Spotrebiče a veci do domácnosti

mna tiez tieto veci zaujimaju tak si podme pisat radsej tu...
Odpovedať
1
2
10
co sa tyka zehliacej dosky, jednoznacne by som odporucala sirsiu a vyssiu,aj ked je drahsia.Ja som chcela usetrit a kupila som za 300sk a taaaaaak ma pri nej boli chrbat :-|
Odpovedať
a mate skusenosti so znackou gorenje?
Odpovedať
sam: gorenje je dobra znacka, len dost zaplatis za znacku
Odpovedať
je draha?
Odpovedať
sharlotta ..a nemozes si na nej nastavovat vysku??..ta moja je polohovatelna, mozem si vysku nastavit ako potrebujem...to asi preto, aby si to mohli aj chlapi prisposobit... :-D ..a tiez odporucam siroku dosku.. ;-) ..inac na tej mojej je aj taky drziak na snuru, aby nezavadzala pri zehleni a zospodu dosky je zasuvka..doma sme taku dosku nemali, tak som bola voci tomu taka trochu neveriaca, ale to s tou snurou je celkom dobre..sa tam neplance ked zehlim.. ;-)
Odpovedať
gorenje je fajn,myslim,ze je slovinska.My mame video a mraznicku a chladnicku.Nemozem sa stazovat
Odpovedať
Profilova fotka
jojo a hlavne rokmi osvedcena... ta rada co maju teraz v reklame je aj celkom pohladna co sa dizajnovej stranky tyka
Odpovedať
sam: urcite z tych drahsich,ale napr. Miele zvykne vyjst este viac. Ako pise Scharlotta krajina povodu je Slovinsko a na trhu posobia dlho. Nie je problem ani so servisom, maju celkom slusne pokrytie. Presne ako divoska spomenula: vyrobky maju pekny dizajn, su oble.
Odpovedať
ja mam doma taku malicku cestovnu zehlicku,a ni neviem akej je znacky. To mal drahy est eked pracoval v Rakusku, mam aj obycajnu ale tu ani nepouzivam, lebo na tu krpatu som si total zvykla a aj plachty a obliecky s nou zehlim :-D
Odpovedať
Ta doska sa da polohovat,ale jej max vyska je aj tak mala.Chystam sa jednoznacne investovat do novej.
Odpovedať
gorenje je aj smerom do dubravky z patronky.....tiez sa mi pacia tie tvary....miele je tiez kvalita a bosh to iste
Odpovedať
u zehliciek sa mi najviac osvedcila znacka TEFAL.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali zehlicku.....tusim Bosh, ano a pokazila sa........teraz mame nejaku smejdinu 8-(
Odpovedať
no, vraj ta najsam super je aquaspeed (tefal)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám žehličku Tefal, má nelepivý povrch či čo. Ale nejako asi na nej neviem žehliť. Všekto sa mi ožehlí len ak ju zapnem na max. Inak sa mi šaty neožehlia dobre. Neviem, asi neviem žehliť alebo je to v žehličke?
Odpovedať
mamine som kupila Philips tusim.taku skvelu oranzovu a ma tenucku tu zehliacu plochu, ze sa s nou aj pod gombicku da zajst. tiez si ju nevie vynachvalit.
Odpovedať
..my mame tefal aquaspeed.... spokojnost, az na to cistenie ako som pisala vyssie, ci vlastne v tej zehlickovej teme.. keva .. :-) to nemusi byt tym ze by si nevedela zehlit :-) ..moze to byt el. prudom..my sme byvali teraz rok v rodinnom dome na konci dediny, kde je ten el. rozvadzac tak dalej od domu a zehlicka nezehlila dobre, tiez som ju mala vzdy na max..a teraz sme sa prestahovli do bytu a ked som zehlila o 10-tej vecer, tak zehlila jak dabel uz na polovicnom vykone..som nechapala, potom mi to manzel elektrotechnik vysvetlil, ze rozvadzac el. je asi niekde blizko v doma a ze vecer neni taky velky odber elektriky ako cez den a preto je aj ten vykon zehlicky lepsi...no sranda, to by ma vobec nenapadlo..
Odpovedať
mozno mate taku kosu v byte, ze sa ta zehlicka nestihne ani poriadne ohriat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Znacka philips , nemam s nou dobre skusenosti, viac veci sa nam hned po kupeni pokazilo, nastastie vymenili kus za kus.
Odpovedať
..philips vyrabaju uz teraz v polsku, ked nie uz v cine, takze to uz tiez nekupujeme, lebo kvalitou isli velmi dole..
Odpovedať
Profilova fotka
no caute baby, vidite ja mam zasa so znackou Philips dobre skusenosti, klop-klop. Zehlicku mame Tefal a tiez v pohode. Ja neviem ale zehlit na zehliacej doske, je to pre mna moc krpate, tak zehlim v kuchyni na stoliku a basta.
Odpovedať
Profilova fotka
ja proti polsku nic nemam maju dobre krovky :-D ale je tam zavod whirpool a znamy roby v TPD. vraj im chodia chladnicky s pomackanymi dvierkami. ze tensi plech ci co. a pritom to bola dobra znacka. asi chcu znizit cenu vyrobku tak sa setri kde sa da
Odpovedať
viete co sa mi stalo? v nedelu sme si kupili varnu konvicu v datarte. nejako sme pozabudli na to, zeby sme si ju tam dali vyskusat. prisli sme domov a nefungovala. tak ze ok, vezmem ju a vymenim. bola som tam vcera...teta bola mila, hned vymenila. este som si ju tam aj sama odskusala, vsetko ok, taks om sla domov. doma som dala varit prvu vodu a ok. dala som potom druhu, ze uz na caj a kdeze, konvica ani nezatala...je toto normalne? mam si teraz uz od datartu pytat naspat peniaze?
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, anaxmon, ze az na 3x ti vratia peniaze. Teraz ti ju vymenia ks za ks. Ale zalezi od predajne, mozno ked im povies, ze chces prasule spat tak ti ich daju. A aka je to znacka?
Odpovedať
vcera mi ju vymenili za tu istu znacku a myslim ze dva krat stacilo, ked su obe konvice pokazene neverim ze dalsia bude ok.. je to neja znacka neznacka "pro line" vyzerala odbre(nerezova) a bola taka normalna cena na naej..ani lacna a ani priliz draha..preto sme ju vzali
Odpovedať
Profilova fotka
myslim, ze mas narok na vratenie penazi - povedz, ze byvas daleko a nemienis chodit stale vymienat konvicu na 1 pouzitie ;-)
Odpovedať
to by som ani neklamala kedze konvicu sme kupili v datarte a byvame v pezinku...
Odpovedať
Anaxamon nech ti vratia peniaze alebo si zober inu znacku.
Odpovedať
Inak ja mam celkom dobru konvicu,ktoru som dostala od svokri na vianoce,kedze sa pytala co chcem povedala som ze konvicu a takej a takej znacky a ona mi ju kupila,bol to super darcek,potesil ma a svokru tiez ze mi kupila nieco co chcem a nie nieco co zalozim a uz to nevytiahnem :-D
Odpovedať
ja by som brala peniaze a konvicu si sla kupit trebars do nay...len sa nemam o co opriet, nic somnenasla na nete o tom vrateni peniaze..nepoznam svoje pravo :-S
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?