Vyberať ma už prestáva baviť

Profilova fotka
Ahojte nevesticky....Tak uz par mesiacov sa pripravujem na den D a cim dalej tym mam vecsi pocit ze vsetko je jedno a to iste. Svadobne oznamka ine ako klasicke z kolekcie ktora je nam vsetkym urcite znama na slovensku takmer nezozeniete. Saty sa opakuju stale tie iste-pronovias, la sposa atd. Torty ake vidime na obrazkoch su u nas takmer nezohnatelne lebo kazda cukrarka ma odbila ze to je moc zlozite. Topanky su vseobecny problem pretoze zhanam, zhanam ale uz ma to pomaly prestava bavit. Neviem. Mozno sa to zda len mne ale vyber svadobnych produktov v sr je straaasne malý....Aký je váš názor na to? Je to len moj pocit alebo je to skutocne tak?
Odpovedať
Ja ten pocit nemám, prepáč. Svadba je svadba, aké iné veci by si chcela, než je štandard? Naše salóny ponúkajú všelijaké strihy, farby, látky, tsačí si len vybrať a netreba ich navštíviť o 5 minút 12. Ak nenájdeš, existujú krajčírstva kde ti podľa predstavy ušijú - ak chceš niečo extra. A torta? akú máš predstavu že ti ju nechcú úpiecť? lebo nereálnu predstavu ti nikto nevykúzli. oznamka si môžeš vyrobiť aj doma sama - je to originálne, a výzdobu si zriadiť tiež sama podľa predstavy. Takže môj názor - kto chce si vyberie aj na SR a kto si nevyberie môže ísť do susedných krajín.
Odpovedať
Ahoj Roxi. Ja tiez nemam pocit, ze by sa tu nedalo vybrat. Saty som videla nadherne. Normalne bol problem si vybrat. Pani v salone mi povedala ze ked si ich obliekam, tak uplne ziarim. Este si aj vypytala moje fotky do ich albumu :-) . Mozno beries vyber prilis vazne. Skus sa pritom zabavat a aj ludia sa mozno budu viac snazit vychadzat ti v ustrety. V cukrarni mi vyrobili nadhernu tortu a vobec to nebol problem. Daju sa povykrajovat rozne tvary, oni to potom potiahnu marcipanovou vrstvou a perfektne to drzi. A kym marcipan schol, tak nan popriliepali tisic srdiecok. :-N A kyticu som mala uplne atypicku. Proste som povedala kvetinarke, ze chcem nieco, co este pre nikoho nerobila. Bola cela stastna, ze sa moze vyblaznit. Stalo to trosku viac, ale vobec nelutujem. A vobec, vsade boli vsetci mili a ochotni vyjst mi v ustrety. Este by som chcela dodat, ze svadbu sme mali vo Zvolene. Teda male mestecko a super sluzby. Maj sa a drzim palceky. ;-)
Odpovedať
roxy, ja ti davam za pravdu...ale ak mas sancu, chod sa pozriet do Ciech, hlavne do Prahy...najdes tam kopec neobycajnych svadobnych veci.. ;-)
Odpovedať
ja suhlasim s tym, ze oznamka su skoro vsade rovnake..maslicka tu, maslicka tam, sem tam nejaky kvietok a tym sme asi skoncili (ak neratam koce tahane konmi a spol) :-| . ale nasla som minule oznamenia z rucne robeneho papiera, jednoduche, elegantne, super... siat je tolko, ze sa horko tazko da vybrat, sikovne cukrarky existuju tiez a o originalnych kyticiach ani nehovorim...ale to hovorim o bratislave, neviem ako je to inde v sr... :-)
Odpovedať
ja tiez nemam problem s vyberom, dokonca niekedy sa mi zda ze je toho privela a potom sa velmi dlho rozhodujeme :-)
Odpovedať
ako dobre sa museli vyberat saty pred cca 15 rokmi :-D 3 strihy, milion volanikov a jedna jedina farba :-D
Odpovedať
nemam pocit ze by bol vyber maly a v konecnom dosledku ak vam zen slovensky nevyhovuje je tu internet a neni problem objednat si vsetko. My sme nemali na svadbe nic obycajne- ani priestor- mali sme to na lodi, ani oznamka, ani saty- iba oblek zenichov bol krasny a obyc- cierny s jemnym pruhom. Ak mate problem s oznamkami nech sa paci urobte si svoje, ak so satami nech sa paci je tu milion krajcirksych salonov, ak s topankami aj tie sa daju dat usit na mieru. Nic nemusite mat tradicne( i ked ndes uz asi tazko urcit co je obyc a tradicne) je to cele na Vas
Odpovedať
Profilova fotka
ok je to asi len moj osobny pocit.alebo som primoc narocna :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa zda, ze vyber je dobry (az na plaste na zimu k svadobnym satam a inych zimnych svadobnych veci). Najviac ma prekvapilo, ze nebol problem s topankami. Teraz je asi aj sezona na plesove topanky a vecicky, takze maju velky vyber aj rozne cisla (potrebovala som 35-ku). Ale zalezi aj na tom, ako narocna je ta ktora nevesta. Mnoho veci nepovazujem za tak dolezite ako niektore ine nevesty. Pronovias a La Sposa saty by som si ale neobliekla uz len preto, ze ich ma takmer kazda nevesta, ale su tu aj ine salony a uplne ine saty. ;-)
Odpovedať
ja si myslim, ze slovensko je coby kamenom dohodil do inych statov, takze ak sa ti nepaci nas vyber, mozes navstivit okolite krajiny ;-) my sme zhanali veci aj v madarsku (osobne), rakusku (osobne) a cechach (osobne aj cez net) takze nie je problem, baby si tu bezne objednavaju veci z celeho sveta, takze s mojimi 4 krajinami som na tom este "biedne" :-D
Odpovedať
roxy: mas nejake specialne pranie o ktorom vies ze na slovensku neni dostat? napr tortu ktoru si spominala, aku by si chcela, mozno ked das nieco konkretnejsieho napr aj s foto tak sa najde niekto kto by ti vedel poradit ;-)
Odpovedať
roxy: mozno je to tym ze sa tym uz pridlho zaoberas. Mna napriklad nebavilo skusat saty ked som bola v 3-4 salone, lebo sa mi zdali rovnake. Skus si dat pauzu (neviem ako Ti to hori, nemas napisany termin svadby) a potom sa do toho znovu pusti. K oznamkam, niekto tu uz pisal z rucne robeneho papiera. Ja som si dala take robit a som z nich nadsena a vsetci tvrdia ze take este nevideli.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dadax myslim ze to naozaj bude tym...tusim si dam chvilu pauzu.a pak to mozno budem videt z ineho pohladu.asi ma chyta panika ze to nebude presne tak ako som si vysnivala... babulina foto napr tej torty mam v albe.neco take alebo podobne by som chcela.
Odpovedať
Ja som tiez hladala nieco, cim by som na svadbe oslnila, co este nemal nikto apd.Strasne dlho som vyberala znacku siat, pretoze tiez mi vsetky pripadali desne podobne....v niektorych salonoch saty neobmienali roky a v niektorych mali prenadherne saty.Nakoniec som sa rozhodla pre znacku Demetrios a bola som nad mieru spokojna.Topanocky som si vsak kupila v Taliansku :-D :-p Takze da sa aj na Slovensku dost dobre vybrat ;-)
Odpovedať
co este nemal nikto? ja viem, svadba je pre nas baby naozaj dolezita do najposlednejsieho detailu, ale zoberte si to takto: z tych co budu u vas na svadbe - kolki z nich budu alebo boli v blizkej buducnosti / minulosti na svadbe? myslim ze malokto, a preto nepoznaju ziadne "svadobne trendy" (jedine, ze by travili na tejto stranke aspon tolko casu ako vy) a je im ukradnute ci je to tohtorocna alebo minulorocna kolekcia siat, ci ju uz malo x neviest oblecenu alebo si ty ta prva ... hlavne ze pre tvojho manzela a tvojich hosti budes hviezda a ostatne ti moze byt ukradnute ;-) my sme mali taky zazitok s fotografom - na tejto stranke ho uz malo x neviest (aj podla ich referencii som vyberala), no nasi ho nepoznali a napriek tomu boli ohureni
Odpovedať
emjee presne tak :-D to, ze co je "v kurze" to vieme len my, lebo sa tym den co den zaoberame...ini ani netusia...co je aj vyhoda... :-D My sme si zohnali vsetko na SVK a boli sme nesmierne spokojni a videli sme, ze nasim hostom sa vsetko velmi prevelmi pacilo, od nevesty a zenicha az po vysluzky :-D A to je to najdolezitejsie, aby sa Vasi najblizsi citili s Vami na Vasej svadbe dobre a nie ako na svdobnom veltrhu, kde prezentujete najnovsie a nikym nenosene saty, topanky, najnovsie trendy vo vyzdobe a nevsedne torty...Ide o atmosferu a ta sa nevytvara iba tymito vecami, ludia si zo svadby odnesu to, ako sa u Vas vtedy mali,citili ako ste sa k nim chovali a nie co vsetko ste mali naj a este nik nemal...to ich nezaujima...svadba je hlavne o citoch a nielen o citoch medzi novomanzelmi...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja suhlasim s tym, ze na vyber je tu toho urcite neurekom... ja sice este nic nevyberam a len tak poskulkujem, ale napriklad vcera som isla po Obchodnej v BA a len tak jednym ockom som zbadala na predajnu so spolocenskymi satami, lialo, tak som na chvilu vosla a poviem vam, ze som sa veru nevedela vynadivat... kopec z tych siat by sa dal pouzit ako svadbone,pretoze naozaj boli vynimocne, aj farbou aj strihom..a to vam veru poviem, ze ja som dooooost tvrdy oriesok a narocna az az... a vsetky stali okolo 3500 Sk, co sa mi na Blavu zda naozaj prekvapivo az "zalostne malo" :-D
Odpovedať
Ahoj Roxy, ako hned uvodom chcem povedat, ze sa mi zda ze to prehanas nie? ved mas svadbu o tri roky a ty uz teraz zhanas veci na svadbu? neni to priskoro? na fotke vyzeras ty aj priatel velmi mladi, kolko mate rokov?
Odpovedať
tiez si myslim rovnako ako emjee a bosorenka, ze svadba nie je o tom mat vsetko uplne ine ako doteraz kto videl, ale o tom kto sa ako citil. A suhlasimaj s golemockou, ze zistovat teraz info a zhanat veci na svadbu ktora bude o 3 roky je velmi, velmi predcasne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj roxy, takisto ako golemocke a bec, sa mi zda, ze to vsetko riesis skoro. tri roky dopredu vybavovat svadbu sa mi zda divne. neviem si predstavit co si mozes tri roky dopredy vybavit. saty asi tazko, to budu dalsie kolekcie, nejaku restauraciu - za tri roky uz vobec nemusi ani fungovat. a nemam pocit ze by bol maly vyber. aspon podla mna, je to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
roxy, uplne suhlasim, prave preto som vela veci riesila cez ebay!, vrelo odporucam...je to trosku adrenalin ale ved sranda musi byt! :-D
Odpovedať
Roxy, ked si narocna, musis sa pozerat po narocnejsich obchodoch. Krasne torty robia v Ba u mayera alebo Cafe-cafe. Su trochu drahsie ale ake chces. Takisto oznamka - existuju graficke studia, navrhnu, (alebo Ty si povies predstavu) vyrobia, tiez to nieco stoji. Nemusia to vobec byt maslicky ani holubice, prstienky ani vycackane pismo.... Aj saty, ak nevyhovuje ponuka, su navrharky, krajcirstva. Treba len chodit a hladat. Ak nechces standard, tak potom nie standardne obchody. Ak mas predstavu, kytice robia uzasne, tiez treba pocitat ze to viac stoji. Lenze je to trochu priskoro. Mozno ze za tri roky budu v mode polne kety a ktovieake saty. A aj tvoj vkus sa moze este zmenit.
Odpovedať
Ahoj Roxy a ostatne nevesticky!Ja s Tebou uplne suhlasim najvacsi problem mam so satami :-( .Fakt sa mi zdaju vsetky rovnake.Ja som si myslela ze ak pridem do nejakeho salonu a uvidim nejake saty tie ma ohuria a vezmem si ich.Ale nic take sa mi nestalo,lebo vsade to bolo to iste.A ja este chcem biele satky a v tych novych modeloch maju vacsinou v gold alebo este neviem v akom odtieni zltej az dokonca po ruzovu,lebo taka teraz leti.Takze v tom s Tebou suhlasim.
Odpovedať
ahoj katramau, ak máš problém s výberom šiat, skús ísť do Prešova, tam máš väčšiu možnosť výberu ako v MI-ak tam vyberáš.
Odpovedať
Ja sa musím pridať k veľkému množstvu dievčat, ktoré nakupovali na nete.. Skúšala som pár šiat v salónoch, ale pochopila som veľmi skoro, že na Slovensku je výška nad 170 cm a veľkosť viac než 38 fakt problém (mám veľkosť 40-42) a ak sa mi už náhodou nejaké šaty páčili, boli vo farbe ivory alebo gold.. pre mňa sklamanie :-( Takže som si po návšteve druhého salónu sadla na internet, chvíľku som hľadala a našla som šatočky mojich snov, ktoré som síce objednávala z Číny, ale sú presne podľa mojich predstáv, šité na mieru... a za neskutočne málo peńazí, takže súhlasím s tým, že na Slovensku je výber trošku obmedzený, ale s internetom sa dá úplne krásne všetko zvládnuť a dnes už naozaj nie je problém urobiť si "svadbu snov".
Odpovedať
ahojte bihan chcela by som sa ta opytat ci si uz niekedy nieco kupovala cez net? pocula som ze zopar ludi si odtila objednali saty ale pravdu povediac si to neviem nejak predstavit....co ak sa mi nebudu pacit? alebo budu vyzerat inac ako na obrazku? alebo material bude od veci....nemas obavy? ...dufam, ze som ta nestresovala :-S
Odpovedať
inac roxy ja som mala ten isty pocit zo salonov....fakt som si pripadala divne ze ci chcem az tak vela ...chcela by som len o nieco ine saty ake som uz videla na mnohych nevestach...ale mozno som len nemala stastie na salony... inac bihan pre mna je sranda ze mna pchali napriek mojej konfekcnej velkosti 38 do 36 az 34....vyzerala som v tych satach ako jaternica...alebo este horsie...jaternice su pre niektorych ludi aspon chutne ;-)
Odpovedať
svadobne saty maju ine cislovanie ako konfekcne velkosti ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
do kelu...ale aj tak vyzerala hrozne :-D
Odpovedať
aj ja nosim 38 a v pohode som sa natiahla do 34, tak vela zavisi aj od strihu siat :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?