Nechcem, aby ma bral ako samozrejmosť

Tak ženušky ...:) isté problémy sme si s drahým vydiskutovali včera ale ....teraz sa mi potvrdilo o drahom že ma berie ako samozrejmosť ...:/ Preto sa už o mňa asi tak nesnaži,lebo si je mňou istý ako hádam ešte nikým ! Chcem to zmeniť , nemusí mi kľačať na kolenách a vyznávať lásku ani vypisovať zaľubené smsky (asi tak to mnohé pochopili aj na Modrom koníkovi ) ,ani vkuse kupovať darčeky ...nič s toho nečakám ale sem tam by mi mohol dať najavo,že pre neho niečo zmanemám :) hociakou maličkosťou ....chcem tak veľa ? Aj ke´d sa pohádame ako naposledy ...pre prkotiny ale čakala som že sadne do auta a dojde za mňou aj keby len na pol hoďku ,ale prd ..!!...taktiež si asi si zvykol ,že sa ozývam prvá ..ale to som už prestala robiť ...ale nejaká zmena neprichádza ..:) Prebehla som diskusie a otázky a nikde som toto nenašla :) Budem vďačná za každú radu alebo názor. Možno mi práve vy poradíte ako na neho isť :D
Odpovedať
Profilova fotka
@simacyro Ahoj :) Takže môj názor je, odučiť od toho že sa ty ozývaš prvá, veď čo on keď sa pohádate zrazu nevie tvoje číslo? :D nie mala by si mu to pekne krásne naznačiť, že tak ako on berie teba budeš aj ty jeho ....čiže viem, že je to ťažké keď sa pohádate neozvať sa prvá ale niekedy musíš, aj keby to malo trvať aj týždeň (overene) :D ja som mu to tak urobila...ale zase keď viem, že som zrobila chybu ja tak sa ozvem prvá...uvidíš začne si uvedomovať veci..
Odpovedať
@lessiie dúfam :) lebo som nejako akosi nechcela vidieť do akého štadia sa náš vzťah dostal :D ....a ešte ako si to povie ....Ideš mi kupiť cigaretky lebo ma ľubiš ...:) to bolo včera ....a ke´d som mu povedala že nejako perlí dnes ...tak sa len opýtal ..no a nemám pravdu :) on si je fakt sebou istý ...a to ma serká ...
Odpovedať
ja len premýšľam, ako ho tak opisuješ, či ti stojí za to tento muž. bojovať, snažiť sa. z toho, čo píšeš nevyzerá, že on by sa nejako usiloval.
Odpovedať
Profilova fotka
@symacyro a to vzdy ked vo vasom vztahu nastane nieco nove, zalozis novu temu? kludne si mohla pokracovat v tej vcerajsej... prebehla som si tie tvoje temy aj tu aj na konovi (hoci tam mas iny pseudonym, ze ano) a mne to pripada, ze ten mlady muz ta ma dost "na haku"... budto to nechava vyhnit, lebo mu na tebe nezalezi alebo je naschval taky, aby si sa rozisla ty s nim, lebo on mozno chce byt za chrumkaveho a nechce, aby bol rozchod z jeho iniciativy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
no po prve, musis si urcit hranice, neozyvat sa ako prva a dat mu najavo, ze nie si samozrejmost, ale clovek, ja som to tak urobial a basta fidli, povedala som mu hned narovinu a nsekasla a som sa s nim, urcit si hranice a zapamataj si jedno si zena a mas byt hrda a mat k sebe aj svojmu telu patricnu uctu tak to skus a uvidis, nedaj so sebou robit co chce on, ale ty sa ukaz, ze si clovek a nie majetok samozrejmost daj mu to najavo, sme zeny doslaka, ziadne kusy nabytku ci handry, ukaz, ze si bytost a mas citiy
Odpovedať
Profilova fotka
isto to nevyriesis tym, ze budes sem pisat prispevky a pytat sa "cudzich" zien, co mas robit......je to len o vas dvoch a o "komunikacii" !!!!
Odpovedať
ja mám podobný problém...my sme sa o tom aj veľakrát rozprávali, ale aj keď chcem počkať, kým sa ozve on, nevydržím to..a keď sa to aj zmení tak len nachvíľu a znova sa to vráti do starých koľají...
Odpovedať
Moja skúsenosť: Moj budúci muž by bol možno podobný a podľa toho, ako porovnával vzťahy predtým a ako sme sa bavili o mužskom zmýšľaní, tak by asi bol. Ale rozhodli sme počkať so sexom až po svadbe. On sám mi hovorí, ako má ku mne oveľa vačšiu úctu a rešpekt ako k žene a človeku. Keď mu hovorím niečo, čo ma trápi, tak ma vypočuje, zamyslí sa a doteraz sme to vždy vyriešili. Keď má chlap vždy všetko, čo potrebuje, tak je spokojný a prečo by sa mal snažiť niečo meniť, veď mu to tak vyhovuje. Ale tú ženu čsto asi berie ako slúžku a niekoho na uspokojenie svojich "potrieb" a už menej vidí ju samotnú.:-( Počula som už viac takých názorov a párov.. U nás sa tomu práve vyhli a on sa naučil ma vypočuť a mať ku mne úctu. A samozrejme je to obojstranné. Žena potrebuje lásku a muž uznanie:-) takže ja ho zase stále chválim a zázračne to pomáha:-)
Odpovedať
Problemom vacsiny bab je,ze ked najdu a maju chlapa akoby prestavali zit svoj vlastny zivot,vsetko podriaduju jemu, ratam sem aj volacky,vymyslanie programov co kde kedy atd. Chlap od prirody je lovec a dobyvatel, potrebuje babu dobyvat, pri tej kt.dostane lahko rychlo sa vzda, nie taku co mu stale zavola prva, vsetko nalinajkuje,urobi,pride, z toho vzide povacsine len uz tu spominany zvyk,ci jeho pocit istoty, prestava sa snazit a je to mozno niekedy aj zaciatok konca. Zo skusenosti svojich aj cudzich poviem len- volat ale tak normalne, skor menej ako viac, iniciativa menej ako viac, ak uz aj chodis s niekym dlhsie stale mat aj svoj zivot,kamosky,niekedy sa neozvat aj dve dni :), ak potom vsetkom sa chlap ozve a pride stoji za to,ak nie nebolo to nic vazne..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?