Deň po svadbe

Neviem kam mam tuto diskusiu zaradit a dufam,ze tentokrat nebude dovod na jej zmazanie :-) Pohravam sa s myslienkou - mat svadbu v sobotu (piatok???), ubytovat sa v hoteli.. a domov ist az v nedelu... (alebo sobota-pondelok).. Proste uzit si sukromie, nejaky komfort a mat nejaky cas skutocne len pre seba a svoju polovicku... Nooo ono ale asi hned po svadbe bude aj par povinnosti.. tie by som vsak mohla hodit na druzicky ci tak.. nie? Co vy na to? Nejaky nazor, skusenost, vlastna, ci nieco pocute.... Dik
Odpovedať
Profilova fotka
Vo väčšine rodín je zvykom mať na druhý deň obed s rodinou (dožerky, popravky...). Je to nakoniec na tebe ako si to zariadiš. My sme sa po samotnej svadbe na druhý deň všetci zišli a bavili do cca 20,00 a potom sme spratávali dary, kvety, zostatky zo svodby, hostiny a pod. Súkromie - to najskôr až na svadobnej ceste.
Odpovedať
Profilova fotka
jeniffer, ono sa zda, ze je to dobry napad, ale ... my osobne sme to brali tak, ze sme hostitelia, a teda: po svadbe sme museli pobalit niektore veci vylucne my dvaja: aparaturu a CD, vsetky kabliky... to bolo nase a nikto nevedel, co vsetko to obnasalo. mali sme pozicane kroje (na cepcenie), boli dost vzacne, opat sme to museli sami dvaja pobalit, aby sa nedaj boze nieco nezapatrosilo! (no a, samozrejme, saty a topanky svadobne, kedze som mala aj popolnocne a kopec malickosti) boli sme taki unaveni (svadba trvala do 6,30), ze nam to trvalo vecnost :) aspon vtedy sa mi to tak zdalo... druzicky pomohli zbalit zvysne zakusky a podobne veci (ako tacku pod tortu, mali sme ju pozicanu - to len aby si vedela, co vsetko sa naskytne...) rodicov sme este pred balenim poslali domov, lebo so svadbou mali aj tak uz vela stresov predtym, tak sme chceli, nech sa (na rozdiel od nas) aspon vybuvaju. okrem toho, vela hosti sme mali ubytovanych v penzione, takze rano sme sa chceli s kazdym este osobne rozlucit a s kamaratmi si este vypit (to asi nie je bezne, ale u nas je to zvykom), isli sme opat do restiky podakovat casnikom, ktori po nas este do druheho dna upratovali... kedze sme sa brali v PN, ale byvame v BA, museli sme potom nalozit vsetky svad. dary a ine veci do auta a opustit prenajaty byt a prchat domov... poviem ti, dospavali sme este asi tyzden... :-D (napriek tomu nelutujem, zvladli sme to sice unaveni, ale bez stresu) ale jasne, da sa to aj jednoduhsie zariadit, podla okolnosti. treba si len uvazit, co a ako a co 8-) (my sme mali prenajaty byt na 3 dni: pi-ne - v pi som tam bola ja s druzickami, zenich bol doma, po svadbe sme naklusali uz iba s muzikom, samozrejme :) druzicky boli v penzione)
Odpovedať
No, my sme sa v noci odpratali do iného hotela. Ráno ešte skočili domov pre tašky a šup na svadobnú cestu... :-)
Odpovedať
Presne taketo vegetenie a uzivanie si jeden druheho planujeme po svadbe my a tak to aj bude. :-) Hotel kde mame hostinu zabezpeci vsetko, my si akurat donesieme zakusky a tie bude treba v nedelu pobalit ale to mozem nechat aj na niekoho ineho. 8-) S hostami sa rozlucime pri odchode zo svadby. Tym sa nasa hostitelska povinnost konci. Urcite sa stretneme s rodicmi a mozno skocime na obed ale ziadne ine povinnosti nas necakaju. Hned v pondelok odchadzame na svadobnu cestu a tak si si prve dva manzelske tyzdne ozaj uzijeme naplno. :-) :-) :-) Svadbu si organizujeme sami, rodicia v tom zapojeni nie su vobec. Nikto z hosti teda so svadbou nema ziadne starosti, na svadbe nam budu pomahat druzicky a hlavny druzba. Ostatni hostia mozu relaxovat a zabavat sa. Myslim ze nasu hostitelsku povinnost si tymto splnime. Hostom platime ubytovanie a po kazdej stranke bude o nich postarane, takze v nedelu uz si chcem konecne oddychnut aj ja a konecne sa starat len o nas dvoch. ;-)
Odpovedať
ahoj, jenifer. My sme to presne takto mali a bolo to uuuuplne super. Vrelo odporucam!!!
Odpovedať
ahoj jennifer . my sme to mali tiez podobne - spali sme v hoteli s castou nasich hosti - s tymi sme sa okolo 11 hod . naranajkovali a potom isli v klude domov dospat... ziadne popravky a pod... potrebovali sme klud a spanok ;-)
Odpovedať
My sme ráno v nedelu vyniesli všetky veci zo sály, dali sme si obed s mladými,rodičia sa postarali o starších, popoludní sme sa zo všetkými rozlúčili a ostali sme ešte dve noci v hoteli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?