coverphoto
Neaktívny

b_and_m

Barbora  /  38 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 27. dec 2011
býva v meste Bratislava
Info o svadbe
Svadba bola 4. 8. 2012
4276
dní po svadbe
Aktivita
99 príspevkov vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +68
Svadobný album
Barbora a Martin
4. 8. 2012 Bratislava | 72 fotiek
oznámenia
Svadobné oznámenia CardCreation
Natrafili sme na nich na svadobnej výstave v Carltone, páčila sa nám ich prezentácia, na mieste sme si vybrali a predbežne objednali, na základe čoho sme dostali zľavu. Ďalšia komunikácia prebiehala prostredníctvom e-mailov, komunikácia bola na mieste, ochotní ľudia, oznámenia nám boli rýchlo doručené, veľmi sme boli spokojní, oznámenia sa nám veľmi páčili. Vrelo odporúčame !!!
darčeky
Handmade by ja osobne :)
Hosťom som doma vyrobila a zabalila mydielka, viď foto v prípravnom albume :)
kvety
Creativ, Bratislava
So Zdenom sa poznám cez moju robotu, keďže s ním spolupracujeme, viem ako robí kvety a kvetinovú výzdobu, tak som šla k nemu viac menej na istotu :) Urobil mi kvety presne podľa mojho návrhu a predstáv, veľmi som bola spokojná, krásna je jeho robotka, silno odporúčam !!!
svadobné obrúčky
Polus, Bratislava
Keďže mi tam manžel kupoval snubný prsteň, dostali sme na obrúčky 10% zľavu. Tie naše nám hneď padli do oka, ako sa hovorí, objednali nám naše veľkosti, gravírovanie bolo už v cene a behom 2 týždňov nám boli dodané :) Odporúčame !
účes
Miris, Bratislava
Mirka je jedna skvelá kaderníčka, veľmi šikovná, urobila účes podľa mojich predstáv, učesala aj moju maminu .. odporúčame všetkými desiatimi !
make-up
Viera Karabínošová, Bratislava
Milá baba, krásne maľuje, make up vydržal až do rána .. líčila mňa a aj moju švagrinku, obe sme boli veľmi spokojné, odporúčame !
topánky
Speroni, Bratislava
Kupovali sme tu manželove svadobné topánky, mne osobne sa veľmi páčili a on bol s nimi veľmi spokojní, takže tiež odporúčame !
ženíchove doplnky
Enrico, Polus, Bratislava
Objednaná košeľa, vesta, kravata, manžetové gombíky .. milé slečny, poradili, objednali, boli sme spokojní, odporúčame !
Žiadne príspevky.