Milé nevesty! Svadobná sezóna 2018 sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Chcela by som sa preto poďakovať všetkých nevestám roku 2018, že sa s nami delili a stále delia o krásne fotky, inšpirácie, rady a skúsenosti. Vďaka vám sme tu mali neuveriteľne mnoho nádherných albumov a skvelú atmosféru. V žiadmom prípade sa s vami nelúčim, pretože verím, že napriek tomu, že už máte po svadbe, ešte sem občas zavítate a budete radiť a pomáhať nevestám 2019, ktoré čochvíľa ovládnu priestor Mojej svadby :) Milé nevesty roku 2019, vítam vás tu a verím, že posuniete latku ešte o niečo vyššie a vytvoríte úžasné prípravné albumy, skvelú atmosféru a najmä fantastické svadobné príspevky! Tie z vás, ktoré ešte nie ste v skupine Svadba "až" v roku 2019, rýchlo sem! Ono to už v skutočnosti nie je "až" :) https://www.mojasvadba.sk/group/6838/detail/
Milé nevesty!
Svadobná sezóna 2018 sa pomaly, ale isto blíži ku koncu. Chcela by som sa preto poďakovať všetkých nevestám roku 2018, že sa s nami delili a stále delia o krásne fotky, inšpirácie, rady a skúsenosti. Vďaka vám sme tu mali neuveriteľne mnoho nádherných albumov a skvelú atmosféru. V žiadmom prípade sa s vami nelúčim, pretože verím, že napriek tomu, že už máte po svadbe, ešte sem občas zavítate a budete radiť a pomáhať nevestám 2019, ktoré čochvíľa ovládnu priestor Mojej svadby :)
Milé nevesty roku 2019, vítam vás tu a verím, že posuniete latku ešte o niečo vyššie a vytvoríte úžasné prípravné albumy, skvelú atmosféru a najmä fantastické svadobné príspevky!
Tie z vás, ktoré ešte nie ste v skupine Svadba "až" v roku 2019, rýchlo sem! Ono to už v skutočnosti nie je "až" :)
https://www.mojasvadba.sk/group/6838/detail/ - Obrázok č. 11/1