coverphoto
Neaktívny

chandrika

Kacenka
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 26. júl 2012
býva v meste Pezinok
Info o svadbe
Svadba bola 9. 2. 2013
4094
dní po svadbe
Aktivita
3 príspevky vo fotoblogoch
11 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +12
Svadobný album
Kacenka a Dury
9. 2. 2013 Galanta | 16 fotiek
účes
Kadernictvo Tina Pezinok
a kadernicka Janka. Na fotenie v piatok som mala konkretnu predstavu, ale v sobotu som mala nakoniec celkom iny uces. (ten piatkovy mi prilis stahoval vlasy) . cize na svadbu sa nerobila vlstne ziadna skuska. Janka si vypocula moje priblizne zelania, dodala velmi vela svojich napadov a naoniec mi kazdy hovoril ze ten sobotnajsi uces bol lepsi ako piatkovy. Janka je pohodova holka, ktora vas pekne ucesie za dobru cenu, a uces aj vydrzi.
torta
Cukráreň GAaRONA - Kajal pri Galante
Torta sice nebola uplne na 100 percent podla fotky a nasich priani ale chutila skvele. No a hostia a zvlast kolegovci z prace sa isli zblaznit z vynikajucich, a cerstvych zakuskov z Gaarony. Zakusky nam aj priviezli, maju fajn ceny - odporucam :)
starejší
DJ MINO
Mino bol DJ, zabavac, starejsi aj ludova hudba v jednom. ako starejsi vynikajuci, vsteko mal pod palcom a ludove zvyky ovlada.
svadobné šaty
Fany – svadobný salón
odporucam. na poslednu chvilu my skratili saty, velmi ochotne a promptne. maju pekny vyber, rozumne ceny a tety tam su stelesnena milota a ochota.
hostina
Penzion Romantik Dolna Streda www.restaurantromantik.sk
mohli by ludia, ktori pripravuju svadbu uz viac ako 20 rokov pripravit svadbu zle? zrejme nemohli, nasa svadba tu nemala chybu. za rozumnu cenupripravili vsetko, ponukaju aj ubytovanie. aby som napisala aspon jedno negativum: v nasej izbe nefungovala dobre sprcha, a ovladac od telky ;) ale povedzme si na rovinu, ze ked vsetko ine je idealne, tychto par nedostatkov rada prepacim :)
kostol
Kostol Sv. Jakuba Dolna Streda
pekny kostol, pekna vyzdoba, super farar, ktory nas prisiel pozriet aj na svadbu, radil nam pocas obradu, mal kratku a trefnu kazen. nasim hostom sa obrad aj kazen pacili.
dj
DJ MINO
absolutne skvely zabavac, hral aj s DJ Marekom na harmonike a gitare, pustal dobru hudbu na ktoru sa tancovalo, hral na zelanie, bol mily a profesionalny a postaral sa o ludove zvyky, sutaze a program. v sale riadil vsetko on, mohla som sa na neho plne spolahnut. najlepsi DJ akeho som kedy zazila na svadbe.
Žiadne príspevky.