Posielanie poďakovania za účasť na svadbe

Profilova fotka
Posielali ste hosťom ďakovné kartičky po svadbe? Mne sa tá predstava páči, no nie som si istá ako dlho po svadbe je vhodné ich rozoslať. Chcela som tiež poslať spolu s ďakovnou kartičkou aj po jednej fotke zo svadby, no profi fotky budú najskôr až v decembri, takže máme len foto od hostí a tie nie sú bohviečo. Sú pekné, to áno, ale nie sú dosť kvalitné na to, aby som nejakú z nich posielala ostatným hosťom. Tak neviem. čakať na profi fotky? Poslať len samotnú ďakovnú kartičku?
Odpovedať
Ahoj. Ja nad tým tiež uvažujem, že pošlem poďakovanie hosťom, ale tak, že na vybranú fotku dáme napísať "Ďakujeme! + naše mená" Len na to nemám akosi čas :-( Inak, podľa mňa sa to patrí poslať poďakovanie ľuďom, ktorí neodmietli pozvanie na svadbu a dali dar.
Odpovedať
Profilova fotka
@bambulova Aj ja si myslím že je to pekné gesto. Niektorí hostia za nami cestovali ohromnú diaľku.
Odpovedať
Podľa mňa, ak chceš poslať aj foto, radšej počkaj na fotky od profes.fotografa, veď fotky z mobilov a spol. určite má každý jeden Tvoj hosť.
Odpovedať
Ja som po svadbe posielala malú ďakovnú kartičku spolu s fotkami. Bolo to zhruba mesiac a pol po svadbe. U hostí to malo veľký úspech. Je to podľa mňa milé, aspoň takto poďakovať.
Odpovedať
ja nerozumiem naco je u nas tento americky zvyk dobry. Ved sme si dakovali navzajom na svadbe minimalne trikrat (ked prisli, ked nam davali dary a potom rano ked odchadzali). Zda sa mi zbytocne este raz im nieco posielat a dakovat. A navyse, my sa s nasou rodinou stretavame na sviatky a ked su nejake oslavy, takze ked sme sa najblizsie po svadbe videli, prehodili sme este par slov o tom aka bola svadba a islo sa dalej.
Odpovedať
my sme pripravili decentnu kolaz z nasich fotiek, dopisali uplne kratky dakovny text, k tomu sme este kazdemu dali zopar vytlacenych fotiek a dvd. podla reakcii sa ludia tomu potesili.
Odpovedať
My sme dali z profi fotiek vyrobit pohladnice (3 fotky na jednu pohladnicu) a ideme ich poslat spolu s DVD vsetkym, co nam prisli na svadbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?