Vecičky, čo nám chýbali a tie, ktoré nevyšli na 100 %

Profilova fotka
Ahojte kočky, našla som tému, pomerne dosť rozsiahlu o tom, čo s odstupom času považujeme za zbytočnosti na svadbe. A čo takto povedať či, čo nám tam s odstupom času chýbalo, prípadne čo nám nevyšlo úplne na 100% alebo by sme spravili inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne je doteraz napríklad ľúto, že som úplne zabudla poveriť niektorú z družičiek, aby povzbudila ľudí na napísanie priania, odkazu do knihy hostí, keďže ešte možno ľudia nie sú úplne na to zvyknutí, takže sme ju mali vyloženú, no ostala prázdna :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Prípadne môžete dať rady pre ešte nastávajúce nevestičky, na čom si dať perfektne záležať a čo nie je v konečnom dôsledku až tak potrebné.
Odpovedať
dobrá téma ...kedže mám pred svadbou neprispejem,ale budem sledovať tipy od neviest :-)
Odpovedať
ja som zabudla knihu hostí, aj keď medzitým sme ju už ponosili po návštevách a pribudlo tam pár krásnych prianí, i tak je mi to trošku ľúto ..
Odpovedať
Profilova fotka
super tema, chvalim a budem sledovat.... ja si dam pozor hlavne na to, aby druzicky mali vsetko v merku, a bola aspon jedna vzdy poruke...kedze ja si to chcem uzivat naplno... a hlavne ked budem mat plny mechur... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fajn tema, budem citat, to s tymi druzickami som si uz zapisala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nam zas prsalo..cely den nikde ani mracik a pri prijazde do hotela zacalo neskutocne liat..nastastie sa nasiel dazdnik na recepcii inak by bol uces zniceny...takze pre istotu pribalit dazdnik do auta nech aspon nevesta nezmokne ;-)
Odpovedať
Mne sa to nestalo, no pocula som, ze niekto sa v tom zhone zabudol odfotit s rodicmi..... Cize nainstruovat fotografa, aby vas pofotil so vsetkymi dolezitymi ludmi. My sme potom fotky davali ako drobnu spomienku rodine, niektori sa strasne potesili a fotky si vystavili a stale spominaju.
Odpovedať
Profilova fotka
super téma, tiež budem sledovať rady :))
Odpovedať
Keby sa dal čas vratiť tak by som vymenila určite svedka, zabudli sme si dať v kostole pusu, na tychto vecí ma mrzia ostatné sú zanedbateľné ako napr. zabudli sme dať na svadobné auto mašle na kľučky ......
Odpovedať
super téma, budem sledovať
Odpovedať
@beatrixlenicka mozem sa opýtať preco by si vymenila svedka?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blond111 to ma najviac mrzí, že svedok bola moja jediná sestra, deň pred svadbou ma veľmi sklamala, vôbec mi v ničom nepomohla, mi sme mali ešte dieta s manželom ešte pred svadbou,mali sme to dosť tažké, ani za celých 9 mesiacov, čo som planovala svadbu ani raz mi nepomohla, kôli tomu sme sa deň pred svadbou pohadali a v deň svadby to uplne kopazila, v kostole nám síce poblahoželali s jej manželom, ale bez kytice. Ale to sa dá ešte prekusnuť, aj ked ja som jej kupovala kyticu, peniaze do obálky som jej dala a aj venovanie k svadbe a ešte aj svadobnú tortu poschodovú som jej kupovala. A to mi sme mali svadbu 2 mesiace po nich. Po obrade sme mali isť na hostinu a moja sestra s mužom nam zakívali a odišli a mojej mame povedali, že sa sestra ide prezuť, čakali sme na nu skoro 1 hodinu a moja mama jej zavolala , že kde sú toľko, hostina bola od ich domu vzdialená najviac 1 km, že máme začať bez nich, nevie či prídu. Moja sestra sa asi po 1-2 hodine ukázala, ale bez muža a chvílu bola na hostine. A najviac ma potom o pár dni dorazila, ked som mala fotky, že prečo tam skoro na žiadnej nieje. A to ma mrzí, že pred tím v juli ,som bola jej za svedka.
Odpovedať
@beatrixlenicka och.. tak to ti verím ze ľutuješ.. ja by som ju asi zabila.. už len ako to čítam mi je blbo a nie to ešte zažiť to všetko.. to je akoby to cele spravila naschvál ! :( a ešte sestra :( zle.. :( ale dúfam ze si si nenechala kvôli nej pokaziť svoj najkrajší deň a tieto veci ta so sestrou zamestnali len na chvíľu a ty si si svadbu užila :)
Odpovedať
@blond111 Starostlivo si všetko premysli, aby si nemutovala ako ja. Mama mi veľmi pomohla, že mi stražila synčeka, všade som ho brať nemohla. Môj muž sestru nemusí, u neho už skončila . A ešte ma volá na kávu, prečo nejdeš? Býva totiž vedľa nás v bráne. Ja sa s nou trošku bavím, ale na vonok som jej odpustina ale nezabudla. Na také veci sa nezabuda. A to je najhoršie, že už mi viac krát ublížila. Ja ju mám stále rada, ved je to moja jediná sestra.
Odpovedať
Profilova fotka
@princess86 ani nám nevyšlo počasie. . . a to v pondelok pred svadbou ešte SHMÚ veselo hlásil príjemný letný deň a nakoniec sa nám ochladilo na 18´C s lejakom a vetriskom:-(ˇ ďalšia vec čo ma mrzí je nepodarená svadobná torta, otrasná kytica pre mamku nevesty (z kvetov, ktoré neznášam najviac zo všetkého - kaly!), málo podpisov/odkazov v svadobnej knihe. . . a že som si s mojim manželom okrem svadobného tanca už vo dvojici nezatancovala :-( celkovo angažovanosť niektorých ľudí, na ktorých som sa spoliehala. . . a neujali sa svojej úlohy tak ako som si predstavovala 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy ja presne nemam takto taku peknu fotku s malou ..najskor plakala a potom mi to uplne vypadlo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a ako vidim tak nielen moj svadobny den bol katastrofa:-))asi by mi tiez viac pomohli cudzi nez rodina:-))ja som nic nestihala lebo som vsetko organizovala sama zo vsetkym behali za mnou a vysledok fotograf na mna cakal hodinu kym sa obleciem...potom sa nestihalo pred obradom uz fotit len par fotiek cize fotograf co ma stal 400 e stihol urobit par peknych zaberov a nic z toho co som chcela...a ako som spominala ani s malou som sa nevyfotila.tak uvazujem ak by chcel niekto vyuzit moje schopnosti a skusenosti nech da vediet urcite sa dohodneme:-)))najhorsie je ze kazda si myslime ze to bude v pohode a nakoniec to zlyha na drobnostiach a o tych vieme az ked uz je po:-/
Odpovedať
@ivanka849 Uff, tak tieto veci mrzia:( Mozem sa opytat, ci ste mali starejsieho? Lebo prave kvoli organizacii mame jedneho zabookovaneho (a je aj DJ a harmonikar) - bojim sa, ze bez nejakeho hlavneho "organizatora" by bol chaos... No, pocasie je absolutne nepredvidatelne - vravi sa, ze september je ustaleny, ale clovek nikdy nevie:) Ale hlavny je aj tak zivot "po" :)
Odpovedať
@beatrixlenicka to mi je ľúto.. ale vieš čo, ono je to vždy tak že neodstaneš späť všetko čo dáš.. ja som tiež mala tú skúsenosť, že keď sa sestra vydávala tak som sa šla roztrhať, celý dom som vydrhla aby bolo všetko krásne na odpytovačky, bola som s ňou od úplného rána, česanie, maľovanie, fotenie všetkosom s ńou absolvovala, keby niečo potrebovala, celý deň aj hostinu som jej bola za zadkom, dokladala som koláče, bavila hostí, dolievala.. proste klasika.. keď som sa vydávala ja, tak mi síce bola za svedkyňu, chcela som trocha pomôcť s výslužkami (boli nabalené, aj označené, len dohliadnuť na to aby sa dali knazovi , ostatné bolo všetko zariadené) tak to spravila ale to bolo asi tak všetko.. odišli okolo polnoci a na druhý deň sa ani neobťažovala spýtať či netreba niečo pomôcť.. naopak ma veľmi príjemne prekvapila kamoška, ktorá mi svedkynu nahradila vo všetkom, vôbec som to od nej nečakala ani nežiadala.. ale nič to, však nedávame ľudom preto že očakávame späť, nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka Mati starejsieho sme nemali a ani mi nechybal - skor mi chybala nejaka svadobna koordinatorka ktora by to tam cele riadila ale nie v zmysle ako starejsi ze program moderovat a zabavu vytvarat ale skor to cele organizovat ze vtedy je odobierka, vtedy sa fotime, teraz sme v uzkom kruhu rodiny takze ostatni hostia nech sa idu usadit tam a tam a pod. Pocasie ma hrozne mrzelo, bola som vemi nestastna ale nastastie sa utesujem ze mohlo to byt aj horsie, keby cely den vytrvalo prsalo - my sme aspon obrad stihli pod holym nebom a nejako to foto. . .takze vzdy to moze byt este horsie si povedz :-D
Odpovedať
@mar_tinka tak mne pomôcť teda môžeš, pretože si tiež sama vybavujem všetko a ako sa poznám, na niečo isto zabudnem alebo si myslím, že to sa urobí a nemusí to byť tak... mať po ruke Teba, nebude na škodu :)
Odpovedať
Noo, toho nasho starejsieho som uz oboznamila s tym, ze od neho ocakavam koordinaciu vsetkych a vsetkeho + nejake to rozprudenie zabavy, a zdalo sa, ze nema nic proti, tak hadam to zvladne. Tu na fore mal brutalne dobre referencie, tak uvidime:) Aspon ze ste stihli ten obrad a fotenie. Bol by pruser, keby vam cely cas prsalo - nastastie bolo nebo aspon trochu milosrdne:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola rada, ze som velmi vela drobnych uloh rozdelila medzi hosti a tym som si usetrila kopec stresov. jeden dostal na starosti pierka, dalsi flasku, dalsi kolace, dalsi zasadaci poriadok, jeden svedok obrucky, jeden zakusky a flasku na urad a podobne. nikto s tym nemal ani najmensi problem a mne to velmi pomohlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 @matarka presne tak, treba naložiť na ostatných a nie iba na seba ale na druhej strane. . .ja som to chcela mať všetko pod kontrolou aby to bolo presne podľa mojich predstáv (čo samozrejme nebolo, lebo sa to nedalo všetko pokryť :-S Držím palce Mati! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anitka13 jaj moja jasne kedykolvek poriesime vsetko co treba:-)))zavolaj alebo napis stretneme sa a dohodneme:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka ano starejsi je fajn len ten ti nepovie ze mas si pretriet usta leskom alebo ti trci vlas tam kde nema,nepostrazi a nezabavi deti neskontroluje kytice ani nic na ten styl:-)) a zas spoliehat sa na ostatnych je tiez riziko...odporucam niekoho kto toto bude mat na starosti...a najlepsie nie z rodiny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?