Stretávanie s ex-priateľom: áno či nie?

Profilova fotka
Ahojte,asi dost casto kladena otazka medzi nami dievcatami ale aj medzi muzskymi :-) .Pred asi 4 mesiacmi ma nechal priatel po 2 rokoch, vyse roka sme spolu byvali,super si rozumeli a vsteko vyzeralo OK,mali sme vela spolocnych ludi,zaujmov a vsetko,ropzraval mi o dteoch aj svadbe az prisiel den zlomu,ked vsetko vyzeralo inak ako sa tvarilo.skoncilo to...mala som tazke obdobie,ale nejak som to najtazsie rozchodila. on uz bol asi davno z atym,ked sa so mnou rozisiel a stale mi pise,m raz z atyzden mail,obcas sa stretneme, ked sme spolu ,je to fajn,pokecame,zajdeme na sport, obcas na chatu alebo tak. lenze ja mam pocit,ze takto s anikdy neodviazem uplne ako by som hccela.a na druhej strane si neviem predtsavit,ze cloveka ktoreho som ozajlubil aa myslela,ze je na cely zoivot,uz nikdy neuvidim,nebudem o nom nic vediet atd. a tak neviem,ci lepsie uplne ho pustit z hlavy, nevediet o nom nic,alebo byt v kontakte a nezbaudnut na seba...je poravda,ze vela zien by s nim uz neprehovorila,lenze u mna bol tak hlboko,z evnutorne to asi nedokazem... :-( .coho sa bojim je,ako to bude a ako s avsteko zmeni,ked on si najde priatelku,zatial nema,co viem. a na druhej strane ja mam moznost na zvtah s kamaratom z detstva. sme spolu "od plienok" kamosi..v 17 sme spolu chodili,potom s anase cesty rozisli a po 10 rokoch a kazdy po svojich skusenostiach vyzera,ze osud chce,aby sme sa znova spojili.asi vam nemusim vcraviet,ze je ine ked preskoci iskra s clovekom ktoreho nepoznate a s niekym koho poznate ako "vlastne boty". Mate nejaku skusenost ,radu ,nazor?dakujeeem :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
no mna pred rokom nechal priatel s ktorym som bola rok a pol...tiez to boli reci o svadbe , uz aj datum ,detoch..proste vsetko dokonale a krasne a potom to prislo...cely tento rok som sa z toho dostavala lebo som ho naozaj milovala a cez ruzove okuliare som bola takmer slepa..no nevadi hlavne ze som na vela dosla a nebolo neskoro. my sme nastastie neboli z rovnakeho mesta takze tu hned problem stretavania odpadol...no cez internet mi pisaval...zo zaciatku ked to bolo cerstve tak len raz mesacne neskor sa uz odvazil aj na viac...a ja som bola zakazdym natesena lebo som ho stale lubila... a teraz vidim aka to bola blbost lebo ma to len vo vnutri jatrilo a nemohlo sa to zahojit... teraz som uz dospela do stadia ked som radsej ked o nom nic neviem...neublizuje mi to tak a mozem ist myslim dalej.. preto myslim ze ak sa chces z toho dostat co najskor bolo by lepsie sa nevidat,aj ked je to tazke...viem o com hovorim :-( lebo som sedavala a cakala za ICQ na kazducke jeho slovo :-( pocas toho roku mal o mna zaujem jeden kamarat..no ja som stale nebola vonku z predosleho vztahu a tak som sa rozumom snazila presvedcit ze by to nebolo voci nemu fer...a teraz som rada ze som pockala pretoze vztah v tom obdobi by bol len vyuzivanie toho druheho na to aby mi bolo lahsie,hoci by to bolo nevedeomo lebo v tom case som to takto nevidela..no ja by som mu nevedela ponuknut to co by potreboval...a taky vztah nema zmysel ani zacinat.a teraz som velmi rada ze som tak urobila pretoze by som len ublizila cloveku ktoreho mam rada a znicila si kamaratstvo za to si aj myslim ze by si mala pockat, do vztahu sa ma ist s cistym stitom aby si vedela dat minimalne tolko co prijimas ;-) teraz som po roku zas nasla niekoho pri kom mi je dobre a koho by som vedela lubit..tak velmi dufam ze sa dame dokopy lebo viem ze teraz som uz naozaj volna :-) Budem ti drzat moc palce lebo presne viem ako sa citis ale neboj ono to prejde a zas vyjde slnko ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak aj ja prispejem.. s kazdym byvalym okrem jedneho som v kontakte..obcas si napiseme, skocime na kafe ked som doma, pokecame.. s poslednym som bola rok a pol, neboli ziadne reci o svadbe, detoch..on mal 27 ja 18, citil sa byt mlady, daval prednost kamaratom a autam pred stretnutim somnou..chodis na VS do KE, a boli sme s ineho mesta tak sme sa videli vzdy len v sobotu alebo cez vikend ked som k nim sla ja.. poslednu dobu sme sa casto hadali, hlavne preto, ze ziarlil, ze a balil iny a ja som bola na vine, lebo som s nim travila vela casu po skole cez tyzden...ale bol to len kamarat.. byvaly ked sa somnou rozchadzal, priznal sa mi ze ma podviedol...a zacal s nou chodit...tak sme sa rozisli..dost to bolelo ale jemu som to najavo nedala, neplakala som, nekricala..jednoducho som sa co najskorej rozlucila s jeho mamkou ktoru som mala velmi rada a odisla na autobus domov (bola som vtedy u neho) najlepsie na tom bolo, ze som ho nedokazala ani nenavidiet, ani sa na neho hnevat a ani ho dalej milovat... za dva tyzdne som stretla kamarata este z "detskych" cias..dali sme sa do reci, dali si par schodzok a zacali sme spolu chodit..byvaly to neniesol, zaca ma bombardovat vycitkami ze ako som ho ja velmi milovala ked som si nala hned ineho a bla bla..ale nevidel to, ze on si nasiel inu ked sme este boli polu, ja uz som mu nepatrila.. ale zmieril sa s tym, sice mu to trvalo ale pohoda.. mna osobne vzdy z predoslej lasky vyliecil dalsi vztah, ci uz po tyzdni alebo po pol roku..samozrejme ze som do neho nesla pokial som necitila ze toho cloveka lubim..to by bola hlupost.. ale pokial som pri nom zabudala na vsertky problemy a chcela byt s nim tak to bolo to co potrebujem na "dostanie sa" z minuleho vztahu uplne na hranicu kamaratstva... budem ti drzat palce, nech sa nad tym povznesies...z toho co si pisala, myslim ze uz nie si mlade 15rocne pubertacke dievca, ktore si nedokaze bez neho predstavit zivot a myslim ze trosku uvazujes rozumom, co by si mala..maj pred ocami to pekne a mysli na to krajsie co pride s novym vztahom..ten clovek co si ta zasluzi nebude mat prazdne reci o svadbe a detoch ale ich bude chciet aj uskutocnit a nie stale odkladat ze mate este cas..bude si ta vazit a milovat a znesie ti aj modre z neba aby si bola stastna.. antamuru aj tebe drzim palce nech ti to s panom dotycnym vyjde, len necakaj prilis dlho a radsej urob ten hlavny krok ty ako sa neskor trapit ze si preto neurobila vsetko..ked nahodou... ;-) takze zhrniem to, stretavanie, pisanie, mailovanie, chatovanie s byvalim by vait nemalo, pokial si dostatocne oslobodena od vasho vztahu...zozaciatku je asi naozaj lepsie nestretavat sa a verit pravde zide z oci zide z mysle...je to naozaj pravda.. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte moje mile.Dakujem velmi pekne za dva rozne pohlady. Z kazdeho vidim nieco,co bol apravd a apravou ostava.Ci uz ide o stretavanie sa s ex alebo o zacatie vztahu s "kamaratom". Nie som veru najmaldsia 28 :-D a je pravda ,ze do vztahov sa nevrham len preto,aby nejaky bol. Moja situacia je asi taka,ze citim ako nelynka pise,ze novy vtzah a hlavne s niekym koho poznam, ma odpuytava od byvaleho.Na druhej strane aj cas,ktory uz uplynnul mi otvoril oci a vidim veci,ktore som na EX predtym nevidela,tolerovala atd. a vsetko dokopy mi nejak dava sancu a hlavn erealitu taku,e s tym s kym som, je mi dobre, vie ma podrzat a vsetko je super a nic mi nedava pocit,ze nie nechod do toho. Zacali sme pomalicky a casom to rastie. bavime s ana rovinu o vstekom,co si mozem dovolit naozaj aj preto,ze s apozname od detskych cias a spaja nas spolocna minulost a mnzostvo veci,ktore ludia zazivaju vo veku "bez starosti". ma uplne iny postoj k veciam, snazi s ama robit stastnoua citim to, vidim,ze modre z neba by mi zniesol, co o ex nemozem povedat,lebo ten myslel na seba a pripadne popri sebe aj na mna :(. vtedy som to ale samozrejme vnimala inak. ja enmam problem s ex sa stretavat,kedz enerozislisme sa v zlom,viacmenej si tiez v 30 :-| vybralpartiu a sporty a malo si uzil ked bol "mlady".ale inak to bolo ok a nelutujem ani jedinu chvilku ,ktoru soms nim prezila. Podsttane je teraz to,ze clopvek, s ktorymsom ma ma naozaj rad a sice mu to neviem dat v miere , v akej dostavam,ale ide to dobrymsmerom a tyzden co tyzden je tam pokrok a citim,ze z apsoledny mesiac som sa od ex naozaj odviazala tak,ze ani stretnutie a to,ze osm bola na jeho oslave mi neublizilo a citila som sa "na koni". :-) .v tom,ze vieme pokecat a vieme sa stretnut,ale viem ,ze mam svoj zivot a ze on nech si vedie ten svoj,ked som mu nebola moc dobra. a viem a rozmyslala som,co by bolo,keby ma chcel spat-nevedela by som sa vratit do starych kolaji a milovat ho ako predtym...pre veci,co spravil,preto ze ma sklamal atd.a o to viac mi rozum vravi,je to minulost. ked som bola sama stala som najednom mieste a trapila sa,teraz mam iny svet a je mi dobre. a veru na hladanie novej nahodnej znamosti ani nemyslim, neriesim, nemam chut ani naladu. Antamauru tebe drzim palce s novym cloveicikom,co ta snad urobi statsnou ;-) .a ty Nelynka zabudni na toho,co ta sklamal a tebe vycita ,ze sa ti crta sanca na osobne stastie. Inak sa chystame tentotyzden na dovolenku do Turecka a myslim,z etam tiez bude nie jedna moznost ako spoznat to ,co sme nestihli ani za 28 rokov ,co sa pozname:). a co je mozno zvlastne,ze iskra naozaj vie prist aj po rokoch...ale na to suurcite nazory,ktore sa lisia :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
pampul, presne tak dobre si to pochopila.. zivot ide dalej a treba brat co nam dava..a hlavne nevracat sa spet.. mna aj keby byvaly chcel spet, kazdy jeden, uz by som sa nevratila.. predcasom som nad tym premyslala a vzdy ked sa niekto somnou rozsiel prisiel niekto lepsi.. nerobim si vrasky z toho ze ma sklamali alebo nieco, to bolo..teraz sa venujem tomu co je a co bude a tym je moj manzel... :-D som stastna po jeho boku aj ked ma vela much za ktore by som ho niekedy zabila ale to mame vsetci, neexistuje dokonaly clovek... pamupl ani ja som neriesila po poslednom vztahu ziadne znamosti ani nic, chcela som si uzivat, dobehnut to co som zameskala da sa povedat..a pri tom dobehovani zameskaneho som nahodou uvidela mojho draheho..neviem preco, ked odchadzal, sla som za nim..a opytala sa ho kam ide..uplne impulzivne, dodnes neviem preco, ale bola to ta osudova otazka ktora nas k sebe akoby pritiahla a dala nas neskor dokopy.. nelutujem ze som koli nemu nechala VS, ktora ma aj tak nebavila, a odsila za nim prec..nelutujem ze som sa za neh vydala lebo len s nim jedinym si dokazem predstavit spolocnu buducnost a deti.. v decembri sme sa stahovali do vlastneho domceka, takze si zijem ako v rozpravke..aj ked problemy sa vzdy najdu, ale nie su to problemy ktore by sa nedal vyriesit aj ked niekedy nevie ani jeden ako z toho von.. no byvaly mozu len lutovat ze nas opustili a ticho sa prizerat na to kam sme to dotiahli a kam to oni nedotiahnu ani za 10rokov mozno.. draheho byvala, rozisli sa dva dni po 5vyroci chodenia, sa dva roky na to vydala, a uz je aj rozvedena..vydala sa za cloveka koli ktoremu opustila mojho draheho..a ten potom opustil ju, lebo si nasiel inu a lepsiu :-D :-D :-D
Odpovedať
Ahojte..tato tema ma zaujala,a rada by som sa vyrozpravala- rozpisala... S ex som chodila takmer 4 roky, pekny vztah, prezili sme vela pekneho, to zle sme spolu prekonavali...nuz, rozisli sme sa, sami nevieme preco...Ja som si nasla noveho priatela, s ktorym som zasnubena... a teraz nastal v mojom vnutri problem... s ex som bola v stalom kontakte, a teraz viem, ze to bol a je velky zasah do mojho rozhodovania... zacinam premyslat co ked ex bol moj pravy.. nejak je to zacarovany kruh..ALE je to jedno ponaucenie...nedavat sa s novym dokopy ked je v mysli este byvali, a uz ked som s novym, nic spolocne s ex...
Odpovedať
brunetta: v žiadnom prípade nemôžeš uvažovať týmto smerom. Slovo "ten pravý" , "tá pravá" existuje len v našich predstavách, ale v skutočnosti takýto človek neexistuje, keby každý na svete hľadal len toho pravého, šanca, že ho na tomto svete a v tomto živote stretneš je takmer nulová. Pravý muž je ten, ktorého ľúbiš, s ktorým sa cítiš dobre a vieš si sním predstaviť budúcnosť. Určite to nebol ten bývalý, lebo keby bol, tak by ste asi boli spolu. Musíš urobiť hrubú čiaru a nemyslieť na to, čo bolo. Ja som sa v živote vždy riadila jedinou zásadou. S bývalým nikdy nič nechcem mať. Žiadne kávičkovanie, sms-kovanie, či nebodaj stretávanie. Je jedno či ma opustil on alebo ja jeho, vždy tam bol problém nezhody nás oboch a nemá to ďalej význam. Ak mi aj zavolal alebo niečo chcel, vždy som akýkoľvek kontakt odmietla, lebo mňa problémy, radosti ani starosti ex-ov už nezaujímali. Bolo to možno bolestivé, ako pomalý, plynulý rozchod, ale len vtedy, ak sa od bývalého úplne a nadobro odpútať, si pripravená na nový vzťah. To je môj názor, možno nie každý je taká povaha ako ja, ale mne to skutočne vždy pomohlo. Teraz som mesiac vydatá a môžem povedať, že s mojím manželom som nechodila dlho, len asi 2 roky, z toho rok sme plánovali už svadbu. Ani raz som pri ňom nezapochybovala, že ho neľúbim. Jasné, aj on má svoje chyby, ako každý, ale až teraz som zistila, že tie vzťahy predtým, neboli tie pravé orechové. Takže môžem povedať, že je ten "pravý".
Odpovedať
andzi: no, zavidim ti taku povahu :-) :-) ja som clovek dost vahavy, tazsie sa mi rozhoduje aj v malickostiach.. ono teraz mam dost zle obdobie, a vsetko sa to zduplovalo i tymto...kto ma pozna, vie ze som skromna, nejak si nepotrpim na drahych alebo znackovych veciach...ale priatel vie, ako zboznujem prekvapenie, aj ked je to len drobnost, alebo zazitok..mala som promocie, a velmi sa ma dotklo a sklamalo to, ze mi nic nedal... fakt aj teraz mam slzy, ze vedel to ze koncim, vedel ze sa na takuto zalezitost nieco dava a proste nic..teraz ked sme sa o tom rozpravali, tak povedal, ze je proste proti takym vseobecne ocakavanym veciam...ale ze aj nieco hladal, a vsetko sa mu zdalo pre mna nepotrebne, alebo ze by som si zasluzila viac.. davam si rozne otazky, a hlavne premyslam nad tym, ze ci ma on za tie skoro 3 roky pozna, ci nemohol spravit ustupok voci svojej povahe a nieco mi priniest...hm, mozno mi aj s tymto poradis, alebo aj ostatne.. s mojim ex sme sa chceli v den promocii zasnubit, preto mi aj ta povodna tema zacala vrtat hlavou...
Odpovedať
Profilova fotka
brunett...nie kazdy chlap je na darceky.. ja som od mojho na vyrocie chodenia nedostala nic, ani na narodeniny a ani na meniny, ale nerobim si z toho nic.. aj ked ma to mrzi..stale mu poviem ze mi mohol aspon jednu ruzicku kupit... ale ma prekvapil na nase prve vyrocie sobasa..sli sme na nakup, bol po mna u kadernicky.. a ja ze uz dobehne aspon z ruzou a on nic, tak som bola ticho aj ja..nepovedala som ani slovo aj ked ma to kusok mrzelo..ale uz som si aj zvykla.. tak sme sa vracali, sadla som do auta...on ze si ide vybrat bundu z kufra a odrazu doletel s ooobrovskou kyticou, keby som nesedela tak by som odpadla.. chlap ti nieco da ked to uzna za vhodne, asi promocie neboli pre neho take dvolezite a asi naozaj nevedel nic vybrat..no je pravda ze aspon kvietok ti doniest mohol
Odpovedať
brunetta: no myslím si, aj keď to bude pre teba možno ťažké počúvať, že ťa až tak veľmi neľúbi. Promócia je veľmi veľká udalosť a vždy sa patrí niečo človeku dať, to je fakt trápne, že ti nič nekúpil. To akože ani na kvety nemá? Skús sa zamyslieť na jeho lakomosťou. Proste si mu za to nestála, aby ti niečo kúpil.
Odpovedať
no, to som zabudla, kvety mi doniesol... ale pri tom mnozstve, ani neviem ake boli... on je uz zamestnany, celkom dobre zaraba... a este jedna vec, my sme sa zasnubili, keby je to teraz, tak urcite poviem nie... ale mala som zle obdobie, bola som na vaznej operacii a neviem, vtedy som s nim bola stastna... prsitenok mi kupil v CZ za 300 ceskych..az teraz to na mna prislo, ci som mu nestala za viac.. on povedal, ze to sa nosi len rok, tak si myslel, ze na ten rok sa neoplati drahsi...hm????
Odpovedať
brunetta: hmm...neviem čo ti mám na to povedať? Ak ti mám poradiť z nezávislého uhľa...určite so svadbou počkaj...neber si ho, uvidíš aký bude časom. Ale nezatváraj oči pred inými mužmi. Možno je to alibistické, ale z tvojich rečí cítim, že nie si šťastná. Podľa mňa je veľmi lakomý a taký bude nielen na teba ale na každú. Stojíš o takého človeka?
Odpovedať
andzi: hm, mam taky pocit, ze take velke zalubenie ma uz opustilo, nemam chut riesit nejake problemy s nim... si pisala o svojej svadbe, ty si nemala nijake pochybnosti, strach? asi mas pravdu, teraz snivat o svadbe sa neda..
Odpovedať
Článok sa načítava...
brunetta: vieš čo, raz bol moment, kedy som rozmýšľala, že či je to správne rozhodnutie, ale to boli kvôli okolnostiam, ktoré teraz už manžel nemohol a ani nemôže ovplyvniť. Nechcem však o týchto veciach písať sem. Ale inak nie. Bola som rozhodnutá a môj manžel tiež.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem pampulienka aj nelynka :-) uz som aj prvy krok podnikla hoci netusim preco...ja som skor ten styl ze ked sa mi niekto paci a neviem ci aj ja jemu tak cusim ako hrob nech spravi on prvy krok :-D no ale teraz nie...velmi dobre mi nadhodil a tak som sa malinko , no neviem reakcia mi prisla neurcita a potom zmizol na obed ... takze asi to bolo priskoro...a teraz sa bavime akoby nic...tak uvidime brunetta mne sa to tiez nepozdava,...to je velmi divne spravanie na to ze ma ist o cloveka ktory ta miluje...jednodcho neviem ale ja ked niekoho milujem tak chcem pre neho to najlepsie a chcem aby so videla ze je pri mne stastny ze som mu niecim urobila radost....mozno tvoj priatel neni lakomy..neviem to ho nepoznam ale ak neni lakomy tak je tam potom kus egoizmu cez ktory nevidi potreby a tuzby inych :(( a neviem ci toto je prave najlepsia perspektiva do spolocneho zivota
Odpovedať
antamauru: no, sama neviem co robit, ale ten dar=nedar ma celu pohlcuje, nedokazem sa s nim bavit o niecom inom... teraz co? neviem to len tak zahodit za hlavu ako keby sa nic nestalo a zaroven, nechcem dar dodatocne, ktory bude aj tak vynuteny :-( proste, cena daru mi nevyjadri lasku, to je jasne, ale potesenie z niecoho je pre mna dolezite.. potrebujem vsak vediet, ci tym ze som nieco cakala na promocie, som len ja taka narocna, alebo je to normalne...????
Odpovedať
Profilova fotka
nieeeee nie si narocna...to je uplne normalne..koniec koncov je to pamiatka...na co budes spominat o 30 rokov? na uvadnutu ruzu ? alebo na nieco hmotne ? ja by som asi reagovala uplne rovnako
Odpovedať
Profilova fotka
brunett s tym prstenom sa ti priznal on alebo si si vysondovala kolko stal? ja neviem asi som ina, ale ja take veci nejako neriesim, co kolko stoji.. ja som vzdy mojmu vravela ze chcem len obycajny prsten, za 20kc :-D :-D :-D a velmi som sa hnevala ked sa priznal kolko v skutocnosti za neho dal.. a ani ho uz nenosim a mrzi ma to lebo ho nenatiahnem na prst..kedze na tom kde mi sadol mam obrucku... ale aj tak..premyslala by som nad tym..urcte so svadbou pockat pokial si si nie 100% ista tym co k nemu citis a ci chces zit poboku takeho cloveka ako je on..
Odpovedať
troska ma mrzi, ze som odbocila od hlavnej temy, ale som vam povdacna ze reagujete na ten moj problem, problemy.. no ten prsten stal este o par korun menej :-) , ked som ho dostala, sak vpohodke, nezamyslala som sa ci je strieborny, ci zlaty...ale pred mesiacom sa zasnubili nasi znami, a ten kamarat daroval priatelke krasny prsten, ktory som pochvalila...kamarat sa zacal vypytovat mojho priatela, ze kde kupil ten moj snubny, ze ci je to biele zlato, ze ked ma taky maly kamienok, musel byt drahy, lebo drahe kamene su len take malinke...ja som sa zacala citit troska neprijemne, kedze nejak v tom obdobi som pri stahovani videla blocik a cenu... Ale myslim, ze ten prsten ma tak nezarazil, len sa ta jeho povaha nabaluje a potvrdzuje...
Odpovedať
Profilova fotka
brunett...nejde o to za kolko ale ide o to ci z lasky alebo nie.. aj mojej spoluziacke kupil jej priatel prsten ktory stal skoro 4000sk..a co..my sme sa do polroka vzali a ona sa nechce vydat este aspon 3-4roky tak nech.. ja si radsej za tie peniazky nieco kupim... a neviem preco si sa citila trapne ty, ved ty ofikos nevies kolko stal.. tvoj drahy by sa mal v takej situacii citit trapne ;-)
Odpovedať
nelynka: ja mam pocit, ze on sa citit trapne nevie.. on je zvlastna povaha, nehovorim ze zly, ale ked je clovek vo vsetkom flegmatik, tak to je uz sila.. ako som pisala, ten prsten ma tak netrapi, skor tie promocie... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
brunett urpimne mrzelo by to asi aj mna trosku... no mozno ti to vynahradi na narodky alebo na meniny..mozno nie je naizaj taky zly ako sa zda..chlapi to len nevedia setko davat najavo a niektore fakty na ktorych nam zenam naozaj zalezi oni prehliadaju a myslia si ze to je bezny den v zivote cloveka..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ten typ ako andzi, hruba ciara a dovidenia... neverim vo vetu "ostaneme priatelia" (po rozchode)... nemam co riesit. brunett, s tym darcekom chapem, aj mna by to dozralo... nie je to o tom, ze "co ocakavaju zeny a ako to vidia chlapi"... je to prilezitost, pri ktorej sa jednoducho patri dat darcek ved ste sa aj o tom rozpravali... "ze je proste proti takym vseobecne ocakavanym veciam...", to je vyhovorka jak noha... ked nemal fantaziu, mal sa ta opytat, co by ti urobilo radost... podla mna je sebec, zahladeny do seba... to, ze neuznava urcite konvencie pre neho znamena viac ako radost, ktoru by ti urobil nejakym darcekom... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,tak aj tu mam cim prispiet:)vacsinou si ludia praju stastie,je na kazdom , v com si svoje stastie najde. niekoho potesi kvietok, niekoho drahy dar,niekoho dovolenka,niekto si na dary nepotrpi vobec. ak ale uz su dvaja ludia vo vztahu a uvazuju o svadbe a miluju sa, malo byt byt samozrejmossou,ze vedia, aka polovicka je,co ma rada,co ju potesi,aj ked je najhorsie.promocia je naozaj velka udalost a raz za zivot,u niektorych mozno viac :-D .kvietky su jedna vec a tie by mali byt samozrejmostou.ale od svojej polovicky by som cakala minimalne to,ze mi povie,ze s atesi spolu so mnou,ze je stastny a rad,ze ma sikovne ievca a zesa tesi z uspechu a nielen svojho.jedn avec je ozaj ta,ze chlapi na dary myslia inak a na ine,vacsinou prakticke. na spotesia malickosti aprekvapenia,radosti z lasky:).oni su skor prakticki, nieco co huci, svetielkuje alebo maju v tom nejake prakticke vyuzitie :-D .ale vztah je o tom,aby to za tie mesiace ci roky zistili. na mna ale cele to jeho spravanie ozaj posobi egosticky.a pripomenulo mi to ex :-( .aj ked v tomto pripade asi aj dobre,ze mi to pripomenulo,aky bol:). ten moj terajsi priatel, priateel od detskych cias, s ktorym sme sa bezstarostne hrali v pieksu ale si aj pomohli,ked bolo najhorsie a aj po rokoch sme s as treli a prebehla iskra mi dal poslat do ronotky kyticu ruzi,obrovsku,skoro som zinfarktovala :-D .len ja trba som si na 5% pomyslela,ze mozno ex chce nieco zehlit...ale ten sa k takym cinom nezmohol ani ked sme boli spolu,takze to bolo jasne:).boli z lasky a s kartickou MYSLIM NA TEBA.lebo v ten den veedel,z emi nebude moct zvaolat,mal nejake pracovne stretnutia.a ex?ten mi dal na posledn evianoce(ked uz vedel,ze sa rozide so mnou!!!!) nADHERNY OBRAZ S NASIMI FOTKAMI NA PLATNE, NAOZAJ NADHERNY!a nie ze by ho zaujimalo ako s abudem citit,ked sa mesiac na to so mnou rozide..ale jeho trapilo,ci som ho ukazovala doma a kto co na to povedal!a ubehol mesiac a pol a sme sa rozislia obraz som zhodila,kedze uz nikdxy si nevyvesim na stenu niekoho,kto ma nechal a chvile,ked som s nim bola statsna.takze mozno je problem v tom,ze aj on nie je uplne statsny alebo si nie je isty vasim vztahom a uvazuje ako moj ex...naozaj tazkopovedat.musis citi ako je to inokedy,ste inak stastni?mas co chces? stara sa o teba a nielen o seba?vie ti pomoc,poradit a podrzat ta?to je pre vtzah dolezite a nie ci ti da drahy prstena potom ta necha alebo ti da dar, ktory ti bude nanic....to je moj naozr samorejme a vela v tych pripevkoch som si nasla aj zo seba a z toho ako uvazujem ja. ja viem davat velke aj male veci a tesit sa tiez z veciciek..ked uz mi dal ale trikrat po sebe elektroniku,taksom bola smutna,lebo 4 verisky a kvietok by ma potesili ovela viac. to som vsak zazila len na prve narodky,co sme boli spolu... :-( ranajky do postele, kvetinky s rannou rosou a krasne prezity den....ale viem,ze clovieick,ktoreho mam teraz po svojom boku je taky ako ja a vie,co chcem:) co mi dokazuje denne a uz sa aj naucil,z epo veceri mam vzdy chut na sladke a vzdy nieco z vrecuska vytiaahne :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
pampulienka myslim ze si nasla riadny poklad :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
... co by ine baby dali za jeden, jediný kvietok... ;-) moj manzel neciti potrebu denne mi hovorit ako ma miluje, nepotrebuje mi denne davat darceky, basnicky, versiky a podobne... laska sa da prejavit aj inak... kym som to nepochopila, tiez ma trapili podobne "kraviny"... muzi su proste iní... mne otvorila oci konkretna, ale smutna udalost... moj drahy dosiel za mnou na vychod, a stal so mnou niekolko dni, pri ocinovej smrtelnej posteli, drzal ma za ruku... nemusel hovorit nic, stacil jeden jeho pohlad, jedno objatie... co sa da dat viac? brilianty? perly? auto? dom?...nepotrebujem pocut ze ma miluje... ja to viem... a viem to kazdy vecer ked ma pred spanim objima, viem to kazde rano, ked mi robi ranajky, viem to aj v praci, ked rozbalujem desiatu, kt mi urobil... inak mu romantika nic nehovori... tvari sa, ze je to nieco mimo neho... ale zato vzdy ma odrovna nejakym romantickym gestom... nato teda fantaziu ma... tiez by som ocakavala na sviatky, narodky ci vyrocia nieco "pompezne"... ale nie... to mi vzdy povie, ze nemusi byt sviatok, aby mi musel davat darceky... zato, ze to niekto niekedy vymyslel... napr. valentin a podobne... kedysi davno, ked sme boli na prvej dovolenke, aj s kamaratmi, sa raz rano vytratil, ze kupit chleba... ku koncu dovolenky sme sa strasne pohadali, bola som pevne rozhodnuta ze s nim nadobro koncim, posledny den aj celu cestu domov som s nim ani neprehovorila... nakoniec, bola to dost komicka situacia... na jednej zo zastavok sli chlapi na wc a my baby sme ostali v aute... kamoska svojmu drahemu celu dovolenku pilila usi s jednym prstenom... a ked chlapi vypadli, my sme hladali pilnik v priehradke v aute... a tu zrazu na nas vykukla mini tasticka s krabickou zo zlatnictva... no v tom sme zbadali, ze sa vracaju, tak sme nestihli pozriet co to je... celu cestu sa kamoska tesila, ze je to jej prsten... ved, my sa rozchadzame... doma som si sla balit veci a povedala som mu len ... ze mi zlomil srdce... a ten "hajzlik" otvoril dlan a opytal sa ma... toto srdce? bola to ta krabicka z auta, v tvare srdca... a v nej krasne nausnice, o ktorych som ani netusila, ze vedel, ze sa mi pacia... ospravedlnil sa, priznal chybu... a bolo po rozchode... na druhy den, ked sme sa vsetci stretli, kamoska onemela... zbadala moje nausnice :-D :-D ...priznal farbu, ze uz ked sme boli v tej predajni, tak na neho predavacka zmurkala... no proste on vzdy vymysli nejaku podobnu lumparnu... ked si uz myslim, ze na mna, na nejaky sviatok "zabudol" vzdy sa zjavi vo dverach s kytickou... a verte, pre mna dostat kvety samozrejmost nie je... co moze zenu potesit viac, nez krasna kyticka? na brilianty sa teda necitim... ked som si uz myslela, ze ma nikdy nepoziada o ruku... zase ma "odrovnal"... bolo horuce leto, a v ten den som mala narodeniny... vedela som, ze pre mna nic nema, pretoze sme uplynule dni, aj tyzdne stravili na stavbe... a tu zrazu, z nicoho nic uz som aj zaspavala, sa ma opytal, ci si nedam melon... zamrmlala som, ze OK... doniesol mi ho nakrajany na kocky, ako to mam rada, v miske... ospala som ho pomaly chrumala, a zrazu som v miske zbadala nejaky igelit... uz som mu sla vyhadat, co to ma byt... ale to mi uz ani neviem ako, vytrhol misku a uz drzal v ruke krasnu cervenu krabicku (opat srdce) a klacal... a co mi hovoril dodnes neviem, lebo ma chytil taky plac, ze som nic nevnimala... a zopakovat to nechcel :-D... neskor mi povedal, ze som to musela vediet, lebo tu krabicku nosil cely den vo vrecku... prisaham, ze som si to nevsimla... a este detail... ked sa niekomu mali dar, co dostal... kamoska tiez ocakavala snubny prsten... na cene jej nezalezalo, hlavne aby bol snubny... ale ten jej drahy nie a nie sa rozhybat... raz ju vytocil az tak, ze sa s nim na jednej romantickej veceri rozisla... a v tom si on klakol a poziadal ju o ruku s krasnym prstenom... v hodnote cca 50tisic... potom jej povedal, ze vedel, ze ho chce... ale najprv na neho musel trosku setrit... ale to teatro,si teda mohol odpustit ;-) moja znama zase vedela aky prsten chce, sama si ho vyziadala... zhanali ho cca 2 mesiace, obehli pol slovenska, vzala si so sebou celu hodnotiacu komisiu (surodencov, kamosky znamych atd...) a az potom si vybrala... ale hlavne bolo, nech je drahy a s briliantom... moja znama - 60-tnicka mi nato povedala, preboha co ta baba bude chciet na 10 vyrocie? rovno diamant? co ju bude tesit ked bude mat 50? ci viac?.... a mala pravdu... podla mna laska rastie kazdym dnom a kazdym dnom ci rokom stupa aj "hodnota" zeny v muzovych ociach...
Odpovedať
ja som mala pred par rokmi tiez 2 rocny vztah a bol to vtedy moj prvy vztah. ale to som mala obrovske ruzove okuliare a dnes som rada ze sa to skoncilo, aj ked tie prve dni a tyzdne po rozchode som si myslela ze asi umriem, ze je to koniec sveta a ze uz nenajdem nikoho ako bol on.ale cas plynul a teraz mam skvely slubne vyzerajuci a krasny 3 rocny vztah ktory bude dufam velmi dlho trvat. ale s byvalym by som sa uz nedokazala stretnut, neviem, zo vsetkych tych zazitkov co sme spolu mali, mi ostala na nho len zlost, za to akym sposobom ma nechal a hlavne v dost nevhodny cas, kedy som prave potrebovala mat niekoho pri sebe (kvoli umrtiu v rodine). aj ked na seba obcas narazime (male mesto), tak radsej pozeram inam alebo do zeme. a mimochodom odkedy sa so mnou rozisiel este priatelku nemal. tak dufam ze mu ten rozchod za to stal! ]-(
Odpovedať
a k teme... to stretavanie s ex... u nas to nerobilo dobrotu... rovno som mu povedala, ze mi to vadi, a ked chce vztah - chodenie ako v puberte, smskovanie, kavickovanie s "cicami", atd... nie skutocny vztah, svadba a rodina,tak sa mozme rovno rozist, lebo ja o taky vztah nestojim... po case to doslo do stadia, az pochopil, ze kavickovat moze aj so mnou, a ze pre tie "cice" je vlastne len sponzorom obedov, ci kaviciek... no ale chlapom to trva, kym to pochopia... ;-)
Odpovedať
ja sa tiez z byvalymi nekontaktujem... ale ked sa uz stane, ze sa s jednym stretneme, tiez sa robime, ze sa nepozname... a ja sa vtedy hanbim, pretoze, po rozchode si zmyslel, ze je asi gay, potom zase hetero... no nakoniec si myslim, ze chlapec bude bi... tiez sme na seba revali, a bla bla...a ked si prestavim, ze sa mi zrutil svet, ked sa so mnou rozisiel, a ako som sa ponizovala, aby sa ku mne vratil... no brrrrrrrr hanbim a hnevam sa sama na seba... ]-(
Odpovedať
kali ja som sa tiez pred byvalym skoro az plazila aby sa vratil :-( boze tolko smsiek, telefonatov... 8-( sa za to tiez hanbim ked si na to spomeniem. si nezasluzil ziadnu moju snahu. ale tak bohuzial uz je neskoro to teraz lutovat.ale tak aspon sa mi tym rozchodom riadne otvorili oci co sa tyka chlapov ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
kali, myslim, ze si trochu mimo temy... nie je o basnickach a darcekoch denne... to snad ani nikto neocakava ;-) skor slo o to, ze brunett sklamal jej priatel, od ktoreho nieco ocakavala... napriek tomu, ze vedel, ze ona to ocakava, dal prednost svojmu svetonazoru, ze nerobi veci podla konvencii... a nemyslim, ze brunett ocakavala "brilianty, perly auto alebo dom" :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?