Má niekto skúsenosť z bazáru s predajom do USA?

Profilova fotka
Kontaktovala ma jedna žena z USA, že by mala záujem o svadobné šaty. Ona poslala na účet peniaze a ak ja odošlem šaty, ona uvoľní peniaze. Neviem či sa dá tomu veriť, aby som nedopadla, že nebudem mať ani šaty, ani peniaze.
Odpovedať
Ja sa obavam ze nebudes mat ani peniaze ani saty. Je to nejaky podvod, si myslim. Preco by americanka mala potrebu kupovat saty v europe ked tam kupi znackove saty z minulorocnej kolekcie za 500 dolarov(mozno aj menej...)? a bude to mat bez starosti z dovozom.
Odpovedať
Ja by som to veru tiez neriskovala :-|
Odpovedať
Niekte som tu citala o nejakej zenskej co si objednava do ameriky .. a je to podvod nahovado .. ani prachy ani saty ]-(
Odpovedať
je to klasicky podvod. napisat, ze som z USA ti mozem pokojne aj ja. najjednoduchsie je na to nereagovat a precitat si diskusiu s nazvom Nigerijsky podvod :-)
Odpovedať
Suhlasim s babami, vobec sa nezaoberaj ponukami zo zahranicia. Kvoli tomu filmu Hostel a nigerijskemu podvodu co sa stali pred par rokmi a krasne zviditelnili Slovensko a slovensku naivitu sa to rozbehlo vsade ako virus. Zapadniari si myslia, ze slovaci su uplne vymleti a neskutocne naivni a ziju v podmienkach ako pocas 2sv.vojny. Prestat s tym neprestanu, ale stale budu skusat kym nenatrafia na niekoho kto nenaleti. Ak chce platit cez paypal, udaj ju paypalu. Ak inak, su na to organizacie, staci nahlasit. ;-)
Odpovedať
tak dievcata vyzera, ze ja som naletela.....poslala som saty, zienka mi pred tym poslala mail z banky, ze peniaze poslala akurat, ze v banke cakaju na cislo postovej zasielky, tak som to poslala, vyzeralo to byt "vcelku" doveryhodne a dufala som ze peniaze v pohode pridu. ale samozrejme ze sa tak nestalo, napisala mi ze odosielatel musi zaplatit clo, a aby som sla a zaplatila to cez WESTERN UNION. to uz mi hned bolo jasne, ze to nie je celkom kosher a tak som si vsetko zacala overovat ale samozrejme nechcela som prist o svoje peniaze, kedze saty uz boli na ceste.....a bohuzial (a nepytajte sa preco?) som poslala aj to "clo" cez western union....samozrejme, ze dalsie komplikacie z jej strany....takze neviem co mam robit, ak sa tu este da nieco spravit????
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?