coverphoto
Neaktívny

adra250

Andrea Praznovska
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 26. aug 2014
býva v meste Banská Bystrica
Info o svadbe
Svadba bola 25. 7. 2015
3170
dní po svadbe
Aktivita
1 príspevok vo fotoblogoch
0 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +3
Svadobný album
Andrea Praznovska a Daniel Edwards
25. 7. 2015 Banská Bystrica | 7 fotiek
svadobné šaty
Svadobný salón Valery
Myslím že majú najkrajší a najkvalitnejší sortiment. K šatom v rámci ceny je zahrnutý oblek pre ženícha (alebo spoločenské šaty na prezlečenie po polnoci). Veľmi príjemný a ochotný personál.
hostina
Beniczký dom
Prekrásne priestory priamo v srdci Banskej Bystrice na Námestí a ešte lepší catering. Absolútne odporúčam, v porovnaní s inými zariadeniami, dostanete super servis a kvalitu za super cenu (dokonca aj lacnejšie ako v iných zariadeniach ktoré sme mali na zozname). Výzdoba bola zahrnutá v cene prenájmu sály, vrátane návelkov, kvetov a pod a myslím že ja by som to lepšie nespravila, dokonca manažérka ešte špeiálne na poslednú chvílu dokupovala časti vyzdoby čo ladila s mojimi šatami :). Kedže sme mali veľa hostí, museli sme mať stoly na večeru aj na parkete, a nemali problém s tým po večeri stoly presnúť. Beniczký Dom má krásny balkón s výhladom na námestie a s posedením, ktorý hostia pochvalovali (hlavne v tej letnej horúčave). Taktiež nám dali k dispozíci zadnú miestosť, kde majú postielku a dve velke sedačky. Kedže sme mali 15 detí na svadbe, vdačne sme túto miestnosť využili. K tomu sme na odporúčanie manažérky mali zajednané dve dievčatá-animátorky, ktoré deti zabavili a dohliadli na tie čo spali....
kostol
Katedrála sv. Františka Xaverského Banská Bystrica
Sobášil nás Mons Koppal dvojjazyčne (anglicko-slovensky) tak nám hned odpadol problém s prekladom. Mons Koppal bol úžasný, od prvého stretutia, veľmi príjemný človek, korý vytvoril krásnu a uvoľnenú atmosféru no zároveň zachoval vážnosť obradu. Jeho kázeň bola krásna, taká od srdca a celkovo to bol zážitok. Na to že manžel nie je katolík, nerobil absolútne problémy a musím povedať že síce nie som aktívne praktizujúca katolíčka, no už sa teším, ked budem mocť íst na sv omšu v Katedrále v budúcnosti.
fotograf
Jaroslav Moravčík - Fotograf
Jaro a Miro (kameraman - brat) boli super, lepšie sme si ani nemohli vybrať. Je vidno že ich práca baví a správajú sa ako ozajstný profesionáli. Síce sme kôli počasiu a málo času počas fotenia trošku improvizovať, musím povedať že sme si o fotenie veľmi užili, obidvaja boli príjemní a vytvorli super náladu. Kameru som ani nevnímala (čoho som sa trocu bála, lebo nerada sa kamerujem) - obivaja sa pohybovali ako tiché myšičky, akoby tam ani neboli, no snažili sa všetko zachytiť. Vrelo odporúčam
dj
Jaroslav Malackanič - PromoAudio ( Dj Ja Mal )
Jaro bol absolútne super, profesionál s veľmi príjemným vystupovaím a perfektnou angličtinou! Nič pre neho nebol problém, mal ako sa zdalo neobmedzený repertoár, bol skvelý vo výbere skladieb a vytvoril super zábavu. Tiež nám krásne nasvietil sálu a spolupráca s ním bola radosť. Vrelo oporúčam, hlavne pre dvojjayzčné svadby, je fakt super.
adra250 pridala 7 nových fotiek
5. aug 2015

Andrea Praznovska a Daniel Edwards

(7 fotiek)
Svadobný album