Pracujete a žijete v zahraničí?

Profilova fotka
ahojte neviem či ej tu uz taka tem,ja som len chcela ci ste niektore isi po svadbe do zahranicia ci tam aj pracujete a ci sa vam tam paci zivot :) alebo ci sa vam cnie za domovom,,.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj moja,tak my sme v zahranici uz cca 6. rok,po svadbe planujeme sem este na nejaku dobu prist(hlavne kvoli peniazkom ,lebo si chceme poriesit byvanie) a potom sup-sup domov,na Slovensko.Za domovom sa cnie asi kazdemu,ale ked si zvyknuta na nieco ine,tak dva tyzdne u rodicov na dovolenke stacia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pemina @denka7483 ahojte :) my sme na tom veeelmi podobne ako pemina. Sme vonku uz nejaku dobu, partner 9 a 5 rokov a po svadbe sa sem urco vraciame, aj kvoli peniazkom ale my tu uz mame aj celkom dobru partiu kamosov... za domovom sa mi urco cnie, ale nie nejak tragicky. to by som tu potom nevydrzala. A presne dva tyzdne doma ako dovolenka uplne stacia :) A zivot sa mi tu velmi paci az na to pocasie :( Ale inak moze byt :) :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallion Tak to mate fajn.My tu teda nejako zvlast vela kamaratov nemame,pocasie nic moc,tak asi aj preto nam to tu uz lezie hore krkom:-(Predtym sme boli cca 2 roky inde a tam bolo fajn,tam by som si vedela predstavit zit,bolo nam tam dobre,super partia,fajn pocasie.Len skoda,ze tam je zivot velmi podobny ako u nas na Slovensku:-(Tu je to na lepsej urovni(lepsi zivot),ale jednoducho nie je tu nic take,kvoli comu by sme tu ostali zit.Tak teda,nech vam to vyjde a ste stastni na vasom "kusku zeme":-)papa
Odpovedať
Profilova fotka
@pemina a kde ste ak sa smiem spytat? My sme v Irsku. Nevravim,ze je to tu nejake extra super, urco planujeme po case ist domov ale nie tak skoro.. Kym tu mame pracu, tak sa domov nebudeme ponahlat, ale ked pozeram do buducnosti, chcela by som aby deti chodili asi do skoly na Slovensku. Tak uvidime ako to vsetko nakoniec dopadne :) Tak isto aj vam, nech ste stasti kdekolvek na tomto svete :) Vela laaasky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallion My sme vo Finsku.V Irsku vas je aspon viac slovakov,ze?Tu je nas pomenej,su tu len 3 slovaci,s ktorymi sa raz za cas(1 krat za mesiac alebo dva)stretneme.Povodne sme tu sli zarobit si peniazky na dom,teraz uz mame pozemok,mame nejake peniazky na stavbu,tak sa nam uz ziada niekde sa ulozit.Viem,ze doma bude tazko si zvyknut (ci uz z financneho hladiska alebo co sa nasej mentality tyka),ale ktohovie ako to nakoniec dopadne:-)Pekny vikend,íri!!!papa
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem baby za odpovede my by sme tuez chceli ist niekde prec aspon na cas a ako ste sa tam dostali ak smiem vediett:)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?