Svadby záhoráčok a záhorákov

zahoracky nedajte sa zahanbit :-)
Odpovedať
1
2
27
Profilova fotka
Teda Emjee, Ty si zena cinu! Uvidime, kolko sa nas tu nazbiera. A teraz sa uz priznas, kde budete mat svadbu? My budeme mat sobas v nasej dzedzine a svadobnu hostinu asi niekde v Blave, Stupave, Devinskej (prave sa na tom pracuje, takze presne este neviem.) Kedze budeme mat polovicu hosti zo zahranicia, tak by bolo asi najlepsie v tom hoteli, kde aj budu zit alebo niekde blizko v restike.
Odpovedať
aha my budeme mat najpravdepodobnejsie v zahorskej, lebo jednak tam sa to da relativne lahko /si myslim/ vybavit, na druhej strane vieme u nas ubytovat vela cezpolnych, a v celku by to malo vyjst lacnejsie ako v blave alebo malackach ci stupave
Odpovedať
ahoj emjee, ja som z Borskeho Mikulasa, svadbu len planujem niekedy na september.
Odpovedať
dadulik aj ja planujem september
Odpovedať
nejak som sa rychlo zaregistrovala, a klepla tam blbost, ze svadba bude v Trnavskom okrese. Sak na Buroch :-D
Odpovedať
dadulik klik na nastavenia a zmen si to ;-)
Odpovedať
diki, uz som my s priatelom staviame domcek,robime uz posledne vnutornajsie upravy,takze svadba je zavisla od dokoncenia. Cize to vidime tak september-oktober.
Odpovedať
dadulik zavidime, my byvame u nasich a aj po svadbe asi dlho budeme
Odpovedať
ani nie je co, my ho uz staviame skoro 5 rokov, pomaly ako slimaci, ako su peniazky.Emjee aj ja mam trosku pevnejsiu postavu, tak 42/44.A bojim sa,ze sa do tych nadhernych saticiek v salonoch nevojdem.Hlavne moje prsia :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Dadulik! A ako si daleko s organizaciou? Mate uz nieco? Emje, a kde v Zahorskej to bude mat - v kulturaku? Ja by som to mozno tiez tak spravila, ale kedze prideme domov az asi tyzden pred svadbou a nechceme nasich moc zatazovat, tak sme si povedali, ze radsej zaplatime a nech s tym je menej starosti (hehe dufam, ze to tak aj bude).
Odpovedať
miriam nemame nic, len premyslame nad terminom
Odpovedať
Profilova fotka
Ked sa tak nad tym zamyslim, my tiez este nic nemame. Akurat sme boli u nas na matrike podpisat ziadost. Boli sme pozriet nejake restauracie, ale v tomto smere este stale hladame - podobne ako ubytovanie pre cezpolnych. Saty zatial len rozmyslam, ci pozicat alebo kupit a potom predat. Mamke sme dali na starost kolaciky - tam uz sa rysuje nieco konkretne. Ale uz zacinam mat taky pocit, ze treba konecne zacat konat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja este nemam nic iba predstavy a v utorok si idem pozriet saty, tak uvidim svadba bude v zahorskej v kulturaku
Odpovedať
hlasi sa dalsia zahoracka. Ja som priamo z Malaciek, svadba bude tiez v Malackach a hostina na Kamenom mlyne. Videla som ze vacsina z Vas potrebuje mat hostinu tam, kde sa da aj ubytovat. Nad kamenakom ste neuvazovali? cena hostiny je podla mna super a ubytko sa tiez da
Odpovedať
papu, ja tam mozno budem musiet nejakych ubytovat, ake su ceny?
Odpovedať
emjee, pozri si Kamenny mlyn, tam su aj fotky z ubytovania aj ceny. izby maju rozdelene do viacerych kategorii
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Papu! A ako to vyzera na tom Kamenaku - je to tam aj pekne? A ako tam varia? :-)
Odpovedať
Ahoj Miriam, pozeram ze budes mat svadbu v okrese BA, priamo v BA? Neviem ci vies, ze kamenny mlyn je pri malackach. A ake to tam je? Zalezi od toho aka si narocna. Pokial by ti nevadilo mat svadbu v kulturaku, tak toto je o nieco lepsie ako kulturak. Uz aj kvoli tomu, ze ti zabezpecia vsetko oni, aj vyzdobu. K dispozicii maju dve saly. jednu mensiu tak cca do 60 ludi je vzadu v areali, no to ti neviem povedat ako to tam vyzera, lebo som tam nikdy nebola. Od tych cca 70 ludi a vyssie robia svadby vpredu v motoreste. V okoli je les a vela zelene, cez leto je napusteny aj bazen. Budova z vonku nevyzera velmi lakavo, ale vnutri to ujde. Cez leto sa pred motorestom da sediet aj vonku, co ocenujem, kedze mam svadbu v juli.
Odpovedať
K jedlu som zabudla napisat. minimalny odber na osobu je 500,- Sk. Kamoska tam tiez bude mat svadbu a oni maju na jedlo: slepacia polievka, rezne+ryza+majonezovy salat+normalny zemiakovy salat, potom pecene kurca+ryza+zel.salat a po polnoci vepro,knedlo,zelo a vyjde ich to cca 600 sk na osobu. To sa mi zda uplne super cena
Odpovedať
papu to je celkom slusne :-) ale ja by som rada svadbu doma, kucharov si zabezpecim sama, salu mi pomozu vyzdobit sesternice a tety, mam tu vela moznosti ubytovania zadarmo /u nas, u babky, u sesternice, u tety .../ nemusim zabezpecit dopravu pre 80 ludi zo sobasa na svadbu, takze je to lacnejsie a pohodlnejsie pre mna takto :-) no ale ktovie co bude do septembra
Odpovedať
Profilova fotka
Papu, som mnou je to tak, ze sobas budeme mat v Suchohrade a svadobnu hostinu by sme chceli urobit tam, kde budu ubytovani nasi zahranicni hostia. Preto asi ta Blava. Lebo ked uz pridu, tak si budu asi aj trochu pozriet nieco zo Slovenska. Nasa dedina je sice pekna, ale az tak moc tam co pozerat nie je. Takze by sme ich asi ubytovali blizsie k mestu. No a preto aj ta hostina by mohla byt tam niekde. Kamenak trochu poznam (teda aspon velmi dobre viem, kde sa nachadza). Viem, ze zvonka to moc lakavo nevyzera (to si aj Ty napisala), tak preto ma zaujimalo ako to je vnutri resp. ci sa nieco zmenilo.
Odpovedať
Ja areal poznam len z akcii (motozrazy a country mlyn). Viem ako to vyzera aj v motoreste v vnutri, ale na svadbe som tam nebola. Tento rok tam mal cely gympel z MA stuzkove a vyzeralo to celkom v pohode na kazetach. Kamoska tam ma svadbu predomnou mesiac a pol, tak som zvedava ako jej to dopadne.Tejto idem na svadbu a dalsej co idem len gratulovat, tak aj ona tam ma.A obidve predomnou, aspon vychytam vsetky chybicky krasy. Ja mam priatela cely tyzden prec, ja som od rana do vecera v robote, takze cez tyzden nic nevybavim a cez vikend uz tym duplom nic, tak preto som chcela miesto, kde si nieco aj sama mozem doniest, ale vacsinu zabezpeci zariadenie (a ked to nestoji tak vela, naco rozmyslat). Inak vam poviem, ze na kamenaku je riadny natresk. chceli sme svadbu v juni, no uz vo februari mali vsetko plne, tak sme to posunuli na prvy termin kedy mali volne.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme prec obaja, a prideme domov az tyzden pred svadbou. Takze co nevybavime cez e-mail alebo telefonicky, tak nebudeme mat. Uvidime, co sa nam podari vybavit. :-) A Vy to urcite to budete mat super! Ten cas sa urcite nejaky najde, ved niekto by tam mal byt aj cez vikend nie? Este mate tri mesiace - to je dost vela. A kde robis, ked si taka pracovne vytazena? ;-)
Odpovedať
Ja pracujem v BA ako uctovnicka. Len ked dochadzam do MA vecer o siestej-siedmej tak uz nic nevybavim, kedze nemam auto. Ale zatial je to v pohode, preto to zacinam vybavovat uz teraz postupne, aby to nebolo na poslednu chvilu. nasi mi samozrejme tiez pomahaju, co sa o svokrovcoch neda povedat. Svokor sa vyjadril tak, ze vy si vybavte co chcete a ja zaplatim (hostinu). :-| No co uz narobim, aspon nam do toho nefrflu.
Odpovedať
papu, to mas v pohode - vybavis si podla svojich predstav a svokor to zaplati :-) takeho svokra by som brala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No caute kocky, sice som neni zahoracka, ale vsimla som si ze Emjee ma svadbu v ten isty datum ako ja uz mas toho vybaveneho vela?
Odpovedať
verka, podla toho co je vela :-) zatial mam asi tolkoto: CELKOM NIC vlastne klamem, mam super predstavy :-) buduci tyzden idem skusat saty, ale najprv musim napisat diplomovku, tak ktovie, ci nebude treba termin posuvat :-( snad nie :-)
Odpovedať
emjee, napises mi potom, v akych salonoch si skusala? A do akych cisiel tam su saty? Dakujem.
Odpovedať
dadulik jasne :-) ale idem do levic
Odpovedať
Profilova fotka
;-) Jasnačka, emjee nezabudni aj na mňa?! :o))) Držím palce pri skúšaní...papa
Odpovedať
1
2
27
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?