Nástrekové opaľovanie v Banskej Bystrici. Poraďte

Profilova fotka
Už sa tu toho popísalo dosť o nástrekovom opaľovaní, ale ja neviem nájsť žiadny salón v Banskej Bystrici ktorý túto službu ponúka :-( Robilo to Galaxy, ale prestali s tým kvôli sťažnostiam klientiek na fľaky. Nepoznáte nejaký iný salón tu v BB kde to robia? A aké boli vaše skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
sice nepoznam salon v BB, ale v KE som tuto sluzbu vyuzila uz asi 3x. Je to uzasne...nakolko mam pokozku, ktoru nevystavujem zbytocne slnecnemu ziareniu, bola som krasne hneda. Negativom je jedine, ked to ide dole, po nejakom udalosti, citila som sa ako keby som zmyvala spinu :-D ale inak odporucam, vyuzijem opät aj na vlastnej svadbe. Sice mi to pofarbi saty, ale vycistenim to bezproblemovo zide dole
Odpovedať
ja som si to tiez davala na stuzkovu a aj na svadby co sme boli, skusenost asi taka urcite tu tmavsi odtien by som si vybrala, najhorsie naa tom je ked sa to zosuchuje dole a este nie na prvy krat to zvykne chytit, ja som raz mala pod pazuchami biele musela som ist na druhy den na dostrek ;-)
Odpovedať
ja som s tým mala aj pozitívne aj negatívne skúsenosti. Prvý krát mi to robili v Nitre, krásne to sfarbilo, bolo to rýchle, jednoduché a cenovo dostupné, nemala som žiadne fľaky ani biele miesta. Druhý krát mi to robili v Prievidzi a chytilo mi to katastrofálne, ešteže som to mala len na ples:) a nie vlastnú svadbu ako som pôvodne plánovala. Šaty mi to síce nezafarbilo, ale tvár a krk som si musela tri krát peelingovať, aby som nebola ako černoško. Nehovoriac o tom, že som mala 4 prsty na ruke hnedé a palec biely... Dávala som si to tri dni pred akciou a na ten štvrtý deň môj drahý so mnou aj šiel von:) Určite záleží od konkrétneho salonu ako sa ten nástrek prevedie. Takže odporúčam určite vyskúšať dopredu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
V BB robí nástreky pani Blanka Krušpánová. Myslím, že jej salón sa volá Aise. Je to veľmi sympatická a milá pani. Ja sa už pár rokov zaoberám nástrekmi a aj predajom a servisom nástrekových prístrojov. Robím aj školenia. Nechcem tu teraz robiť reklamu. Dôležité je: správne prevedený nástrek, kvalitné farby (tie sú ale v dnešnej dobe kvalitné pomerne všetky), ďalej pripravená pokožka na nástrek, starostlivosť o pokožku po nástreku. Dnešné nástreky vydržia ´7-10 dní a sú krásne, na nerozoznanie od skutočného opálenia. Fľaky tam nemajú prečo byť, keď sa dodržia všetky pokyny a nástrek vykonáva vyškolený personál.
Odpovedať
ja mam aj pozit aj negat skusenosti, naposledy to bolo katastrofalne a moj snubenec mi povedal, nech sa neopovazim si to dat na svadbu, ale ide o to, ze robila mi to nie majitelak ako po ine roky, ale zenska, ktora je tam zamestnana a mala som to kupene zo zlavadna.sk/kosice ;-) , tak mozno preto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?