Seznámení přes seznamku. Máte s tím skušenosti?

Ahojky seznámily ste se některá z vás přes seznamku?
Odpovedať
ahoj, ja s priatelom sme sa zoznamili cez 1 online zoznamku, bolo to pred rokom a ani sme netušili, ako to nakoniec dopadne a ostaneme spolu :-D to bol ako blesk z jasneho neba... :-D
Odpovedať
Ahoj. My sme sa s drahym zoznamili cez chat... Len tak sme si pisali a bolo :-) A uz sme spolu 1,5 roka a z toho rok spolu byvame :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute, aj my sme cez chat..ICQ..pozval ma na kavu, este ked som bola s ex, ale to som odmietla..potom sme o sebe polroka nevedeli a kratko po rozchode sa mi z nicoho nic ozval...stretli sme sa asi po 3 tyzdnoch..z mojho zdanliveho machra sa vyklul neskutocne charakterny a zrely muz a preletela iskra ako hrom..odvtedy spolu 1,5 roka zijeme a iskra stale lieta x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa s mojim ex zoznamila cez MSN boli sme spolu rok a pol....
Odpovedať
hm hm... nikdy som tomu nejak neverila, ale mám dve známe, ktoré si takto našli partnerov...jedno už dokonca skončilo manželstvom... :-)
Odpovedať
príbeh princess007 je kópiou toho nášho :-D
Odpovedať
s tým rozdielom, že nás čaká o mesiac svadba :-)
Odpovedať
no my sme si tiež len pisali a zamerne sme si nikoho nehladali. a tak sme si pisali, a pisali, zistili sme, že priatelov švagor je otcov kamarat a tak sme kecali, a kecali, až sme sa po mesiaci stretli a pribeh stale pokračuje ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme sa tiež zoznámili cez chat, písali sme si asi týždeň, stretli sa a koniec sveta :-D bola to výnimka, nikdy som sa s nikým takto nestretla, tak to pokladáme za osud :-) no a svadbu už tiež plánujeme po dvoch rokoch , z toho rok aj niečo spolu žijeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja patrim k tym, co sa zoznamili cez internet. dovtedy som bola dost skepticka, co sa tyka zoznamovania tymto sposob. ale aj moja naj kamaratka sa takto zoznamila a aj moj dobry kamarat si nasiel svoju buducu manzelku cez pokec.
Odpovedať
Ahojte...ano,ani ja som neverila,ze by som na nete,konkretne an Pokeci nasla niekoho suceho... :-N A vceru nasla...svojho buduceho manzelika,najlepsieho na svete... :-)
Odpovedať
nie vždy su na pokeci len decka a pubertiaci a vulgarne individua ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
veru tak..ale to musi byt naozaj osud,alebo to proste tak ma byt....ked sa tam stretnu dvaja normalny ludia,ktori hladaju to iste...a chcu nieco od zivota viac....rodinu,buducnost...zazemie...nam islo o buducnost,mali sme za sebou rozbite vztahy atak sme si viac menej liecili srdiecka cez net...a dost to pomohlo...a potom z toho bolo nieco viac,nakoniec laska ako hrom :-D
Odpovedať
my sme sa zoznamili cez partnerov :-) tiež sranda jak hrom. chcela som urobiť naschval 1 chalanovi, a v ten večer mi nečakane napisal drahy a potom to už išlo :-D :-D :-D
Odpovedať
to je krasne....no su naozaj rozne Bozie cesty...osud...ale kazdy ma ten svoj a tu svoju cesticku ...drzim va m palceky... ;-)
Odpovedať
dakujem broskynka, aj ja vam držim palčeky ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?