Lekcie tanca pri tyči. Pole dance prieskum Bratislava

Profilova fotka
ahojte zeny :) zaujima ma, keby ste mali moznost vo vasom meste alebo v blizkom okoli navstevovat lekcie tanca pri tyci- pole dance, zaujalo by vas to? chceli by ste ovladat tento druh umenia? Uzasne to tvaruje postavu a potesi sa najma partner.V mnohych krajinach toto cvicenie zahrnuli do svojej ponuky aj fitness centra. Mam mnoho ohlasov z mojho okolia ze zeny by nieco take chceli ale nie je kde, tak zistujem ako sa na to divate vy a ci by ste take nieco navstevovali ak by bola moznost. po pripade napiste aj kolko by ste boli ochotne zaplatit za dvojmesacny kurz popripade jednu lekciu. kedze v BA kurz stoji 150 eur a mali by ste moznost ho absolvovat vo svojom meste napr za 50? budem vdacna za akukolvek reakciu.
Odpovedať
Jasné, ja by som sa na to hneď dala.Ale bývam v malom meste na strednom Slovensku, takže snívajte s nami :-D
Odpovedať
Ja na taký kurz chodím do Prievidze :) a som veľmi spokojná.. www.piruet.sk
Odpovedať
Profilova fotka
urcite ano!
Odpovedať
@danka.chomka Ja by som mala rozhodne zaujem o kurz pole dance v KOSICIACH. a Cena 20 € za mesiac
Odpovedať
Ja som na túto diskusiu narazila práve vďaka tomu, že hľadám možnosti kde, čo, ako a za koľko – ohľadne pole dance samozrejme. Natrafila som na web www.poledance.sk, kde má údajne onedlho byť okrem infa o pole dancingu aj katalóg škôl, kurzov, školiteľov a pod. z celého SK aj CZ. Tak sa teším, určite sa tam budú dať pekne porovnať ceny atď. A snáď aj nájsť si nejaké najbližšie možnosti podľa bydliska...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Jasne brala by som to vsetkymi desiatimi.....suhlasila by som s cenou 20 e za mesiac....mam seriozny zaujem, takze by som celkom prijala info o moznostiach v Presove ak niekto o niecom vie.... budem vdacna!
Odpovedať
Ja mam tiez seriozny zaujem o tento kurz v KE...aj hned! :) a aj za 50 Eur...ak sa nieco take bude konat, tak budem prva stat v rade :)ci pri tyci? :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, tak niečo a organizuje aj v KE? určite vyskušam
Odpovedať
Košiiiiiceeee...hneď by som išla :))
Odpovedať
Aj ja chcem pole dance v Ke!!! Už veľmi dlho to chcem! :-(
Odpovedať
...chcem na 100 %...ale som z Levoče... :/
Odpovedať
takisto mam zaujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
nuz, a poznam viac bab ktore by chceli chodit, ale pokial viem, v KE sa zatial nic take neotvorilo,.
Odpovedať
jasne ze mam zaujem len kde v kosiciach sa da taketo nieco najst a mozu sa prihlasit aj dievcata ktore niesu dokonale stihle? :-)
Odpovedať
baby mam poukazy zlavnene urcite sa dohodneme Bratislava ak chcete dajte vediet -kamoska si to kupila a nakoniec nejde do toho
Odpovedať
a piste mi do IP lebo na toto forum asi o minutku zabudnem :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by boli kurzy v Prešove do tych 30 eur tak to by bolo super :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ja som to akurat hladala, ked by bol kurz v Kosiciach urcite by som sa na to dala do tých 50 eru na mesiach by bolo super:))) ked nieco daj mi vediet alebo mi napis IP budem rada.
Odpovedať
božeeee sedlačky čo si myslite preboha živeho 20 eur mesačne za pole dance???? viete kolko stoji taka tyč a prenajom miestnosti jaaaaaaaaj tupaňe, stavim sa že ani tych 20 ečok by ste nanaškrabali
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?