Marec 2019 na Mojej svadbe: 10 najobľúbenejších albumov

Svadobná sezóna sa pomaličky, ale isto rozbieha, o čom hovorí aj veľká populárnosť prípravných svadobných albumov našich neviest. Teším sa, že sa vzájomne inšpirujete a zdieľate spolu vaše radosti aj starosti, ktoré sprevádzajú prípravu vášho veľkého dňa. Rovnako inšpiratívne sú aj albumy našich profesionálov či vaše samotné svadobné fotenia. Ponúkam vám prehľad toho najpopulárnejšieho obsahu, ktorý sa na Mojej svadbe v marci objavil :)

1. Predsvadobné fotenie Táničky a Dávida

So svadbou veľakrát súvisí aj čoraz obľúbenejšie predsvadobné fotenie. Tánička a Dávid ho mali naozaj krásne a romantické.

Pozrite si celý album tu.

2. Dominika a Ľubomír

Najobľúbenejšou svadbou tohto mesiaca sa stala svadba Dominiky a Ľubomíra. Ako sa vám páčia ich fotky? Nevestine šaty sú zo svadobného salóna DIAMOND.

Pozrite si celý svadobný album tu.

3. Lucia a Stefan

Najpopulárnejším albumom profesionála sa stal album svadobného fotografa Mariána Csana a svadba Lucie a Stefana v nádherných priestoroch Wiegerovej vily. 

Pozrite si celý album tu.

4. Moja predstava o svadobných šatách na plnoštíhlu postavu

Veľmi obľúbeným a inšpiratívnym albumom je aj zbierka inšpirácií na svadobné šaty pre plnoštíhlu nevestu. Ja osobne sa už veľmi teším na svadobný album nevesty @zltamyska :)

Pozrite si celý album tu.

5. Prípravy a skúška svadobných šiat

Najlajkovanejším zo všetkých albumov bol tento album nevesty @iveta1988 z jej skúšky svadobných šiat. Nie sú tie šaty dokonalé?

Pozrite si celý album tu.

6. Svadba v Thajsku

Nádhernú svadbu ako v raji si v Thajsku užila nevesta @sweetzu s manželom. Z ich fotiek srší láska, šťastie a harmónia. 

Pozrite si celý svadobný album tu.

7. Tomáš a Monika

Ďalší nádherný svadobný album vzišiel z fotoobjektívov Ivany a Petra Miller. Svadobné fotenie Tomáša a Moniky na Zelenom plese mi vyrazilo dych!

Pozrite si celý svadobný album tu.

8. Svadobná cesta na Maledivách

Po svadbe väčšinou nasleduje svadobná cesta. S tou svojou na Maledivách sa s nami podelila naša obľúbená nevesta @paulina85 :) Nenechajte si ujsť ani jej predsvadobné fotenie a nádherný svadobný album.

Pozrite si celý album tu.

9. *Naša predstava*

Najobľúbenejším spomedzi prípravných albumov sa stal album nevesty @cikitka18 a ja sa už neviem dočkať jej svadobných fotiek. Bude to určite nádherná svadba!

Pozrite si celý album tu.

10. Western (Cowboy) Wedding

Veľmi ma teší, že okrem prípravných, predsvadobných či svadobných albumov vytvárajú naše nevesty aj rôzne tematické a inšpiratívne albumy a zbierky. Veľmi aktívnou nevestou je v tomto smere @ladymaccbeth a jej inšpiratívny album s témou westernu a kovbojov uzatvára našu TOP 10 tento v tomto mesiaci :)

Pozrite si celý album tu.

Do pozornosti ešte pridávam BONUS!

Je ním album Najkrajšie svadobné fotky podľa junebug WEDDINGS - fotky v ňom naozaj stoja za to a sú inšpiráciou nielen nevestám, ale aj fotografom a všetkým, ktoré milujú svadby a krásne fotografie. 

Ďalšie krásne albumy nájdete v sekcii Vybrali sme, kam zaraďujeme najzaujímavejšie albumy z príprav a svadieb našich neviest.

 

Krásny deň a prichádzajúcu jar želá

Barbora, Moja svadba