Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?

chodila som s priateľom vyše troch rokov....vačšina nášho vzťahu bola krásna, rozprávali sme sa o tom, ako sa po mojom štúdiu zoberieme (on by sa teda bol oženil aj skor), o detoch, plánovali zariadovanie bytu........ a zrazu sa všetko zmenilo.....povedal mi že ma uz lúbi iba trochu.....boli tu hádky ...no a nakoniec sme sa rozišli.......sú tomu už dva mesiace a ja ho stále veľmi lúbim.....on mi jasne povedal ze on mna uz nie. nechápem.....celý čas rozpráva ako ma miluje a potom len tak z ničoho nič ma lúbit prestane........urobili sme obaja vo vztahu nejaké tie chyby, ale ja som tomu chcela dat sancu....no uz je neskoro.....ked si pomyslím, že uz nikdy pri mne nebude, trhá mi to srdce.......ako sa mám s tým vyrovnať??? bolí to :-(
Odpovedať
1
2
14
cas je najlepsi lekar ----- ver mi ;-)
Odpovedať
teraz mám ten strašný pocit, že nanho nikdy nezabudnem a ze zostanem sama :-(
Odpovedať
a preco by si mala zostat sama? to je naozaj najrosie si mysliet, ze zivot ma vyznam len s jednym a dotycnym clovekom. tak to nie je...aj ked to boli ako "svina", bude lepsie ;-) v zivote ma predsa vela veci vyznam..rodina..zaujmy..priatelia..praca alebo studium...treba verit, ze vsetko dokazes sama a ten pravy sa najde ;-)
Odpovedať
tigricek ---- po par mesiacoch sa na to budes pozerat uuuuuplne inak (a raz si dokonca povies, ze keby som bola s tamtym, nestretla by som lasku svojho zivota) inak taka tema tu je sa mi zda a vela kociek pisalo, ako tazko przivali rozchod a teraz sa vydavaju za najuzasnejsich chlapov pod slnkom len sa netrba lutovat a najst si nejake zaujmy, kamaratov,......a bude to lepsie, uvidis takto sa budes len zbytocne trapit a hlavne sa pred nim neponizuj a uz ho o nic nepros (neskor by si si buchala hlavu o stenu, aka si bola hlupa)
Odpovedať
uplny suhlas blondiatko ;-)
Odpovedať
tigricek - mozno on nebol ten pravy pre teba alebo ta fakt skutocne nelubil (lebo inak by ti to nespravil). Mozno sa zlakol povinnosti, ktore prinasa manzelsky zivot alebo len tak zmenil nazor a mysli si, ze mu bude lepsie na slobode...neviem (zavisi aj v com je problem veci). Je mi to luto, uvidis ze casom sa da vsetko do poriadku. Len nestracaj hlavu a nadej. Skus ist medzi ludi, porozpravaj sa s priatelmi a hlavne bud v spolocnosti. Drzim ti palce, aby si to zvladla ... bud silna ;-) (clovek dva krat do tej istej kaluze nestupi - takze si dobre rozmysli, ci mu das este jednu sancu, keby sa aj nahodou vratil a prosil ta o prepacenie...)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, bola som na tom rovnako, s mojim ex sme spolu boli 3 roky, planovali zalozit po skole rodinu, mat deticky, svadbu a vsetko. dokonca sme boli zasnubeni, poziadal ma o ruku s diamantovym prstenom. a jedneho dna prisiel a povedal, ze si dame pauzu, lebo on sa rozhodol byt milionar a ja mu branim, lebo sa mi musi venovat, tak nema cas na seba. ze ked zarobi 30 milionov (nedaj sa vysmiat) tak sa MOZEM k nemu vratit a vezmeme sa. tak som mu vratila prsten a rozisla sa s nim. a to vyzeral celkom normalne. no zdanie klame :-) pol roka na to som sa zoznamila s mojou uzasnou polovickou a dnes uz viem, ze to tento je normalny a ze si ho vezmem :-) chvilu to trvalo, kym som sa spamatala, nechcelo sa mi verit na lasku ani na manzelstvo...ale preslo to;-)
Odpovedať
charlize...a zarobil tych 30 mega? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no luko, mas ho vidiet :-D ma maturitu, vysoku odmietol, ze je chytry dost, jazyky nevie a nechce, vraj nepotrebuje, keby som ho nedonutila, ani do roboty nechodil :-p to bolo vtedy, v kontakte s nim nie som :-D radsej ... takze asi tazko. ked ho raz stretnem, spytam sa :-D
Odpovedať
...pocuj...si mala stastie...ze sa rozhodol stat milionarom :-D teraz by si ho mala zrejme na krku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hej, musela by som ho popri skole zivit ja :-D to by bolo.... ale nie, to by dlho nevydrzalo, lebo "toho praveho" som nasla hned po zaciatku skoly, tak by som sa musela s tym milionarom rozist tak ako tak :-p
Odpovedať
Profilova fotka
tigricek velmi som mala rada jedneho chalana,no bol velmi nerozhodny a nevedel co chce ]-( tvrdil,ze ma ma rad...cakala som,ponizovala som sa trpela som vsetko co chcel ]-( az po case prisiel niekto iny,kto mi dal vsetko stastie sveta x-) x-) x-) lasku,stastie a moj poklad moju dcerku...a ten dotycny ma svoje vlastne stastie a to 10 stupnove pivo....
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja blba som hned prvemu chalanovi povedala ano..ale nastastie len na zasnubak..a po dvoch rokoch som bola rada,ze sme sa rozisli..potom som si velmi rychlo nasla niekoho ineho,s kym som bola tri roky..par krat sme sa rozisli a zas dali dokopy..nedokazala som si predstavit zivot bez neho,aj ked tvrdil,ze sa nechce zenit a podobne..po troch rokoch sa dopracoval k tomu,ze sa MOZNO raz ozeni..ale vtedy som ja povedala dost..a ani som sa nenazdala a za par mesiacov som bola niekym poziadana o ruku a uz som aj vydata..na toho byvaleho spominam v dobrom,ved ten cas sa neda len tak zabudnut,ale zas viem,ze mal svoje chyby,ktore som si nechcela pripustit,no pripustila som..a teraz viem,ze prave kvoli nim sme nemohli byt spolu.. staci sa zamysliet,ci ti nieco na nom vadilo,mozno aj nejaka drobnost..a casom zistis,ze pre teba ta drobnost vela znamena..a to je dovod,preco sa ma v tvojom zivote objavit niekto iny,niekto lepsi ;-) :-) len ver,ze ten sa pravi sa ozve :-)
Odpovedať
Tigricek ja som este na strednej chodila takmer 2 roky s mojim spoluziakom, tiez sa tvaril tak, ze si ma raz vezme, mali sme vybrate mena pre deti..A potom zrazu sa zacal spravat ako uplny blbec, nepotreboval so mnou vobec byt mimo skoly, velmi som sa trapila, az som si raz povedala dost a rozisla sa s nim, to bolo mesiac pred maturitou, takze parada...Ale uz vtedy sa mi pacil aj niekto iny, ten pri mne stal v tom najhorsom, hned v den rozchodu sme boli spolu vonku a este mi hovoril, ze podozrivo dobre to znasam..no len kym som neprisla domov, vtedy prisiel uplny pocit samoty a zbytocnosti a tiez som si myslela, ze nikoho ineho si uz nenajdem..S tym druhym to nevyslo, bola som takmer rok sama, randila som s par chlapmi, ale nebolo to to "prave orechove". Az takmer po roku som v praci stretla mojho snubenca a zivot nabral uplne novy zmysel a teraz sme spolu uz viac ako 3 roky, 4. jula sa budeme brat a som najstastnejsia na svete ;-) Ver tomu, ze vsetko zle raz pominie a naozaj si raz budes hovorit, ze chvalabohu, ze sme sa rozisli..
Odpovedať
Tigricek, baby majú pravdu.... aj ja som mala taký vzťah, že sme sa už o deťoch rozprávali a zrazu som zistila, že ma podviedol, no dala som tomu šancu. Keď sme sa rozišli, schudla som 15kg, lebo som bola smutná a plakala som za ním. No nakoniec som stretla svojho (už teraz manžela), ktorého som ani za svet nechcela a teraz by som ho zas za svet nikomu nedala :-) Jediné ľutujem....svoju krásnu postavu bez 15 kíl :-) Neboj , budeš sa na to pozerať úplne inak...Hore hlavu, úsmev na tvár a chlapi sa pojdu zblázniť z teba, ver mi!!!
Odpovedať
baby diky za odpovede....viem ze máte pravdu, len teraz je to este tazké pochopit, ale povedala som si že sa zacnem niečomu venovat (teda okrem výšky,tej sa venovat musím ;-) ), aby som naňho stále nemyslela.
Odpovedať
super pristup tigricek...neboj, kazdy si presiel tym obdobim, v ktorom si prave ty teraz , tiez to zvladnes, drzim palce! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tigricek: no, moje zlate, bud rada, ze sa ti to stalo pred svadbou ! Aj ked sa ti to teraz nezda, je to tak. Ja som s mojim ex.manzelom chodila presne dva roky, predtym sme sa poznali ako kamarati. Milovali sme sa jak kone, potom som otehotnela, ja som uz mala po VŠ , on este rok skoly pred sebou.. Nemali sme prachy, zili sme u nasich , ale lubili sme sa.. Ako sa narodila mala, tak sa zmenil. Po skole si nehladal pracu, lebo ziadna mu nebola dost dobra, a jeho matka mi do oci povedala, ze nech mu ju hladam ja, lebo on predsa nie je z nasho mesta.. no vrchol podpory od svokry.. Ked mala nasa dcera skoro dva roky, zacal byt divny, konecne sice mal pracu,ale uz po par mesiacoch mi chodil odmov neskoro, stale chodil hrat mariaš a tak... proste unikal mi...aj casto prisiel domov v nalade... potom som z neho presne 11 augusta na Zuzanu vytiahla, ze miluje inú zenu.. lebo som to uz tusila, ze ma podvadza, ze ma inu.. to zena vycíti.. a bez jedineho dokazu som mu aj povedala koho ma... abolo to strasne, do tyzdna som mu zbalila vsetky veci a vyhodila ho, lebo to s nou skoncit nechcel, tak nech mu perie a zehli ona... schudla som asi 5 kg za dva tyzdne, malá ma vobec nezaujímala, stale som len plakala, hladala ho vecer rukou na vankúsi a pytala sa PRECO??? Dodnes to neviem, ale odvtedy preslo 6 rokov a ja dnes viem, ze on stretol zrejme az vtedy svoju zivotnu lasku.. aj ked som sa s tym dva roky nevedela zmierit... Teraz uz vychadzame spolu dobre, malu si bráva, som spokojna, ja som mala potom nejake vztahy, ktore nevysli z roznych dovodov, ale hadam uz mam svojho milacika natrvalo, aj ked dokonaly nie je nikto. Cas je najlepsi lekar , ale z vlastnej skusenosti ti vravim, bud rada, ze sa to stalo pred svadbou.... Zivot je potom omnoho komplikovanejsi.. teraz mas zospovednost len sama za seba, potom by sa ti uz zilo tazsie.... aj ked mna osobne rozvod velmi posilnil, nastartoval a posunul dalej... asi vsetko zle je fakt aj na nieco dobre... takze hlavu hore, bude aj lepsie!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
este na okraj... dodnes zije s tou babou : je to ZUzana ( to som ale mala nos..), jeho vtedajsia kolegyna z prace, sefova neter... maju syna 2 rocneho, cakaju v decembri druhe spolocne a v maji sa po 6 rokoch vzali... takze hold laska jako trám... :-D
Odpovedať
tigricek vsetky baby maju pravdu proste zacni opat zit a rob vsetko co si pri priatelovi nestihala...ja som si cas po rozchode pred svadbou, po 7 rocnom vztahu uzila naplno. Mesiac som len revala a robila zo seba chuderu ako som sa ex doprosovala, ale potom som si uzila tancovanie, akcie, dobvolenky...bola to parada :) no a o rok sa vydavam za skveleho muza...nebyt rozchodu, myslim ze by sme sa s ex rozvadzali, teraz to uz viem porovnat a vidim co mi lepsie vyhovuje ;-) tak sa pekne daj dokopy a zacni si hladat prijemne stranky zivota, laska si Ta najde inak, mne pomohlo to ze som si ju "aktivne" hladala...a vyslo to cez interent :) uz po 2 mesiacoch...myslim ze sa to moze stat kazdemu, len tomu ver
Odpovedať
pre katrin21 drzim ti palce, aby si tú svoju pravú lásku nasla a bola stastná. a vdaka za povzbudivé slová ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tigricek: dufam, ze som ju uz nasla, sme spolu vyse roka a planujeme buducnost, tak hadam to vyjde-- drzim palce aj ja tebe :-)
Odpovedať
ahojte mam taky problem, vcera mi partner povedal ze ma nelubi, po 4 rokoch chodenia.. chce viac volnosti, a ked ju bude mat tak sa somnou rozist nechce, a nauci sa ma milovat. zevraj ma ma velmi rad, a nerad by zahodil to vsetko, ale musim mu dat volnost. vacsinou si prestavuje pod tym pojmom chodit ku kamaratom a aby som ho nemucila dlhymi telefonatmi lebo nerad dlho telefonuje! Velmi ho milujem, a bola by som nestastna keby sme sa rozisli, ale ma to zmysel ak ma uz nelubi? da sa nadobudnut z jeho strany ten pocit este raz? tvrdi mi ze ma bude milovat ak bude mat troska volnosti. ale ako sa mam teraz spravat ked vsade ma prenasleduje ta veta "nelubim ta" okrem toho najprv sa nevedel rozhodnut:povedal mi najprv ze nevie ci ma lubi, potom ze ma nelubi , a neskor ze je to tak na polovicu, neviem co si o tom vsetkom mam mysliet ;-( velmi ho milujem,ale asi to bude ine ...niesme ziadne deti, ja mam po 21 a jemu taha k 30tke
Odpovedať
ellka najhorsie je ked chlap nevie co chce poznam jeden par chodili spolu 10 rokov on nevedel co chce a tiez nevedel ci ju lubi nelubi atd...nakoniec ju pred svadbou po 10 rokoch nechal :-x nechcem ti vraviet, ze sa to stane aj tebe, ale ta holka stratila 10 rokov zivota v takom vztahu.... podla mna sa laska neda podmienovat tym, ze ked mi das vacsiu volnost tak uz ta budem lubit atd.... :-. =-) nepaci sa mi ani veta, ze ked mu das viac volnosti tak sa s tebou nerozide - to je ako vydieranie :-.
Odpovedať
Ahoj Ellka, si v situácií ktorú ti nikto nezávidí. Myslím, že veľa z nás tým prešlo a rovnako ako Yvetta si myslí,že ťa vydiera. chodila som s bývalim dva roky, tiež potreboval voľnosť, ktorú som mu obetavo dala a skončilo to tým, že ma má rád ale nedokázala som zahojiť jeho naoko zlomené srdce. A tak sa dal dokopy s holkou o ktorej tvrdil, že je škaredá a bla bla. Zrutil sa mi svet, srdiečko bolelo a aj por oku občas zabolí. Z mojích 52 Kg mi ostalo ubohých 45. No vo chvíli keď som to najmenej čakala sa na mňa pozreli neskutočne krásne modré oči a život dostal iný rozmer. Neľutujem vzťah s ex ale ďakujem Bohu,že sme sa rozišli. Chcem tým povedať, že raz opäť bude svietiť slnko, budete sa cítiť krásne a milované. :-D
Odpovedať
ellka3 asi to nechces pocut, ale mne keby nieco take priatel povedal, tak ho tak niekam poslem, ze sa len tak za nim zaprasi a bez ohladu na to, ako velmi by som ho milovala..Mne sa stalo nieco podobne, po 2 rokoch chodenia sa zrazu moj byvaly zacal spravat odmerane, vobec nepocitoval potrebu byt so mnou, radsej chodit s kamaratmi po krcmach a bohvie kde..ale bohuzial mi nepovedal nic take, ako ze ma uz nemiluje (to mi povedal asi 3 mesiace predtym, rozisli sme sa a na druhy den mi volal, ze ma zase miluje a ze mu chybam a ja krava som ho tak milovala, ze som mu dala druhu sancu). No nic mi proste nepovedal, len bol odmerany a nejavil o mna zaujem, tak som to vydrzala par tyzdnov a proste som sa s nim rozisla aj napriek tomu, ze som ho velmi milovala. Bola som uplne hotova a asi po tyzdni som mu napisala sms, ze som si myslela, ze pre neho znamenam viac a ze bude aspon sa snazit to zachranit a on mi odpisal, ze nie, jemu to takto vyhovuje, lebo ze aj tak city z jeho strany uz neboli take, ake boli predtym!! No skoro ma porazilo, ale nic mi nepovedal predtym! Keby mi to bol povedal, tak by som sa s nim rozisla na mieste a netrapila sa este niekolko tyzdnov.. No potom som bola rok sama, len som randila so zopar muzmi (nie naraz ;-) ), no a potom som stretla mojho sucasneho priatela, teda uz snubenca, sme spolu 3 roky a v juli bude svadba.. Takze pokial on nevie, co chce a chce od teba viac volnosti, ja by som neverila tomu, ze ho to prejde a "nauci sa ta milovat" (preboha to co znamena, ako sa mozem naucit niekoho milovat?? :-S ). Je to tazke, ale urcite na teba niekde caka niekto, pre koho budes tym najdrahsim v jeho zivote a bude chciet travit cas len a len s tebou na prvom mieste a kamarati budu sice doleziti, ale nie dolezitejsi ako ty.. Je to tazke a krute, ale je to tak :-(
Odpovedať
NO a vlastne som zabudla radu pre Ellku rozchod bude bolieť a ešte si ho 1000 krát rozmyslíš, ale urob to a zachovaj si ešte ten kúsok ženskej hrdosti ktorú ti nechal. Držím ti palčoky
Odpovedať
Tomkovazuzi Absolutne suhlasim !!
Odpovedať
dobre radite baby, dobre... len sa to tazko realizuje. elka, ked sa bude snazit, kludne mu mozes dat druhu sancu, ak by si to naaaahodou zasluzil. ale o tom dost pochybujem, ze by mu doslo, ze ako sa mal s teobu dobre. ale ako si to napisala, tak mam pocit, ze by si to mala ukoncit - a ulavit si poriadnym kopancom do jeho zadku. tak! :-D
Odpovedať
Shaarka Viem, ze sa to tazko realizuje, ale ja osobne hovorim z vlastnej sksuenosti, takze to neni len take tlachanie o niecom, o com nic neviem..A elka ma aspon tu "vyhodu", ze jej povedal narovinu, ze ju prestal milovat..ja som to stastie nemala..A o druhej sanci tiez viem svoje, ked mi prvykrat povedal, ze ma prestal milovat (len tak z nicoho nic), tak som mu na druhy den dala druhu sancu, ked mi povedal, ze si to rozmyslel a chybam mu..No a druha sanca trvala tak 3 mesiace cez ktore som sa aj tak len trapila a koniec..
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?