Vyhliadkové plavby po Dunaji. Stoja za to?

Profilova fotka
ahojte baby! chcem sa vas opytat nevyskusala ste niektora plavbu lodou BA-DEvin, Ba okruh, alebo BA-Vieden...? stoji to za to? :-)
Odpovedať
to som aj ja zvedava x-)
Odpovedať
Ja ze kde preboha... a to len tu? Hm, skusala som Oravsku priehradu, tam to bolo super ;)
Odpovedať
Ja som šla BA-Viedeň na naše piate výročie... Celkom fajn. Len cestu späť som prespala a okná na lodi mohli byť aj čistejšie... Ale ináč romantika. Dali sme si vínko a prešli sa po Viedni.
Odpovedať
Profilova fotka
nsoci presne aj ja som tym chcela draheho prekvapit a urobit si po dlhsej dobe taky romanticky den ;-) ono je to tak ze vas zavezu do Viedne, poprechadzate sa a vecer si vas zas vyzdvihnu? a ako dlho mate asi "rozchod" po Viedni? :-) takze odporucas? ;-)
Odpovedať
miau presne infosky o odchodoch lodi, cenach atd. najdes na strankach slovenska plavba a pristavy (hod do vyhladavaca), ak chces ist do viedne, tak ta nova lod co spustili je prisposobena skor rakuskym navstevnikom u nas ako nam vo viedni (prvy odchod z blavy je tusim az okolo 10.30, posledny odchod z viedne okolo 16 - cize vo viedni ti ostava menej casu), neviem, ci este chodia rychlolode, tam byval prvy odchod z blavy okolo 9, cesta trva o trosku dlhsie (asi 1,5 hodinu) ale odchody boli lepsie - viac casu vo viedni; pristav vo viedni je skoro uplne v starom meste, takze nemusite ani nahanat mhd, staci sa prejst ;-)
Odpovedať
my sme chceli ist lodou do Viedne predminuly tyzden, napokon nas trochu odradil skory odchod - 7,30 + pol hodka check in, aj cena listka. Napokon sme sli vlakom... ;-) ozaj a vyskusali ste niekto aj Ba - Devin - Hainburg? ... a ani svadobna party na lodi by nemusela byt zly napad 8-) Tento vikend som bola na graduation party, ktora sa konala na lodi v Budapešti a bolo to squeleee :-)
Odpovedať
No my sme išli skoro ráno a večer späť, času bolo dosť... Ako niečo nové je to fajn, ale zasa, že by som šla zas, tak asi nie... Asi tak.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
ahojte. oprasujem temu. neviete, kde na nete by som nasla vsetky vyhliadkove plavby a ceny z ba?
Odpovedať
Ooo, poslem ti do sukromnej spravy link, kde to vsetko najdes, ja som pracovala 2 roky v cestovnej agenture, ktora predava listky na vsetky tieto plavby, tak rada odpoviem na vase otazky ;-) bola som vo Viedni, v Tullne, V budapesti..na vyhliadkovych som bola na devine..V lete je to ale vsetko dost vybookovane, treba si zavolat alebo poslat e-mail a rezervovat listky, lebo velakrat sa nam stalo a hlavne pri tej Viedni, ze rano prisli o 07:00 ludia, ze chcu ist do Viedne a museli sme im bohuzial povedat, ze lod je plna a s tym sa proste neda nic robit.
Odpovedať
Profilova fotka
jej, si zlata. dakujem
Odpovedať
Este chcem upozornit, ze ten novy katamaran nepredava Slovenska plavba a pristavy, listky na neho sa kupuju pri Novom moste ako je cirkus barok, tam je taky maly stanok, ale tiez je asi lepsie rezervovat listky..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?