Mám na nohe bradavicu. Čo na to zaberie?

ahojte, ja mam taky mensi problem, mam na nohe odspodu bradavicu a neviem sa jej uz dlho zbavit, neviete co na to zabera lebo uz som hocico vyskusala.
Odpovedať
cesnak priviazat obvazom na noc aspon kazdu druhu noc pocas celeho tyzdna, krasne vyzere..ale moze aj jemne popalit okolie bradavice tak treba opatrne s nim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Perfektnu masticku od Scholl-a, absolutne mi zachranila nohu, neviem ako sa vola, ale je len jedna na bradavice a jedna na kurie oka, urobi to na nohe taky film a vylieci. hlavne sa nekupat. som to dostala ako plavkyna a ma to vyradilo na pol sezony (teda to, ze som sa toho chcela zbavit :-p )
Odpovedať
Profilova fotka
v obdobi pupav si to potierat s tou bielou stavou,co pupavy pusataju. alebo obtocit okolo bradavice nitku a stiahnut. odumrie a odpadne. tot rady mojej babky. :-D 8-)
Odpovedať
luciusska no ja som mala bradavic plnu r... aj okolo, ale po vselijakych moznych kurach, som nasla super koznu a ta mi tie, co sa dali vypalila, ved klasika a zvysok bol nasledovny postup: predpisala mi Verrumal, vyzera to ako lak na nechty a rovnako to aj zaschne a pekne si to potom kusok po kusku zlupujes a je................. netrva to sice tyzden, podla toho, kde to mas, (naposledy som mala na pate zospodu) a trvalo to cca 3 mesiace ale ucinok zaruceny skus
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ja som mala male bradavičky na tvari,a velmi mi pomohol locacid krem 30g,je to sice na predpis ale kvoli tomu sa urcite oplati skocit koznej;) sice po dlhom nanašani sa budete šupat,a makeupom to este viac zvyraznite,ale urcite to stoji zato ze budete mat neskor pokozku opat bez vád:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?