Prípravky Vichy a celulitída. Máte skúsenosti?

babulky, zaujíma ma váš názor na prípravky tejto značky. ja som si raz kúpila za fakt výhodnú cenu gél proti celulitíde - taký zelený a prvý krát som mala pocit, že sa mi s ňou fakt niečo robí- čo sa s inými - lacnejšími prípravkami nedá porovnať. bola som spokojná, len tá cena ak nie je výrobok v nejakej akcii je vysoká. teraz som vyskúšala vzorku gélu Lipometric - tak váham. nemáte niektorá skúsenosť? od kozmetičky viem, že len úprava stravy a pohyb na celulitídu nezaberajú, je ju treba zaháňať aj kozmetikou.
Odpovedať
najlepsie je asi fakt vsetko dokopy - strava, pohyb, kremiky. ja som teraz v priebehu 2 tyzdnov skusala vichy.mala som dokopy 6 vzoriek, bol tam lipometric, lipocur a lipostretch (tak nejako), vyslo mi to na 2 tyzdne, ale davala som si malo a len vecer.doporucuju 2xdenne. efekt samozrejme nevidim. ;-( cize ak by som si to mala davat denne dvakrat, mam tu 1 tubicku na tyzden :-. draheeee
Odpovedať
2x denne u mňa nehrozí :-N ten lipostrech je na čo? nepočula som ešte o tom. mne ten gel vydržal mesiac. dávala som len večer.
Odpovedať
ani mne sa to rano nechce natierat a ani cas nie je. vichy ma 3 pripravky na celu. v lekarni mi dali taky letak a bola tam prilepena vzorka zo vsetkych troch. jeden zostihluje, druhy vyhladzuje a treti odstranuje pomarancovu kozu.
Odpovedať
vyhladzuje a odstranuje pomarancovu koru nie je to iste? :-D
Odpovedať
ja mam lipometric ale pouzivam ho len kvoli vyhladeniu nie na celulitidu
Odpovedať
a ktoré pomáha viac? :-)
Odpovedať
baby mozte mi objasnit rozdiel medzi vyhladzuje a odstranuje pomarancovu koru?
Odpovedať
Profilova fotka
to by aj mňa zaujímalo ;-)
Odpovedať
vichy lipostretch - modeluje vichy lipocure - vyhladzuje vichy lipometric - zostihluje a stahuje :-o a idem rozbit nejaky jackpot, aby som si to mohla dovolit :-D
Odpovedať
kupila som si ten lipometric a dostala nápoj proti celulitide, tak som zvedavá čo to urobí. len keď začne ustupovať, neviem komu to mám potom pripísať, či nápoju, krému, alebo pohybu :-N jednoznačne som zvedavá. kamoška mi odporúčala nejaký systém thermocvičenia a rolleticu - neviem ako sa to volá - len tá cena je veľmi vysoká, tak možno keď raz prídu nejaké nečakané odmeny :-)
Odpovedať
rolletic je super, chodim pravidelne.. dobre vymasiruje a oddychnem si.. :-) to thermocvicenie som skusala raz, ale je to podla mna hrozne drahe, baby co na to chodia chvalia, ze zabera.
Odpovedať
Profilova fotka
co znamena rolletic?
Odpovedať
Článok sa načítava...
to thermocičenie je tuším aj na chudnutie a rýchlejšie spaľovanie tukov nie? viem že he fajn pre tie čo majú celodenné sedavé zamestnanie a teda aj málo pohybu :-N čoiže pre mňa, ale tá suma je fakt veľká, čo som pozerala tak 490 za jedno a tuším sa ich má 10 absolvovať. rolettic je prístroj na vymasírovanie celulitídy a naštartovanie lenivých - tukom obalených buniek :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, nasla som formu o thermochudnuti. Myslíte ten prístroj Monotherm? Ja na to chodím už rok. Začala som chodiť na odporúčanie kamarátky. Ale ja som začala chodiť skôr zo zdravotných dôvodov. Veľmi ma bolela chrbtica - krížová oblasť. Absolvovala som rôzne masáže...., ale zabral až Monotherm. A bola som prekvapená, lebo pri tom, že mi to pomohlo na kríže, tak som aj schudla na bruchu o čom som sa dosť dlho beznádejne pokúšala. Nadváhu nemám, len brušisko mi trčalo. A čo sa týka ceny, tak 490,- Sk to stojí, keď si kúpiš po jednom ošetrení, ale ja som si kupovala 10 ošetrení a platila som 2.800,- Sk t.j. 280,-Sk/1 ošetrenie. Inak teraz je tam akcia spojená aj s Rolletikom a10x Monotherm a 10x Roletic dokopy stojí 3.490,- Sk. Vrelo odporúčam. Prajem veľa úspechov.
Odpovedať
Ahojte, ja som doteraz pouzila nivea proti celul., garnier taka gulicka a teraz mam loreal, zatial najlepsie je loreal aj ked este to nieje uplne dokonale ale urcite lepsi ako bolo. Slecnam ktore si aplikuju krem, gel atd. na noc by som odporucala davat si to praveze rano a nie vecer, pretoze cez den vykonavame aspon aky taky pohyb, cize jedno z druhym rovna sa kladny vysledok. Este odporucanie od magistry z lekarne: detske obycajne mydlo, pri sprchovani dobre namazat a riadne premasirovat niecim takym ako hubka, zinka ale s plastovymi vybezkami na konci a ze vraj to pomoze, robim aj to ale co ja viem ci pomohol loreal, ci detske mydlo?
Odpovedať
... a dávať si na striedačku teplú a studenú sprchu ... a týmto sa aj ospravedlňujem mojim susedom za vrieskanie, ktoré počuť vždy ráno o pol šiestej z nášho bytu :-D ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Prosím Vás neviete ako to mám nanášať pretože som si to kúpila prvý krát. :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?