Vacu Fit - Vacu thermal a vaše skúsenosti s chudnutím

Ahojte dievčatá, brázdim vaše témy a našla som sa vo viacerých.. ide o to, že som pred dvomi rokmi podstúpila hormonálnu liečbu, pri ktorej som nabrala okolo 10kg. Ako tak som sa s tým časom zmierila, keďže dole to nešlo, no pred tromi mesiacmi po vysadení HAK moje telo znovu zareagovalo na hormonálne zmeny a ručička na váhe išla opäť vyššie. Stravujem sa stále rovnako, resp. dávam si ešte väčší pozor než predtým, mojou slabosťou je ale nepravidelný a tým pádom aj nedostatočný pohyb. Momentálne sa však vo svojom tele cítim už skutočne veľmi nepríjemne a tak hľadám riešenia.. práve teraz je u nás akcia na 30 vstupovú permanentku na Vacu Fit a vacu thermal a zvažujem či sa do toho pustiť.. máte niekto skúsenosť, prináša pravidelné cvičenie na týchto strojoch sľubované účinky? ďakujem za každú odpoveď, prajem pekný deň :-)
Odpovedať
@timik85 Ahoj, ja som cvicila na tychto strojoch pred rokom, mala som narazove cvicenie 3xdo tyzdna asi 4-5 tyzdnov.. vaha, no hlavne objem bokov, zadku a brucha islo dole..vydrzalo mi to ale asi len tak polroka, potom sa to samozrejme vratilo spat.. takze o nejake dva tyzdne s tym zacnem znova, kedze chcem zas schudnut do svadby a nebavi ma tyrat sa dietami :) no a pri cviceni by si si mala davat pozor na tepovu frekvenciu, aby si skutocne chudla a nie naberala svalovu hmotu. treba sa opytat personalu. no videla som uz dva rozne Vacu stroje.. jeden bol taky, kde si si mohla sledovat tepovu frekvenciu a jeden bez.. Dufam, ze som aspon trosku pomohla, keby daco, napis :)
Odpovedať
ďakujem Ti za odpoveď :-) a nebolo Ti pri cvičení nejako zle? lebo som čítala aj také skúsenosti... no mne je jedno keď aj budem mať 100kil, chcem mať peknú postavu a cítiť sa dobre.. a tá strata objemu bola viditeľná, či nemám od toho čakať veľké zmeny? Pomohla si a veľmi, ďakujem :-)
Odpovedať
@timik85 pred cvicenim odporucaju sa najest.. ked som bola hladna alebo velmi unavena z prace, ci celkovo, tak sa mi naozaj tazsie cvicilo a bolo mi trosku zle, ale akonahle som docvicila, preslo to.. strata objemu bola viditelna, zmestila som sa do mensich nohavic, dokonca som si musela pokupovat nove, lebo vsetky stare mi padali :) alebo som potom vytiahla stare gate, ktore som uz 5 rokov nenosila, lebo som sa do nich nezmestila :) dobry pocit :) no len sa nestresuj, ak po prvych cviceniach nebudes vidiet vysledok, ja som ho zaregistrovala asi po 5-6 cviceni, a ked som sa pytala aj inych bab, co tam cvicili, tak tiez mi povedali, ze chvilu trvalo, kym videli vysledky.. tak vela zdaru do cvicenia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby... ja som toto cvicenie uz raz absolvovala a schudla som 10kg po cca 20vstupoch, mala som aj celulitidu, strije zo zadu na nohach, krasne to vymizlo..potom ma ale operovali a pri hormonalnej liecbez znova 10kg naspat, preto som si kupila permanentku opat. (Chodila som na to Vacu thermal) Teraz cakame babatko a nedokazem ju vyuzit,je platna do 14.6. 2013 a je na nej este zvysnych 27 vstupov!!!! cena vstupov a permanentiek isla hore oproti minulemu roku. Ak by ste mala niektora zaujem dajte mi vediet, Košice
Odpovedať
Ahoj, poprosim ta a do ktoreho fitka mas tu pernamentku a kolko by si za nu chcela??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?