Relax centrum v Bratislave. Už ste ho vyskúšali?

Zaujímalo by ma, či už niektorá vyskúšala to nové Relax centrum na Einsteinovej. Aká bola spokojnosť, čo to bolo, či sa tam oplatí, ako to tam funguje a pod. . Mňa to tam láka, len neviem či sú tie ceny primerané ponuke a kvalite, čo si tam treba vziať, na čo všetko sa dáva záloha a pod . . Ak máte niektorá osobnú skúsenosť podelte sa ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
liana - aj ja sa tam chystam uz 2. mesiac, no akosi sa stale neviem odhodlat, lebo som este nepocula od nikoho ziadne recenzie :-( a ja chodim len do takych fitiek, kt. mi niekto odporuci.... ak nieco zistis, daj vediet :-)
Odpovedať
caute.. asi vam nepomozem :-( , ale mna by tiez zaujimali nejake recenzie..
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, tak uz nas je tu dost, ktorych to zaujima... asi by to mala niektora vyskusat :-p
Odpovedať
to je slovo do bitky ;-)
Odpovedať
ahojte, ja tam chodim cvicit a som zatila velmi spokojna. Co konkretne vas zaujima?
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka - no super... tak sa idem pytat... ako vyzeraju satne a sprchy - su dost preistranne, nie je tam ziadna tlacenica? miestnost, v kt. sa cvici je dost velka? lebo som sa stretla uz parkrat s tym, ze aj v novych fitkach byvaju miestnosti na cvicenie male, sa tam neda hybat po naplneni.... treba sa na cvicenie vopred zarezervovat, alebo staci len tak prist? teba si kupit nejaku permanentku alebo sa da chodit aj len tak, na jednotlive vstupy? to je zatial vsetko z mojich otazok :-p
Odpovedať
Co sa tyka satni tak je tam v poslednom case celkom husto, v sprchach by to chcelo viac sukromia, ale inac v pohode, lebo je to nove, ciste. Ja chodim na aerobic, cize poznam len tu salu zatial. Ta je dost velka, cize zatial je to ok, aj ked postupne ludia pribudaju. Ked som tam bola prvy krat boli sme 4, naposledy nas bolo 13. Na cvicenie sa netreba objednat, staci prist. Da sa kupit karta, na ktorej mas kredit s tou potom prechadzas cez turnikety. Dostanes ku nej zamok na skrinku, ktory si nosis so sebou. Da sa ist aj jednorazovo, v tom pripade ti kartu pozicaju, musis dat zalohu za kartu tusim 200 korun a po cviceni ju vratis. Ak mas vlastnu kartu tak su ceny o nieco nizsie. Ja som spokojna, lebo cvicitelka je super a priestory su pekne, nove. Nie je to tam sice najlacnejsie, ale daju sa tam pouzit aj relax pasy.
Odpovedať
inac pocula som, ze posilovna je viac zamerana na baby, je tam viac steperov, pasov na behanie a pod. a menej ciniek a strojov pre chalanov. Neviem, ci je to naozaj tak, to som len pocula :-N .
Odpovedať
jahodka diky za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jahodka - a ked sa vas tam zislo tych 13, stale ste mali dost miesta? som myslela, ze urobia nieco ako objednavanie vopred, ze ked ma sala kapacitu napr. 20 ludi, tak nech sa dopredu cez net nahlasia a ak im do toho nieco pride, tak sa mozu napr. este 2h pred cvicenim odhlasit... nejako podobne to funguje v Zore a je to celkom fajn, lebo si neviem predstavit co by bolo, keby sa tam naraz dotrepalo 20 ludi
Odpovedať
myslim, ze v tejto sale by sa v pohode zmestilo aj 20 bab, je dost velka, mozno ked tam bude plno, tak nieco podobne spravia...ja ale dufam, ze az natolko sa to nenaplni...to bola 1 z veci, ktore mi vadili na Golemovi v Auparku. Niekolko krat sa mi stalo, ze som prisla a uz som sa nezmestila. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. Sice osobne som nebola v tom fitku, ale mam aj pozitivne aj negativne odozvy.. viac bolo tych negativnych) ale kazdemu vyhovuje nieco ine, takze treba vyskusat :-) Jahodka.. na ktore hodiny chodis? alebo na ake?
Odpovedať
Článok sa načítava...
chodim na step aerobic.
Odpovedať
konečne niekto to tam aj bol :-) ja by som tam rada na jogu a na ten indoor cykling alebo ako sa to volá. čo všetko si tam mám priniesť pred cvičením? a v tých sprchách to je prečo menej súkromné? to by som sa akože mala sprchovať napr. vedľa ďurianovej :-D ?
Odpovedať
Profilova fotka
tweetinka - co negativne si poucla? liana - napr. aj v starom zoracentre nie su sprchy vobec sukromne - mas tam "sprcharen" kde je asi 10 - 15 sprch.... robilo mi to zo zaciatku problemy, som chodila domov spotena, no po 2 cviceniach ma prestalo bavit chodit cez 1/2 mesta spotena, tak mi neostavalo nic ine, ako si na to zvyknut :-) teraz ked je Zora prerobena, su tam 2 sprchovacie kuty a je to na houby, lebo ked chodim na zoralates, je nas tam vzdy 15 a cakat na sprchu hodinu nemam cas.... nedomysleli to ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.. negativum na relax - neosobne prostredie, vsetko velmi velke (vec vkusu) vysoke ceny... ale na cvicitelov alebo hodiny aerobicu, ci hygiena a podobne, vsio oukej :-) ja asi ostavam zatial "verna" Inpulzu :-) Janocka - ta sprcharen -- to znamena.. ze tych10-15 sprch nie je oddelenych zavesom ci tak nejak?.
Odpovedať
Profilova fotka
tweetinka - ano, nebolo to oddelene zavesom... proste stvorcova miestnost, ktorej podlaha sa zvazovala smerom do stredu, po obvode tej miestnosti boli sprchy.... dalo sa na to zvyknut... Bola som parkrat v Inpulse, no nepacilo sa mi, ze to bola brutalna masovka, nemala som sa kde pohnut co bol pri Nike dance aerobiku dost zavazny problem :-( a malo sprch....
Odpovedať
Profilova fotka
to je ako z nejakeho americkeho filmu ta spracha :-) to by mi asi vadilo.. ale ako pises.. da sa zvyknut :-) ja vacsinou travim cas vo fitku.. ak by som ficala na klasickych aerobikoch, tak tiez asi radsej chodim do relaxxu - je tam omnoho lepsie-bohatsi vyber a asi tam nehrozi, ze sa nie je kam pohnut, cakat na sprchu 30 minut ci nemat skrinku.. v relaxxe ste nahodou niekto nevyskusali bosu? co je 16.30?
Odpovedať
Profilova fotka
tweetinka - ja sa chystam skusat bosu :-) ale nejako sa nevieme s koelgynou zosynchronizovat, no a sama cvicit nepojdem ani za svet... sand sa nam do vianoc podari vyskusat to... potom zreferujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?