Svadobný veľtrh v Inchebe v Bratislave

Ahojte, ake mate skusenosti so svadobnym vetrhom v Inchebe v Ba? Najma co sa tyka svadobnych siat...maju tam svadobne salony nejake zaujimave zlavy oproti beznym cenam za poziacanie siat?...da sa tam poskusat saty v klude? nebyva tam kopec ludi, ze sa neda ani hnut? ..dakujem za kazde info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vickyy82 ahoj, my sme sa dnes vratili z veltrhu v Nitre.....vsetko ma aj pozitiva, aj negativa... ja som sa zamilovala do svadobnych siat, aj som ich hned brala...ale vacsinou tam mali saty na pozicanie...bolo tam asi 5 salonov a len v jednom mali saty na predaj, aj to len dvoje...:D a ja som schmatla jedny z nich... ak si chces saty pozicat, tak tam rozhodne chod, je tam brutal vyber....teda v nitre bol velky....ak chces kupit, tak tam ist mozes, ale rataj, ze sa na 50% mozes vratit bez siat...ak nechces zhon, chod tam hned na otvaracku, my sme tam sli hned o 9.00, ked otvarali a uz o hodku narvane....nevesty sa tlacili, kto skor bude skusat...rady az na vchodove dvere, hroza...na nieco zlavy mali, na nieco zas nie...ak to nemas do BA daleko, tak by som to sla skusit, za to nic nedas, ked tak sa aspon inpirujes... :-)
Odpovedať
dakujem za skusenost...no chcem tam ist urcite, ale mala som v plane ist buduci tyzden skusat saty...tak preto zistujem ci nepockat na veltrh, ten salon tam tiez bude :-)
Odpovedať
a ked tam bolo tolko ludi, dalo sa ti saty v klude vyskusat??...ja si potrebujem skusit, poobzerat sa v nich a tak, mne to nejde tak rychlo :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@vickyy82 to asi nikomu nejde tak rychlo ked ide o taku udalost :-) :-) my planujeme tiez ist hned na otvorenie, ale ja asi saty skusat nebudem, nemam na to nervy, presne pre tych milion ludi a milion vyberov... idem len okuknut ake styly ponukaju salony a prip. si zobrat kontakty (ci ma vobec cenu to riesit na SVK alebo si budem objednavat zo zahranicia nieco). no a tiez dufam v nejake kontakty na kvetinarstva, prip. zlavy na obrucky :-)
Odpovedať
My sme boli v inchebe minuly rok. Zohnali sme oznamenia s 20% zlavou, obrucky tiez za vybornu veltrhovu cenu a dohodli sme aj tortu a kolace. Celkovo to bol uspesny den.
Odpovedať
dievčatá, bude tam aj nejaká ochutnávka zákuskov a prezentácia cukrární? a dá sa tam priamo objednať do alonu na skúšanie šiat, nakoľko v dave čakať sa nechce
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?