Spadnuté viečka. Ako sa správne nalíčiť?

ahojte baby som zufala a dufam,ze sa tu najdu kocky co mi poradia.mam spadnute viecka a ked si dam ocne iene proste mi ich ani nieje vidno a mam pocit ze nie som vobec nalicena....poznate nejake"finty"?napr.ake farby pouzivat akym sa vyhybat,styl licenia ....dik za kazdulinku pomoc :-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
tak toto som aj ja zvedava...za posledneho 1/4 roka mi velmi ochabli viecka :-|
Odpovedať
no neviem, ci na to pomozu nejake kremy... aj ja si vsimam, ze mi vekom "padaju" jarina... a keby si skusila len linku? neviem si moc predstavit, ako vyzeraju tvoje oci... a nemoze to byt nejaky syndrom unavy? alebo priznak nejakej choroby? ja ratam v buducnosti, ze s nimi pojdem na plastiku, mi to mame dedicne... :-|
Odpovedať
no urcite to nieje priznak unavy lebo to uz mam 21 rokov....alebo vekom?ved mam len 21rokov....... :-o ved urcite ma nejaka kocka tiez problem s poklesnutymi vieckami,alebo ako to nazvat "zapadnute"oci?..radte babulky..diky moooooooooc :-(
Odpovedať
Neviem, ci vam to dievcata pomoze, ale toto som nasla ne jednej stranke, odpoved je od nejakej kozmeticky: "kto má malé oči a spadnuté viečka a namaľuje si spodnú čiernu očnú linku a temný tieň tak si tie oči ešte zmenší. Korekcia spadnutých viečok je náročnejšia, ale aspoň taký základ - pri spoločenskom líčení nebat sa presvetliť oko bielym preleťovým tieňom, horné viečko do stratena až po spodný okraj obočia, linky na dolné viečko použit biele či pastelové ružové medené..... závisí aké tiene sa daju na horné viečko. Bielou sa nikdy nič nepokazí. Toto je základ. Ostatné sa ťažko radí pri tieňovaní padajúceho horného viečka použivam minimálne 5 farebných odtieňov a vždy práškové, nie mastné v ceruzkách. Pri vnútornom kútiku oka skusit použit o niečo tmavšie odtiene a smerom von by sa mali postupne zosvetľovať. Linku vykresli aj na horné viečko, ja ju kreslím práškovým tieňom , čo je náročnejšia technika pre laika. Koniec linky ťahat k spánkom do hora nikdy nie dole k z zemi, opticky to koriguje padajúce smutné viečka. Pri líčení sa dôraz kladie vždy len ja jednu časť tváre, nelíčia sa výrazne aj oči aj pery."
Odpovedať
diky moc grettka..najde sa este niekto kto poradi co s tym? :-(
Odpovedať
jari, pozeravaj zmenaren na stv ---- alebo mrkni do archivu fotiek vela zien s tym ma problem a vzdy im to nejako zamaskuju myslim ze treba tmavsim tienom vymalovat prechod medzi vieckom a ocnicovym oblukom + zajst tmavym tinom vyssie a viecko svetlejsie. ja to tak robim s marhulkovou a hnedou a myslim, ze mam potom otvorenejsie ocko a tak to robia aj v tej zmenarni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez poklesnute viecka a finty ako ich dvihnut... jednoznacne pouzivat dva ocne tiene a to tak ze svetlejsim tienom prekryjes cele viecko, potom das tmavsi tien ku kraju ocneho viecka a potom vlastne cely zahyb, aby ten tien bolo pekne vidiet, nakolko cele ocne viecko mas zakryte a nakoniec dat zvyraznovac, teda nejaky pekny biely alebo vanilkovy tienik pod obocie... hlavne nepouzivat ziadne linky na oko, ked tak tak pod oko, ale ani to nie, radsej pouzi tien miesto tekutej linky, ci ceruzky... takze asi tak... a este daco... zvyrazni si obocie, lebo ked zvyraznis obocie, cely vyraz tvare sa akoby dvihne... neodporucam pouzivat mastne a velmi kremove tiene, lebo sa to vzdy otlaci... A predsa len este daco... pouzivaj podklad pod ocne tiene, aby ti to vydrzalo :-)
Odpovedať
No tak to sme už koľké...ja mám 25...a rovnaký problem...myslím,že je na to nejaký krémik...mala som vzorku,a aspoň u mňa fungoval...sú to take dve nadobky v jednej...v jednej je kremik červený...v druhej biely...chodila niekedy reklama...neviem ci este chodi...ale dlho som to uz nikde nevidela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to: simasi ja to mam tiez po mamine...
Odpovedať
ahojte,ja som mala od mlada spadnute viečka a vekom sa to len zhoršovalo,verte že žiadne kremiky na toto nepomožu,len šikovne namalovať: v mojom prípade som zvolila operáciu a výsledok stojí za to...
Odpovedať
drobcek65, ako dlho trvalo, kým si sa po operácii dostala do normálu? Ja mám tiež poklesnuté viečka, lebo pred pár rokmi som dostala príšernú angínu a veľmi mi opuchli oči a potom mi pokožka už zostala akoby navyše. Zvažujem tiež operáciu. Kde si si ich dala robiť?
Odpovedať
veľmi ma potešilo, že s týmto "kosmetickým defektom" nie som sama. Neviete mi poradiť nejaké centrum plastickej chirurgie blízko l. mikuláša?
Odpovedať
Článok sa načítava...
v BB by malo byt, nie???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky, korekci prepadlych vicek delaji na kazde plasticke chirurgii, byla na ni moje babicka, maminka a ja pockam do 40 a taky pujdu, uz na sobe zacinam pozorovat ze to "neni ono". Ocni kremy na tenhle problem nepomuzou, vim co rikam (nejen z pozice uzivatele, ale i vyrobce :) ) Je-li problem vetsi (jako u me babicky), uhradi vam zakrok pojistovna (nutno jit k ocari).
Odpovedať
no jo baby....starneme... :-S ale urcite pomaha, pouzivat kvalitne kremy uz od skorej mladosti... plet potom pomalsie starne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moja, najlepšie na spadnuté viečka je očná maska z Mary Kay, ktorá sa dá používať aj ako krémik. Je tam veľa dobrých vecí, ktoré spevňujú tkanivo v okolí očí. Ak chceš viac info ja som kozmetickou poradkyňou, vieme sa dohodnúť aj na prijateľnej cene, keďže je to drahšia kozmetika. Pa, Martina
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja mam tiez ten problem, riesim podobnym sposobom malovanie ako ste uz pisali, tmavsi tien na kraj tahat hore a vytienovat, vnutorny kraj vzdy rozjasnit, do stredu viecka tiez rozjasnit a nebat sa tahat trosku vyysie ten tmavsi aby to bolo vidiet ked su oci otvorene, pod obocko nieco svetle, pomaha tiez biela linka dole,ale hned pod oko-nie pod mihlanice, pod spodne mihalnice volim linku prirodnejsej farby-tamvohnedu a trosku do stratena. inak sranda, ja som to nejak neriesila kremikmi a tak,sak to mam zdedene,ale tiez mam obavy ze ked budem starsia nebude to dobre vyzerat..a este nieco proti rozmazavaniu tienov, co asi vsetky dobre pozname s takymi vieckami- uplne najsuper je tycinka GOSH - vodeodolny tien v takej tycinke, ja mam bielu perlet a robim tak, ze nanesiem ju, trosku prstami rozotriem a hned davam praskovy tien a je to uplne super, prvykrat v zivote som zazila, ze po pretancovanej noci,som mala viecka stale bezchybne nalicene, naviac je trosku perletova,tak urobi pekny zaklad pod tien a moze sa vyuzit aj pod obocko..a stoji len dake 3 kila, no nedam dopustit! a inak ja sa snazim z toho robit prednost, napr na nase oci sa hodi macacie licenie, cize po bokoch trosku pretihanut aj tiene,aj linky ked su, nahodou aj taky pohlad je sexy, neee? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby tu mate radu na licenie spadnutych viecok: 1. svetlý odtieň – nanáša sa pod obočie, pozdĺž horných rias od koreňa nosu po vonkajší okraj oka a do vnútorného kútiku pod spodné riasy 2. stredne tmavý odtieň – nanáša sa od horných rias na celú plochu spadnutého viečka, aby opticky ustúpilo – rozotreť. 3. tmavý odtieň – tmavým tieňom zvýrazníme plochu od rias cez celé spadnuté viečko, aby opticky usúpilo do zadu a rozotreme do stratena. Tmavý tieň sa rozotrie tiež pod spodné riasy ku zvýrazneniu oka. Spadnutým viečkam prospievajú veľmi linky okolo spodných a horných rias
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dau ja som zase nehovorila o uplne tmavych tienoch ale o tmavsich ako uplne bledy co je nejaky telovy biely...
Odpovedať
vrátim sa k príspevku od suchej: neviem koho oslovujuješ "moja", dúfam, že nie mňa, lebo som na to fatálne alergická, tak verím, že to bolo adresované niekomu inému. A mary kay poznám veľmi dobre, nie je to žiadny zázrak - za tú cenu používam oveľa kvalitnejšiu kozmetiku - aj dekoratívnu. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja pouzivam aj tmavy ocny tien a uplne v pohodicke... ide o to trosku sa s tymi tienikmi pohrat... nie len automaticky naniest... ja pouzivam vsetky farby, ktore sa mi pacia a ide to... takze netreba sa vobec bat... chce to len niekde trosku pridat, niekde trosku ubrat... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja mam 15 a mam v hornej casti vonkajsich kutikoch oci spadnute viecka a to tak dosikma. Asi takto ako to ma ten smajlik : :-N Tiez to mam dedicne. No, asi sa odlisujem od vas lebo sa mi to paci, dodava mi to taky specialny vyraz tvare ;-) aale problem je v tom ze to mam hlavne iba na pravom oku co je velmi zle. Potrebovala by som to aj na tom druhom ... :-S
Odpovedať
ja mam tiez tento problem,mam to od narodenia aj sestra,takze to mame zdedene dedicne :-| neviete ci neexistuje neaky krem co by to napravil?okrem toho ked si licim oci tak vzdy musim krcit celo aby som sa k nim vobec dostala,kedze su zapadnute a potom mam mimicke vrasky ;-( ale redukujem ich kremom Ab vitalita s Q10,zabera ;-) ale na tie viecka asi nie vsak?a neaky ocny krem?
Odpovedať
na spadnute viecka neexistuje krem... bud to riesit plastikou alebo vhodnym licenim... ine zazraky neexistuju...
Odpovedať
a aspon nieco aby bola pokozka pevnejsia a aby sa to este viac nezhorsilo?
Odpovedať
ak su tam geneticke predpoklady, asi tomu nezabranis... neviem, ale na tento problem podla mna nepomoze ziaden krem, mozno nieco by vedela poradit priamo kozmeticka, ale zazracne kremy, to je skor pustanie penazi dole vodou...
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim, ze spevnit padajuce viecko nejakymi kremami je vzdy lepsie ako nerobit s tym nic...ked uz je viecko spadnute, suhlasim, ze ho asi ziadny krem neda do uplne povodnej podoby, ale kremikom sa urcite da zabranit aspon tomu, aby to viecko nepadalo este viac ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
viete posudit ake oci mam ja? ( na fotke su moje) , ja si myslim, ze ich mam aj blizko seba posadene, aj ze mam spadnute viecka. ako sa mam licit aby opticky vyzerali vacsie a dalej od seba?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?