PayPal

Ahojte baby objednavali ste niektora zo zahranicia a platila cez pay pal???? ako ste sa registrovali... ja som sa pokusala ale neda sa mi to nejako ja neviem.... :-| poradte baby a ake su vase skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
tak toto by aj mna zaujimalo ako sa tam registruje :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Je to v podstate jednoduche. Presny postup je http://www.chelemendik.sk/Ako_si_zalo... A to ci to je kreditna alebo debetna karta nie je dolezite podla mna. Zaklad je embosovana karta. Debetnu kartu ma kazdy kto ma ucet v banke. Kreditna karta je zjednodusene povedane uverova karta.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za odpoved skusim to, a tusim ju mam embasovanu lebo uz som to niekde potrebovala a stacila ta co mam.. :-)
Odpovedať
@casy ďakujem a ako zistim ci mam tu embosovanu kartu?
Odpovedať
@mimus265 Embosovana je ak ma udaje ( cislo karty, meno majitela ) reliefnym pismom. Cize tieto udaje su vypukle ( lepsi vyraz nato neviem narychlo najst. ). Stale ti to nefunguje? Prisiel ti aspon nejaky mail z paypalu pri registracii? Lebo prave overene a plna funkcnost paypalu moze trvat aj niekolko dni ( je to aj uvedene v predchadzajucom clanku, na ktory som uz davala odkaz vyssie )
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa uz zaregistrovala je to uplne jednoduche dakujem za link na stranku, a uz som aj stihla objednat z ebay, aby som to vyskusala :-D tak som zvedava ako to dopadne :-D
Odpovedať
Baby drzim Vam palce s PayPal. Je to super bezpecne a jednoduche nakupovanie vdaka prisnym pravidlam
Odpovedať
Ahojte baby, tak bola som v Slovenskej sporitelni v jednej mi nevedeli ani poradir ma odbila ta pani... ale isla som do inej pobocky velmi mily chalanisko mi poradil...musite ist do banky aby ste mohli platit cez internet s karty tam zadate denny limit je to za poplatok 1,80, daju vam o tom aj doklad, potom sam ozete zaregistrovat a prijme to vasu kartu, do dvoch dni mi strhlo poplatok 1,50 :))) horsa nakupovat dufam ze sa nenpopalim :-S
Odpovedať
Profilova fotka
paypal je bezpecny....nakupujeme vela na ebay-i.....aj na svadbu....a aj sme predavali uz parkrat...stale nam vsetko preslo bez problemov...aj peniaze nam stale dosli :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?