Majú rodičia právo na rodinné prídavky aj po svadbe?

Profilova fotka
Caute baby! Vyzna sa niekto do temy rodinnych pridavkov? Este studujem a doteraz som dostavala (moja mamka) normalka rodinne pridavky od statu. Mam na ne pravo aj po svadbe? Bola by som velmi rada, keby ste mi niekto poradili.... Dakujem!
Odpovedať
Tohle téma je hned pod tím Tvým...
Odpovedať
Profilova fotka
Eee, sorry, ja tam nic nevidim, pod tou mojou je momentalne nieco o oslavovani vyroci, mozes napisat presny nazov temy, este lepsie, dat priamy link? Diky....
Odpovedať
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, asi to bolo na ceskom fore, na svk som to vobec nevidela....
Odpovedať
není vůbec zač ;-)
Odpovedať
mozno pomoze toto http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska ked sa vydala, prisla o rezimku na vlak a tiez o rodinne pridavky, pretoze obrazne povedane, uz ju ma zivit manzel...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
trochu neskoro ale dakomu mozno este pomoze, o pridavky naozaj pridu tvoji rodicia lebo uz nie si nezaopatrene dieta ale ty sama si poziadas o pridavky sama na seba ako dieta co uzavrelo manzelstvo. suma sa vobec nemeni meni sa len poberatel.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
nepochopim ako sa moze niekto hrnuť do svadby ked sa nevie postarat sam o seba , je este dieta - student.
Odpovedať
@matulka2610 to, že si študent neznamená, že sa o seba neviš postarať. Ale prečo by sa vzdávala peňazí, na ktoré má ako študent nárok?
Odpovedať
Profilova fotka
pracujúci - samostatná osoba , financne nezávislá od rodičov alebo niekoho iného. A kto pracuje predsa nedostáva prídavky :)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som sa vydavala ako student v poslednom rocniku vs a zvladli sme to. Poberanie rodinnych pridavkov nemusi nutne znamenat neschopnost postarat sa o seba. Na rod. pridavky mas narok, len ich budes poberat ty na seba. Treba ti sobasny list kopiu a original potvrdenie o navsteve skoly. So ziadostou ta uz usmernia na urade.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@matulka2610 Ono to nie je o tom ci sa vies/nevies postarat o seba. Aj ked mas "bohatych" rodicov, ktorý sa vedia postarat o svoje deti, tak poberaju prispevok od statu. Tak preco by si ho nemohla poberat aj ked si sa vydala? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minnehaha tak, tak akakolvek zmena znamena ze uz pridavky dostavat nebude. Vsak uz budes mat aj ine priezvisko a ma sa o teba manzel postarat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?