Slovensko Írska svadba. Je tu niekto kto si berie Íra?

Caute, ja to mam uz za par a tak ma zaujima ci je tu este niekto kto si berie Ira. My to budeme mat do multikulti na nasej svadbe - polka Europy sa mi tu zijde:) Ak tu niekto este taky je, ako celu svadbu riesite vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Jeej cau! akurat som vytvorila tu istu temu :-) Ja si budem brat Ira, sice az niekedy na jar 2012. Ako to dopadlo tebe? Gratulujem btw :-)
Odpovedať
ahoj holciny, ja som sa prave len zaregistrovala, tuto stranku som zacala navstevovat az teraz. Tiez zijem v irsku a planujeme s mojim drahym sa vziat na buduci rok, On je ir, a svadbu chceme mat na sk. Nakolko chce mat svadbu na urovni ako su v irsku, zacala som pozerat hotely v okoli senca, nakolko sobsa by som chcela v rodnej dedine vo velkom grobe. Pozerala som Hotel Kamila na Ciernej vode, ale ako pisu baby na tejto stranke, hotel je vybukovany az do oktobra buduceho roku, dnes som dostala tip na hotel tevel v sladovicove, tak uvidim. Je to tazke sklbit, miestnost, farara, a termin, hlavne ak este neviem, ako bude lietat ryanair z irska do ba, je to dost narocne, ako riesite, hlavne celu rodinu s ubytovanim a transportom na letisko, ja ocakavam takych 30 ludi z irska.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte baby uz sice mate po svadbe (gratulujem !!! ) mam par otazok na buduci rok planujeme svadbu, zenich ir, ja slovenka :) ako ste riesili dopravu z letiska, prisli vasi hostia na slovensko v rovnaky den? zabezpecili ste im dopravu ci si prenajimali auta? plati svadba na sloensku co sa tyka papierov ked je svadba v kostole ci treba aj druhu na urade v irsku? vsetci znami ktori mali svadbu v zahranici (spanielsko, francuzsko...) isli v irsku predtym na svadbu na matriku v irsku, viete preco??? ako irom chutilo nase jedlo? co ste podavali ako menu? diki vopred velmi pomozete ak odpoviete :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nikto nic ??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja by som ti vedela poradit len firmy v irsku co ani mne velmi nepomoze kedze robime svadbu na slovensku :-)
Odpovedať
@dorkat Ahoj, som v podobnej situacii ako ty, akurat,ze ocakavam vacsi pocet hosti z Irska. S najvacsou pravdepodobnostou budem mat autobusy na prevoz letisko Bratislava - Nitra. Momentalny plan je autobus k dvom letom a ked niekto doleti inak, nech sa stara.Uvidime aka bude realita. Akurat,ze ryanair uverejnuje lety iba pol roku dopredu, tak ma trochu drzi v stichu (aj co sa tyka hotelov). Prave prezistujem dopravne spolocnosti a ich ponuky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?