Skúsili ste vešticu pred svadbou?

Dievčatá skušali ste veštenie alebo vešticu pred svadbou? Ake mate skusenosti?
Odpovedať
skusenosti nemam, ale bud vas to vystresuje a budete velmi nepokojna, alebo vam ta baba natrepe dristy o prekrasnej svadbe a nadhernom dlhom zivote - a to mozem urobit aj ja a zadarmo (pri vsetkej ucte).
Odpovedať
kamoska bola u vestici, ktora jej povedala ze s /uz byvalym/ budu spolu do konca zivota a bum do roka bolo po vztahu. takze urcite by som nesla k vestici, je to na dve veci. no ine je ked ides po ulici a oslovi ta napr. romka ktora ti nieco povie. mojej tete takto "vyvestila" a aj sa to splnilo, ale to bola fakt romka a zadarmo. a nie nejake cielene stretko s "vesticou".
Odpovedať
Profilova fotka
@lussy27 a keby ti povedala, že nie ste si súdení, tak by si si ho nevzala nakoniec ? :-D aký to má význam? nie si niečím istá a potrebuješ aby ti poradila nejaká bláznivá baba (ktorá ti samozrejme povie všetko čo chceš počuť, veď za tie peniaze...) :-D bez urážky :-) veď skús a uvidíš, ale myslím si že na vašu budúcnosť a priebeh svadby to nebude mať žiaden vplyv :-)
Odpovedať
neskusila a nikdy ani neskusim...ak by bola skutocna vestica, nechcem vediet, co ma caka..a ak by to bola podvodnicka, naco by mi bolo ak by mi nasadila chrobaka do hlavy nejakymi recami ze napr nas vztah nema buducnost...mna mata jedna "vestba" co mi behom dlhsieho casu len tak povedali 2 nezavisle osoby a odvtedy mi to mata hlavou...a to ze budem mat raz dvojicky :-D tak uvidime, ci sa to splni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja áno mám skúsenosti z jednou, zatial mi vsetko vyslo, ak chce niekto kontak, napíste mi. Jej prístup je profesionálny a anonymný.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte mne poradili vesticu Angelu ale neviem zohnat kontakt. Poradite mi prosim dobru vesticu z BA?? Alebo cezbtelefon mail dakujem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja poznam jednu len je troska drahsia :) ale ja som u nej nebola len kamosky si pochvaluju. Teda ale pred svadbou naco si davate vestit :-)?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?