Skúsenosti s vaginálnym herpesom. Poraďte

Profilova fotka
budem vas este dnes otravovat s jednou temou, zaujimalo by ma ci ma niekto z vas nejake skusenosti s vaginalnym herpesom, hlavne zo zivota, chcela by som vediet ci ste sa s tym uz stretli, ci to niektora ma a ako sa s tym vysporiadat kedze sa to neda vyliecit a ovplyvnuje to aj tehotenstvo a je to nakazlive. kazda informacia dobra, ja mam uz vela veci nastudovanych ale rada by som vedela ake su vase skusenosti. dakujem
Odpovedať
GENITÁLNY HERPES - herpes na pohlavných orgánoch Prvá infekcia (primoinfekcia): po inkubačnej dobe, ktorá je 2-7 dní dochádza k výsevu vriedkov alebo vodnatých vyrážiek na pohlavnom úde, v pošve a jej okolí alebo aj v konečníku a jeho okolí. Ochorenie je u žien spojené s bolestivosťou, ťažkosťami pri močení, rôznymi poruchami pri močení a niekedy i výtokom. Ťažkosti pri močení sú prítomné i mužov. Ak je infekcia prítomná v konečníku, môžu nastať problémy pri vyprázdňovaní stolice. Temer vždy je prítomné zväčšenie lymfatických uzlín v slabinách a celkové príznaky ako horúčka a schvátenosť. Kompletné zhojenie primoinfekcie môže trvať až niekoľko týždňov. U pacientov, ktorí boli infikovaní HSV1 je priebeh infekcie väčšinou miernejší. Reaktivácie - teda ďalšie infekcie (objavujúce sa v rôznom čase po prekonaní primoinfekcie) majú menej závažný klinický priebeh ako primoinfekcia, pričom klinické prejavy sú temer identické. Infekcia sa pri masturbácii môže preniesť na prsty - tzv. "herpetická masturbačná ruka" a pri príliš vášnivom telesnom kontakte i na iné časti tela.
Odpovedať
fuha, tak to je dobra pliaga... a ako to nedostat?
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova-nesexovat....jedina moznost ako to nedostat ale bacha staci ak ma partner herpes na ustach a to ho ani nemusi byt vidiet a je milion sposobov ako to chytit. sophiaaa-vsetky tieto informacie mam len ma zaujimala prax, ako s tym ziju zeny, ako to chytili a podobne.
Odpovedať
tak to je dost kruty sposob... ked ma partner herpes na ustach, nemilovat sa? ci vobec nie? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova.....pozor na oralny sex....thats all.lebo tak sa ti to moze dostat az tam dnu...ale samozrejme zavisi od okolnosti nie vzdy to tak je.
Odpovedať
no moj este za pomaly 7 rokov, co ho poznam, herpes nemal... tak dufajme, ze ani nebude mat :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Potrebovala by som sa poradit ohladom toho zakeraka. Ak som mala mozno jeho priznaky, no nemala teploty, ani priatel to nemal a predtym sme sa spolu milovali, mohlo to byt to? Koziarka to tak definovala, a dala lieky, a zobrala vyter a krv, no zatial vysledky neviem. Nemala som to ako chytit kedze mam priatela 5 rokov, a nemali sme ineho partnera. Je to odporne a od kedy som to prezila, nemozem sa s tym zmierit. Citim sa z toho nanic, a je to neprijemne, neviem ako by som zareagovala, ak by to bolo to. Kolko asi po vylieceni mozem mat styk? Bojim sa toho strasne. Poradte mi niekto.Prosim vsetko si o tom citam no nie som si ista ci to je to spravne. Odpiste mi niekto. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
romanca vyliecit sa to neda tak ako sa neda vyliecit ani herpes na pere. a mal niektori z vas herpes na pere? odporne to je ale zit sa da len treba davat pozor na hygienu a v case ked to prepukne tak trocha zdrzanlivosti v sexe a este k sexu- mozes ho mat vtedy ak uz nemas ziadne vyrazky lebo tie vyrazky su najnakazlivejsie.
Odpovedať
Aka je pravdepodobnost, ze ak som nikdy ja ani partner nemali ziaden herpes, myslim taky ten na perach, ze ho v buducnosti dostaneme? Je herpes len imunitnou zalezitostou, alebo sa da aj nakazit? Je mi jasne, ze komu sa uz raz herpes prejavi, tak sa ho uz v podstate nezbavi a vzdy, napriklad pri horuckach, alebo strese, ci oslabeni organizmu sa prejavi.
Odpovedať
Profilova fotka
ciapocka ked si dobre pamatam tak 75-80% ludi ma v sebe herpes virus a u niekoho sa prejavi a u niekoho nie.ja mam od detstva herpes na pere a vsade mozne po tvari a priatel to 5 rokov nedostal a to sme si nedavali nejak extra pozor ale teraz pred 2-3 mesiacmi aj on mal 1.krat herpes a ja som ho vtedy nemala tkze sa to u neho az teraz prejavilo. nakazis sa uz v detstve a prejavom su afty v puse u deticiek.a virus sa ti udrzuje v tele pocas celeho zivota. :-| :-(
Odpovedať
Ja mavam afty v ustach casto, hlavne ked zjem napr. nieco zle umyte, alebo nemam umyte ruky niekde vonku, alebo aj ked pridem od zubara. Ale taky ten klasicky herpes na tele vonku som este nemala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
prosím Vás aké sú prvé príznaky vaginálneho herpesu a za akú dobu sa začnú prejavovať od nakazenia? prosím
Odpovedať
Článok sa načítava...
prosím vás mohla som nakaziť partnera herpesom ked sme mali oralny sex ... herpes sa mi, ale spravil az den po...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
kocky jedine valtrex http://www.valtrexhome.com/valcyclovi...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?