Krásne telo do svadby

13. feb 2018

A je to tu! ...

Pomaly ale isto sa odpočítavajú dni do tvojho svadobného dňa.

A spolu s postupným riešením všetkých detailov - vyriešením, kde bude kto sedieť, aké kvety budú na stoloch, aké bude menu, čo s detským kútikom, kde umiestniť candy bar a aká pieseň bude hrať pri prvom tanci - pravdepodobne zvažuješ urobiť ešte posledný krok k tomu, aby si sa uistila, že telo, na ktorom budú nádherné svadobné šaty, bude vyzerať najlepšie, ako je len možné. :)
Riešiš to ty a takmer každá ďalšia žena so zásnubným prsteňom (alebo i bez neho), ktorej sa čo nevidieť blíži svadba.

Niektoré štatistiky dokonca uvádzajú, že až 90% budúcich neviest nie je spokojných s predstavou svojho tela v svadobných šatách.
A preto som sa rozhodla takýmto nevestám pomôcť a poradiť :)

Ja sama som v minulosti hľadala niekoho, kto by mi poradil a nakopol ma správnym smerom. Namiesto toho som však tápala a vo svete "fitnessu a svalov" som ako laik prechádzala od jednej nezmyslenej diéty k druhej.
Namiesto pekného a vyšportovaného tela som si tak akurát privodila len zdravotné problémy, chudokrvnosť a takmer aj anorexiu.

Potulkami po fóre sa stretávam s rôznymi témami neviest ohľadom cvičenia a diét. Niektoré rozumné, niektoré rovnako nezmyselné ako moje diéty z minulosti. :)

Preto každý nasledujúci deň (s výnimkou ak náhodou nebudem popri práci stíhať) budem pridávať rôzne typy a triky k tomu, aby si sa aj ty nakopla a niečo prospešné so sebou robila :)

Počítadlo do svadby je neúprosné a každý deň klesá! Mysli na to :)

P.S.: Čo si myslíš, že je tvojím najväčším problémom na ceste za pekným telom?

  • janamartishTo je super, tomuto veľmi fandím! 🙂
    • annie89
      AUTOR
      @janamartish  Ďakujem 🙂 Trošku mi tu chýba sekcia - blog 😃 ale dúfam, že sa nevesty budú medzi sebou podporovať a pomáhať si aspoň takto 🙂