Cestovné pasy po svadbe

Vsimla som si, ze je vas tu viac, ktore odchadzate pa svadbe na dovolenku. Ako je to s cestovnymi pasmi, treba si ich dat hned vymenit alebo sa da cestovat hned po svadbe aj na stary pas?....vsak predsa nikto nemusi podla pasu zistit, ci som sa uz vydala, alebo nie?!
Odpovedať
1
2
presne tak. Ja som sa na to pýtala v cestovke a povedali, že na starý pas možem cestovať ešte rok... Kľudne môžeš ísť na starý. My ideme takmer až mesiac po svadbe, ale aj tak by som to nestihla. Bo kým mi spravia občiansky a na základe občianskeho pas (te sám o sebe trvá tu v Piešťanoch asi mesiac), tak by sme išli na dovolenku v zime... :-) nemusíš mať obavy.
Odpovedať
gaja, ja som dokonca pocula, ze do krajin ako Egypt, tunis a pod sa ani neda ist s novym pasom...vraj tam pustaju iba s pasom ktory uz ma nejaku dobu platnosti. Potesila si ma!
Odpovedať
Profilova fotka
Janica letim do Egypta 6 dni po svadbe a teta v cestovke povedala, ze ak je pas platny este 0,5 roka po ceste a mas v nom volnu stranu, mozes ist bez problemov! :-D
Odpovedať
janica, to je pravda, tie krajiny vyzaduju pas stary najmenej pol roka. v zakone nie je povedane, ze dokedy musis vymenit pas (na rozdiel od inych dokladov), cize to moze byt aj neskor ako o rok. :-) naozaj ti nemaju ako zistit, ze si vydata. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby baby, takto zatajovat svoj stav.. :-D
Odpovedať
no radsej zatajovat ako prosikat nase urady aby ti vydali dokument, teda... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
helen teda teda, srandu si robim ;-)
Odpovedať
ved jasneee :-) ja len mam za poslednu dobu dost bohate skusenosti s uradmi, tak ich trosicku mam tak nejako v zuboch... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
helen ani mi nehovor...
Odpovedať
bože helen, tak úrady v zuboch.. ešte nám schudneš :-S Budú ti šaty veľké ;-)
Odpovedať
Gaja, no nie, nova fotka..... :-) ;-) :-)
Odpovedať
gaja :-D tak toho sa az tak nebojim, ale mas pravdu, bol by to problem, teta v salone mi kazala pribrat, bo mi je to volnejsie ja prsiach a tam sa to neda zuzit ale zapracovala som na sebe (vyprazany syr s tatarskou a podobne dietky :-D ) a uz je to uplne presne ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Helen, fantasticka dieta!!!! Aj ja by som chcela mat prave tento problem, ze by mi odporucili pribrat..... baby, ja som tu v nejakych prispevokoch klamala, sice nechtiac, ale predsa - vcera som bola zhanat opat spodne pradlo a vysvitlo, ze kosicky mam nie C, nie D, ale E!!!!! Ktora chcete, podarujem kusok zo seba..... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zebricka, ked niekto bude chciet, daj kontakt aj na mna... naaaadherny kusok som si skusala v Parah a haadaj co sa stalo...?
Odpovedať
jááááááááááááááááááááááááááááááááááá, zebricka. pjosíííím, aspoň čísielko... také C by mi hádam stačilo... :-( ozik, no mám novú foto. slúbila som ju po víkende, ale došlo na nu až dnes... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gaja ty tam mas tusim nejakeho osobneho fotograf ci co ;o) zebricka & alexandra vy uz zhanate pradlo.... kde som ja oproti vam.... este ani krajcirku nemam :-D
Odpovedať
to ja, to ja, to ja...ja somsa fotila.. ja keď si pojdem kupovať prádlo (to je eštečas), tak si budem želať sťahujúce nohavičky a podprsenku s prsiami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
gaja taku maju? kde?? :-D
Odpovedať
no Helen, inak mne zakazáli schudnúť takisto, ale zakázali mi aj pribrať ]-( , bo tie šaty boli ako odliate zo mňa... Ale väčšie prsia by sa mi ešte vošli... Len horšie by to bolo s pásom...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som asi mala stastie, tie satecky na mna sadli ako uliate :-) Este nemam pozvanky, to uz ma trosku trapi...
Odpovedať
michelle, neviem... ale dosť sa tu popísalo o tých silikónových výstužiach, takže asi skončím pri tom, pretože ani časté masáže pŕs partnerom nepomáhajú k rastu (neviem síce, kde som nabrala takú znalosť, že masáže prs vykonávané partnerom zväčšujú objem, ale nevadí). no čo, začínam sa s tým zmierovať... moj drahý vraví "maličké, ale chutnučké" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gaja hlavne je, ze sa jemu pacis ;-)
Odpovedať
Alexandra, skusim hadat, nezmestili sa Ti tam?.... Ak som uhadla, tak na to Lilly, co mas v albume asi budes musiet zabudnut... lebo ja som musela, ale patram dalej. Ak objavim nieco krasne, sexi a vhodne na tento den, zaroven pre dany objem, urcite sem dam avizo..... Gaja, skoda, ze to nie je take lahke, urcite by som rada poskytla.... Michelle, mienila som to nechat az na posledny mesiac, ale dnes som rada, ze som to nepodcenila, pretoze este asi taky mesiac budem skusat, zhanat, objednavat, pretoze potrebujem mat viac na vyber, vsetko sa ukaze, az ked si na to date oblecenie, tak uvidim, co bude lepsie pod svadobnymi satami.... Inak, kto mavate problem pri kupe akehokolvek spodneho pradla, navrhujem zacat s tym zavcasu. Ja som problemy nemavali, ale odrazu ich mam, pretoze zhanam nieco, co bezne nenosim (korzet, body a podobne), ale ochotne sa toho vzdam, ak najdem nieco sexi biele v klasickom prevedeni (zvlast vrch a zvlast spodok), co sa da robit.....
Odpovedať
Profilova fotka
zebricka bingo :-D No rozhodne to netreba podcenit, najma ak viete co chcete, pretoze hold sa sice da kupit skoro vsetko, ale problem je zistit kde to maju... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
zebricka najprv "cakam", ake budu saty, aby som podla toho vedela zhanat pradlo.... hend potom sa do toho pustim, hadam stihnem zohnat, co potrebujem :-)
Odpovedať
moje... ale mi nebudeme zatajovat zmenu stavu... ja som hrdý na to, že nebudem slobodný, pretože mám teba... moje saty su krasne :o)
Odpovedať
Profilova fotka
moongose ako vies ake budu saty?
Odpovedať
moje... neviem ake budu... len mam tusaka 8-)
Odpovedať
Dievcata ;-) mam znamu, ta sa vydala a cestuje po svete na stary pas (slobodna) uz 4 roky, tak co si z toho nieco robite... Urcite Vas nikto nebude kontrolovat, ci ste vydate alebo slobodne.
Odpovedať
caute pisatelky, nasla som vasu diskusiu nahodou a som velmi rada. mam svadbu 2. jula a potom ideme na svadobnu cestu do kanady na jeden mesiac a uz par dni sa zamyslam nad tym, ako to bude s cestovnym pasom. som rada, ze som si mohla precitat, ako to vlastne je. :-) :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?