Spodné prádlo Mirelle. Skúsenosti?

Ahote. Vo viacerych casopisoch som nasla vlozeny letacik so znackou tohto spodneho pradla, teda ak si dobre pamatam ten nazov. Ponukali velmi pekne podprsenky za velmi nizke ceny. Nie je v tom vsak nejaky hacik? Po objednani si nebudem musiet kupovat dalsie vyrobky napr. dalsi rok?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si jednu kolekciu objednala, kosielku s podprsenkou a nohavickami a sedi mi celkom fajn. :-) Potom mi poslali aj nasledujuce pradlo, ale to sa mi nepacilo a tak som to poslala spat.
Odpovedať
Madeleine a dalsie spodne pradlo ti posielaju tiez v takej nizkej cene? Musis prebrat zasielku?
Odpovedať
Profilova fotka
to poslu balik bez toho, ze by si nieco chcela?
Odpovedať
Profilova fotka
Bolo to takto. Dostala som letacik, na zaklade toho som si objednala pardlo, to mi prislo a v balicku bol i dalsi letak. Na ten som neodpovedala a oni mi automaticky poslali dalsi balicek. Ten som sice prebrala, ale nie je to treba. Kedze sa mi to nepacilo, poslala som to spat. ;-)
Odpovedať
takze v podstate ano...vlastne takto som to myslela
Odpovedať
Tak pridam aj ja svoju skusenost. Priatel mi objednal spodne pradlo tejto znacky na meniny. Objednal to ale na adresu svojich rodiv kedze ma chcel prekvpit. No a aby ste vedeli balicek aj so spodnym pradlom bol narvaty v postovej schanke(a je to o dost vacsi balicek v porovnani s postovou schrankou). Tak sa teda pytam ako sa kto dozvie ci som si ten balicek vybrala ja zo schranky,ked cely trcal, a ako sa kto dozvie ci som zapltila sek prilozeny v balicku??? Ale to mna uz nemusi trapit :-D A dalsia vec,s pradlom som dost spokojna :-) A aby bola moja skusenost uplna,tak ziadny dalsi balicek s dalsim pradlom mi nedosiel(ani na adresu priatelovych rodicov),takze ak sa niekomu paci ponuka z tohoto letacika,nevahajte a objednajte,lebo nieje to ani tak drahe:-)...Ale musim este spomenut,aby som neklamala,trosku to poplietli ,pretoze na prvykrat mki poslali normalne nohavicky a ja som chcela tanga,ale to sme nakoniec vymenili a dostali sme co sme chceli:-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, a to sa da? nie je to vlastne nevyziadana reklama alebo nieco take? ze ti niekto posle nieco, co vlastne nechces a neobjednala si si to?
Odpovedať
Ja som uz pisala ze mne poslali8 len ten jeden balik co mi priatel objednal a odvtedy uz ziadny dalsi nedosiel:-)
Odpovedať
Profilova fotka
aha, no este ze tak. a kedy ti prisiel ten prvy?
Odpovedať
Profilova fotka
mozno zmenili styl fungovania... 8-) mne balicek dosiel asi po 2 tyzdnoch od odoslania, takze vcelku bleskovka...
Odpovedať
Fuuu tgak to si nepamatam uplne presne...ale uz som to pisala ze mi to tam trocho doplietli s tymi nohavickami takze to trochu trvalo,ale keby som si to mala objednat sama a nie pratel tak neviem ci by som to spravila lebo ja celkovo moc nepreferujem tento sposob nakupovnia:-)...ale v konecnom dosledku som rada ze mi to priatel takto zariadil :-D
Odpovedať
no ja nemam dobru skusenost: raz som si objednala spodne pradlo, prislo, no nebola som ktovie ako nadsena, ale bolo to naozaj par korun, preto som si ho nechala. V balicku bol dalsi letacik ---- ze ak nezrusim zasielanie, ze mi ho poslu. Podla navodu som napisala sms so ziadostou o zrusenie a o mesiac som mala na poste doporuceny "list" ----- bol to balicek so spodnym pradlom. Poslala som ho teda spat, ze som si nic neobjednala. Takto sa to opakovalo asi pol roka ------- ani po niekolkych telefonatoch a doporucenych dopisoch mi pradlo neprestalo chodit (samozrejme za coraz vyssie ceny, pritom mi to pripadalo ako od cinana).......zasielky som nikdy neprberala. Casom mi prisla upomienka, ze mam zaplatit za vsetko spodne pradlo ]-( ----- ktore som v zivote z posty nezobrala. Pani na telefone povedala, ze to vybavi. O 2 mesiace upomienka c.2 + navysene uroky......potom upomienka c.3 + dalsie navysenie a 4-ta uz bola poslana z nejakej pravnickej spolocnosti + vyhrazanie sa sudom a exekuciou. To uz ma tak dozrali, ze som im napisala pekne ostry doporuceny dopis ----- aj zasielkovej spolocnosti, aj tej pravnikom. Este v ten den mi volal nejaky pravnik, ze to bude riesit s tou spolocnostou.......vysvetlila som mu cez telefon situaciu a ze som mu to poslala aj pisomne. Bol velmi mily. Odvtedy som nedostala ani spodne pradlo, ani stanovisko o doriesni pripadu ---- pritom by sa mali do 30 dni vyjadrit a to uz su takmer 2 mesiace odvtedy.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nechcem provokovat,ale 30dni rovna sa 30pracovnych dni. Si si ista ze uz su to dva mesiace a nie len 6 tyzdnov? Inak to pradlo by malo prist tak ako doporucena zasielka,ze? Len tak pre info,ked to postarka narvala do schranky nikto predsa nema potvrdenie ze som to prevzala :-D
Odpovedať
nie, toto som riesila koncom jula a uz je tu pomaly oktober........takze uz su to 2 mesiace. no a je mi jasne, ze sa do 30-tich dni nezapocitavaju vikendy nastastie mi to chodilo ako doporuceny list ----- takze urcite su zaznamy o tom, ze som to z posty neprebrala.....by mi to postarka raz skusila napchat do schranky ------- nahodou by to zmizlo a ja by som o nicom nevedela. petricek, asi si si zle precitala prispevok, lebo som pisala, ze som chodila na postu. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
A používate aj korzety? Ja som sa pozerala na stránke Push Up na korzety a veľmi sa mi páči. Myslíte, že je to dobré spodnú bielizeň na svadobnú noc? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?