Štúdium aj po svadbe

Sú tu nejaké baby, ktoré sa vydali počas štúdia na VŠ? ak áno, ako fungujete, nie je to študovanie náročnejšie ako keď ste bývali oddelene?
ja som sa sice este nevydala, ale studujem + pracujem a byvam s priatelom a vsetko je v pohode, trosku narocnejsie to isto je, tak mas viac povinnosti, ale myslim ze su to mile povinnosti a urcite to aspon mne stoji za to. :-)
Profilova fotka
ja študujem externe, pracujem, a aj žijeme s priateľom spolu, svadbu máme za pol roka, do toho vybavovačky 900 km, od domu,a le všetko s dá keď sa chce ;-)
@majuska72 studujem, pracujem, a so snubencom byvame spolu uz tri roky, je to mozno narocnejsie, no partner mi pomaha s povinnostami okolo domacnosti, tym ze mam narocnu skolu, a projekty robievam do jednej druhej rana, tak niekedy varim aj v noci :) treba draheho zapriahnut do niakych veci okolo domacnosti, koniec koncov myslim ze tak by to aj malo byt aj keby si nestudovala :)
http://www.mojasvadba.sk/forum/spoloc... http://www.mojasvadba.sk/forum/zivot-...
Ahoj, isto sa to dá:) Nie je na tom nič zvláštne pokiaľ ste obaja rovnako naladení:) My máme dokonca aj syna- ale ja študujem externe, teraz štátnice a popritom aj práca (máme E-shop)... Takže roboty je dosť ale všetko sa dá- človek si to nejak zariadi, aby to bolo OK.:):)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?