Svadba mladsej sestry

Ahojte nevesty, v marci sme oznamili termin svadby, na ktoru uz vsetko vo velkom pripravujeme...termin mame na 13.9.2014...velmi sa na tu svadbu tesime...sme spolu 10 rokov a ja o nej snivam odkedy som prvykrat uvidela svojho nastavajuceho...dnes mi ale sestra oznamila, ze cakaju babatko a ze rozmyslaju aj nad svadbou...ze by sa chceli zobrat mesiac pred nami...citim sa hrozne...snubenec je totalne nastvany...mame z toho hlavu v smutku :-( mate s tym niektora skusenost?
Odpovedať
Nechapem z coho ste nastvani,ved sa noic strasne nedeje. Ja som sa tiez vydavala mesiac po sestre a vsetko bolo uplne v pohode. Dokonca este tyzden pred nami sa zenil manzelov bratranec,kvoli ktoremu sme my museli termin posuvat,lebo oni cakali dieta a my nie. Neries sestru,nestresuj,sustred sana svoju vysnivanu svatbu a uvidis, ze vsetko bude v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
ak by mala svadbu v ten isty den tak by to bolo cudne, ale preco ti vadi to, ze ma mesiac pred tebou? ty si uzi svoj den ako chces podla svojich predstav, nemusis sa trapit sestrou :)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto sú zbytočne vykonštruované starosti.. máš sa v tomto prípade tešiť so svojou sestrou a nie byť naštvaná ;-) veď rodina je tu na to, aby podporila ;-)
Odpovedať
Súhlasím s babami predo mnou. Netráp sa kvôli tomu, radšej sa teš na svoju svadbu, na jej svadbu a užívaj si prípravy :-) Prečo je problém že sa berú mesiac pred vami?
Odpovedať
Profilova fotka
taktiež mi to prídu ako zbytočne pridávané starosti. treba to brať z tej lepšej stránky, so sestrou sa môžte vzájomne rozprávať o svadbe, podporovať jedna druhu v prípravách.... a prikladám na prečítanie ešte jeden článok o tom, keď v jednej rodine sa naraz koná viac svadieb.http://www.teraz.sk/regiony/sr-velka-causa-svadbanetradicna/84768-clanok.html
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?