Žalúdočná neuróza v svadobný deň! tiež ste zažili?

Ahojte nevestičky, najmä tie, ktoré to máte za sebou! V svadobný deň, hneď ako som sa zobudila mi prišlo tak zle... Nebola som schopná ísť ani na dohodnutý termín ku kaderníčke (meškala som 15 minút). Mala som stiahnutý žalúdok, nemohla som nič do seba dostať. A v podstate takto som pretrpela celý deň! Snažila som sa usmievať, ale nebolo to ono. Svadba bola krásna, ale ja som sa cítila hrozne. Odišlo to až na ďalší deň, v nedeľu, keď som vstala o dvanástej. Je mi ľúto, že som si nemohla vlastnú svadbu vychutnať. Neviem, z čoho tá žalúdočná neuróza... Všetko sme mali prichystané, nie som trémistka, na svadbu som nesmierne tešila... Máte niekto aspoň podobnú skúsenosť???
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na to nebola asi az tak zle ... ale tyzden pred svadbou sa mi vyhodil opar, ktory sa do svadby sice zahojil ale uplne nezmizol a den pred svadbou som mala teplotu ... v samotny svadobny den potom bola uz asi len klasicka nervozita ;-) a to tiez vobec nie som tremistka
Odpovedať
ja som bola samozrejme tiez nervozna vo svadobny den, no nastastie nie tak ako inka. ja som asi 2 tyzdne pred svadbou dokonca nemohla ani vidiet tuto stranku. pracujeme v zahranici, a ked sme tyzden pred svadbou prisli na slovensko, tak kazdy koho som stretla sa ma nepytal nic ine len: "tak co ako svadba...?" vrr :-S vo svadobny den som bola nervozna, ale ked som bola u kadernicky a potom u vizazistky tak to zo mna trochu opadlo a zacinalo to byt fajn. ale uplne to zo mna opadlo az na hostine. ;-) :-)
Odpovedať
ja som bola tiez nervozna, ale postupne to zo mna opadlo ;-) je sice pravda, ze som nebola schopna nic zjest, ale bavila som sa super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa citila skvelo :-D
Odpovedať
Na svoj vlastný údiv (som trémista, tak sa poznám :-) ) som NEMALA žiadnu trému... akonáhle som sa obliekla do svadobných šiat, všetko zo mňa opadlo a už som si len užívala každučkú sekundu nádherného dňa... aj som sa bála, že mi bude zle od žalúdka a podobne, ale nič také nebolo... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ani mne nebolo zle od žalúdka, ale trému som mala. Napriek tomu, že pracujem ako moderátorka sa mi v kostole neuveriteľne triasol hlas a asi aj kolená. Tréma patrí ku svadobnému dňu. Možno ani nie tréma ako pocit dôležitosti tej chvíle. Postupne to samozrejme opadlo a pri vychádzaní z kostola mi bolo ako v raji. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, mám takú otázku - čo by som mala jesť ráno pred svadbou? Je mi jasné, že žalúdok budem mať stiahnutý, ale ak sa nenajem, tak mi v kostole bude škvŕkať v bruchu :-N A okrem toho ja mávam taký problém, keď idem na návštevu, akciu a pod. že ma začne bolieť brucho, nafukuje sa a mám kŕče a bojím sa, že to takto bude aj na svadbe. Ako tomu predísť?
Odpovedať
Profilova fotka
Mata: mala by si zjesť niečo ľahké. Napríklad rožok so šunkou bez masla. Naozaj niečo diétne. Ale určite sa najedz, aby Ti náhodou v kostole nebolo na odpadnutie. Ale máš pravdu, ja som na hostine poriadne nič nezjedla. Akosi sa telo inak v tých svadobných šatách nastaví. Pozerala som Tvoj album, budeš mať nááádherné šaty. Už sa teším na svadobné foto :-)
Odpovedať
Mata2121 - ja mam odskusany 1 stamperlik palenky a stale cele doobeda pred svadbou nejaku pevnu stravu,aby ta zbytocne neprehanalo.Ale odporucim Ti,niektore soboty pred svadbou si urob akoby fiktivnu svadbu a vyskusaj jest potraviny,ako cez svad.dopoludnie.Uvidis ,co to s Tebou urobi...
Odpovedať
Profilova fotka
vďaka baby, asi to tak vyskúšam s tým jedením ako v deň svadby. tie šaty sa mi veľmi páčili a už som ich nevymenila ani po vyskúšaní novej kolekcie, len dúfam, že nebudú nepohodlné.
Odpovedať
Profilova fotka
mata2121, aj moj zaludok je uplne hrozny ... stale ked cestujem, alebo mam skusku, alebo sa deje cokolvek sresujuce, moj zaludok da o sebe vediet ... jem pravidelne, a zdravo, kazdy den sa snazim jest aj surovu zeleninu, aj ovocie ... ale aj tak jedine co pomaha su tabletky ... v mojej kabelke nosim permanentne vsetky mozne tabletky na vsetky mozne zaludocne problemy ... stale tam mam IMODIUM (na hnacky :-p ), RENNIE (na bolesti zaludka), REMEGEL (na to ked som nafuknuta :-x ) - tieto veci zarucene funguju na moj zaludok, a ked to mam stale pri sebe, viem ze mi uz moj stresovany zaludok neskazi ani jeden den ;-) ;-) tak staci ist do lekarne, povedat im, v com je problem a ani Ti urcite poradia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim si, ze v den svadby sa tazko da jest zdravo :-| :-| ... preto sa netreba spoliehat na stastie, ale treba kupit v lekarni nieco ucinne co fakt pomoze ... :-) pre istotu ... ja by som si teda svadbu skazit nedala ako inka04, ze ju stale nafukovalo, a mala krce ... pritom je to problem ktory sa da vyriesit jednou tabletkou Rennie ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?