Čo si nechávate zo svadby ako spomienku ?

Profilova fotka
Baby, tie ktore predavate veci v bazare. Neda mi to a musim sa opytat. Aj ked viem, ze mnoho svadobnych doplnkov vratane topanok ,zavoja a podpbne je v podstate nevyuzitelnych v buducnosti a zrejme sa zalozia hned po svadbe do skrine. Ale aj tak, nie je vam luto predat korunku, kabelku ci zavoj z vaseho velkeho dna v bazare? Je to predsa kus vasej svadby na ktoru ste sa tak dlho tesili. Je to kus vasich spomienok a pri predstave ze by tie spomienky obliekla nejaka nevesta ktoru ste v zivote nevideli, nie je vam to luto?
Odpovedať
ja osobne som nepredala nic. Je mi luto vyhodit topanky a tie kupit nikto nechcel :-( Podvazok sa chystam poziciavat kamoskam, nech im prinesie stastie.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne je to tiez luto, po svadbe som bola odhodlana vsetko hned predat a nechat si len zavoj, ale zatial som zo svojej svadobnej vybavy nepredala nic :-) Vsetko mam krasne odlozene a tesim sa, ako to budem raz ukazovat svojim detickam a hadam aj vnucatam :-) ved mne bolo do placu, aj ked som varacala do salonu svadobne saty... A tiez sa chystam vecicky poziciavat kamaratkam, ktore planuju svadbu tento alebo budci rok, hadam im to prinesie stastie ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?