Súťaže pre novomanželov :-)

Profilova fotka
Ahojte dievčatá! Please, neviete mi niektorá poradiť, kde by som zohnala nejaké osvedčené a dobré súťaže pre novomanželov :-) Chcem im prichystať nejakú neplechu :-) Ja som napr. na mojej svadbe mala taký "Novomanželský test", kde nám dávali otázky a ja s manželom sme museli na ne odpovedať "Áno" alebo "NIE" :-) Nepoznáte niekto niečo podobné? Moooc ďakujeeeem.
Profilova fotka
mne sestry pripravili, zenich musel spoznat nevestu tj mna podla lavej ruky si zaviazanymi ocami. bolo nas tam 5 . ja som si este schvalne dala dole prsten :) a i tak ma spoznal. a ja som musela zenicha podla ucha.. a tiez som nasla.. dali tam chalanov ktory boli pribratejsi alebo maly takze mali bud male alebo prilis velke usi oproti tomu zenichovmu :) ale pobavili sme sa :)
Profilova fotka
@ninocka84 Skvelé, ďakujem Ti :-)
Profilova fotka
@martinka15 @ninocka84 ja som tuto hru videla v prevedeni, ze nevesta zenicha mala spoznat podla zadku:)
Profilova fotka
@martinka15 ahoj:) my sme mali dve sutaze, obe sa osvedcili:)) prva bola, ze sme si s manzelom sadli k sebe chrbtom, tak aby sme na seba nevideli, vymenili sme si navzajom jednu topanku a davali nam otazky na ktore sa dalo v podstate odpovedat len "zenich" alebo "nevesta", (napr. "kto je vacsi narcis?" (samozrejme ze manzel:DD)); takze som dvihla svoju alebo manzelovu topanku a bud sme sa zhodli alebo nie:) otazky by mali byt fakt vtipne:) ..a druha bola klasika ako baby pisu, ze manzel mal previazane oci a mal ma spoznat podla lytka...to bolo tiez vtipne ked obchytkaval lytko mojej mamine:)) si myslim ze osvedcena klasika zaberie urcite...fakt to bolo vtipne..
Profilova fotka
@mmisenka Supeeer, tak presne túto súťaž zháňam, len by som potrebovala múzu, aby som vymyslela otázky na tých našich dvoch :-)
Profilova fotka
@martinka15 - tak klasické otázky, že kto inicioval vzťah alebo kto drží doma kasu alebo kto je vačší bordelár :-D Dalo by sa kopec vymyslieť...
Profilova fotka
alebo kto zaberá v posteli viac miesta....:-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?