Žehlička na vlasy. Je to skutočne dobrá vec?

ahojte babulky. Prosim poradte mi. Mam kucerave vlasy a je uzasne, ked mi ich aspon raz za cas kadernicka vyfuka - cize vystrie. :-| Chcela by som si kupit zehlicku na vlasy. Lenze: neviem, ako sa pouziva a ktore parametre mam pri kupe sledovat. A hlavne: tie, ktore s tym mate nejake tie skusenosti - viete mi povedat, ci je to skutocne dobra vec??? Dakujem ;-)
Odpovedať
1
2
14
ahoj, ja mam mierne vlnite, avsak tvrde vlasy. Tiez mam zehlicku, je to fajn vec. Ty by si mala pozerat na to, aby mala keramicke platne - cize aby ti zbytocne nenicila vlasy a dostatocny vykon. Ja mam Etu 1331 90000 ta stoji tusim okolo 900sk a som spokojna. Pokial si chces vyrovnavat denne, tak by som zaivestovala do znaciek ako babyliss alebo remington - tie su profesionalnejsie a stoja od cca 1900 - 4000sk Ako sa pouziva mas presne napisane v navode.
Odpovedať
Profilova fotka
Olinka6226, ja mám tiež žehličku 1331 s keramickými platňami a som veľmi spokojná ;-) Takže Janicka, môžem Ti ju len odporučiť ;-) , stála ma 890,- sk.
Odpovedať
iwuskaaa to budes mat asi tu etu co ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, určite je taká istá :-D
Odpovedať
Ahojte ja mam remington zehlicku na vlasy s teflonovymi platnickami a zasobnikom vody.Ked som ju kupovala v anglicku tak mi odporucili tie kde sa dava voda kedze to nevysusuje tak vlasy a nenici. Odporucam remington a babyliss ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam vyskusanu aj babyliss s nadrzkou na vodu, ale nebola dokonala, vyrovnavala menej ako ta, ktoru mam teraz, je to ghd (redken), je super a bola aj super mastna... dolezite je ale aj to, aby ste mali specialne serum alebo nieco vyzivne, co vam to teplo aj "zatavi" do vlasu, pripadne podrzi frizuru (skuste pohladat pripravky so specialnym skrobom na spevnenie ucesu). ;-) . V jednom nemenovanom salone som videla faux pass, kocke s cerstvo umytymi vlasami vyzehlili vlasy (spalili) a potom jej vyfenovali... Pri vysokej teplote je to brutal na mokre vlasy...
Odpovedať
Jasne ze to malo koho napadne zehlit mokre vlasy :-) ved nezehlite mokre pradlo ked z neho kvapka :-D a Tie specialne vody no malo kde sa daju kupit a zasa su dost drahe.Zalezi aj od typu vlasov.
Odpovedať
A este zalezi od toho ci zehlicka je stlacacia alebo len klikacia :-) stlacacie su podstatne lepsie :-)
Odpovedať
babule, a ake mate dlhe vlasy a ako dlho vam trva kym ,,sa vyzehlite"? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To zalezi od hrubky vlasov, ich tvaru (ci su rovne alebo vlnite alebo kucerave) a dlzky - ja mam polodlhe a trva mi to asi 10 minut :-)
Odpovedať
Ja som na zehlicku amater a mozno preto som si kupila Braun s takzvanou 'energy cell'. Je to taky valcek s nejakou tekutinou, ktory nahradza baterku, takze nepotrebujes elektricku snuru ani ine baterky. Ale ked sa ta tekutina minie, tak treba kupovat nove a ide to do penazi. Preto neodporucam zehlicky s "energy cell". Mne kadernicka radila znacky Braun a Babyliss.
Odpovedať
Profilova fotka
janicka este ja som citala ze tie platne byvaju rozne a ze setrnejsie su s keramickymi platnami....lebo su este nejake starsie typy asi so zeleznymi platnami :-D :-D :-D :-D dufam ze som nenapisala uplnu blbost....ale ja kebyze si idem kupovat zehlicku na vlasy ma to nenapadne ze je to rozdielne....som to asi predvcerom niekde citala a prekvapilo ma to... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
dakujem vam vsetkym babulky. Ak viete este o nejakych poznatkoch, kludni mi to sem hodte. :-) A neviete, ci je lepsie kupit zehlicku s tensimi alebo hrubsimi platnami??? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ak mas huste vlasy tak urcite hrubsie - tie uzke a kratke su na ofinu a kratke vlasky :))
Odpovedať
jeeej, dakujem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mam keramicku zehlicku FHI z USA. U nas sa daju len objednat cez nejake speci salony a vyjde 9tis, da sa vsak zohnat aj cez nez z UK a vyjde zam cca 4500. Ale je to ta najlepsia zehlicka na svete :-) Ked ju videl moj svagor (kadernik), tiez si ju objednal a je s nou velmi spokoujny (pouziva ju v salone) a dokonca uz dalsie jeho klientky si ju cez nas objednavali :-D Mojej mame som kupila v UK Remington v obchode (tu, co moze na mokre vlasy) a neda sa ani porovnat, ta FHI je ovela ovela lepsia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tu je ta zehlicka: http://www.goddess-within.com/fhi.html V USA su ovela lacnejsie, len na US siet, u nas k tomu treba veeelky a tazky adapter...
Odpovedať
Profilova fotka
janicka, ja mam aj zehlicku na vlasy - tiez tu, uz spominanu etu, ale nie som s nou az taka spokojna, ako s takym specialnym susicom na vlasy - Rowenta Lissima Ionic CV9020D0, on ma taky specialny nastavec, ktory vyrovnava vlasy pri suseni. Najprv si ich presusis len tak a potom ked su este trochu vlhke, tak ich vyrovnavas s tym nastavcom. Ja som s tym velmi spokojna.. :-) Ale ja mam rovne vlasy, len mi stoja na kazdu stranu a ked si ich takto vyrovnam, su pekne hladke.. Takto nejak to funguje: http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml...
Odpovedať
jejj, lilly, to sa mi lubi. Kolko ta sranda stoji a kde ju dostanem kupit???
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ju kupila v NAY niekedy pred vianocami v akcii asi za 1890,- Sk a teraz ju maju tusim trochu drahsie, okolo 2399, alebo tak nejak. Este k tomu - su dvy typy - ionic a taky co nie je ionic a ta ionizacia sposobuje, ze vlasy potom neelektrizuju a su hladke a leskle.. :-) Ja mam ionic.
Odpovedať
no a nemotaju sa ti do toho vlasy??? Teda, ci to netaha alebo tak... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ani nie, tie platnicky su flexibilne a sa prisposobia vlasom. A musia byt este trochu vlhke, vtedy to ide najlepsie. Len ty ked mas kucerave vlasy, by si si mala davat len tensie pramienky vlasov, aby sa ti vyrovnali. Moje pomerne rovne vlasy si trochu popretahujem s tym nastavcom a je to v poho.
Odpovedať
no, to snad zvladnem, moje vlasky su vlnite... :-D Dakujem za rady
Odpovedať
Profilova fotka
rado sa stalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, no pridam aj ja svoj nazor, ja mam zehlicku z usa a tiez ten fen s ionovym ziarenim : pre porovnanie - moje vlasy su hodne vlnite no nie kucerave - so zehlickou mi to trva tak asi 30-60 minut - zalezi do akeho detailu idem - a riadne to tie vlasy nici. s ionovym fenom a k tomu velku okruhlu kefu bez akehokolvek nastvcu tak aj pri mojej dlzke vlasov to mam za 10-15 minut zmaknute. ionovy fen svojim ziarenim tiez vylepsuje kvalitu vlasov a to je jeho dalsia vyhoda. takze neviem, toto je moje odporucanie, no mozno kazdemu vyhovuje nieco ine. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte , chcem tiez pridat nazor o zehlicke na vlasy ja mam remington z anglicka daju sa zehlit ale aj spravit kucery. Je fantasticka ale pamatajte pred kazdym zehlenim treba pouzit krem na vlasy. mam ju teflonovu.A zehlenie mi trva fakt tych 15 minut a to mam dlhe a huste vlasy.Tak babenky uspesne zehleie ja som rada ze take nieco mame na trhu lebo ja bez zehlicky vyzeram ako diva bara :-D
Odpovedať
mate skusensoti so zehlickou remingto .. teraz, co ju nedavno mali v akcii v NAY? je to taka, o akej tu pisate? a aky krem odporucate? ja som si kupila ten novy od loreal .... a som si iba vlasy fenovala a bpoli hrozne, pouzivam inac balzam na vlasy na straight and sleek a som velmi spokojna ... dufam, ze po kupe zehlicky sa este efekt dostavi .... a aky postup je pri zehleni ..? ci len chytis a ides?
Odpovedať
od avonu ... juj
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
no tak konecne sa priadavam aj ja, ja som doteraz zehlicku nemala. na vianoce som si kupila uz spominanu rowentacku lissimu, lepsie nez nic ale stale sa mi po celej hlave robili vlny. kolegyna strasne ospevovala zehlicky tak som si bola prave dnes kupit aj ja lebo som vyskusala jaj staru vraj predpotopnu a celkom to fungovalo. hovorila ze tato bude 10x lepsia aj rychlejsia a mala pravdu. na tu zehlicku sa clovek len pozrie a uz ma vlasy rovne ;) kupila som si remington 1032. len zas trosku lutujem ze som si mohla tu uzsiu aj na loknicky kupit a nie tu hrubu. ale zase ja mam nepoddajne a huste vlasy aspon to pojde rychlejsie.
Odpovedať
baby a nekazia sa vam z toho vlasy? nemate take krepove? Ja pouzivam gulatu fukaciu kulmu a vzdy mi tolko vlasov vypadne..... :-(
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?