Krém na nohy a päty. Mohli by ste mi poradiť?

Ahojte babenky, mohli by ste mi poradiť dobrý krém na nohy a päty, vyskúšala som už kadečo, ale zatiaľ žiadna sláva. Vďaka.
Odpovedať
Ahojky, já použím krém na nohy a nehty od Schollu, jsem s ním moc spokojená. :-)
Odpovedať
Já bych řekla, že na značce krému až tak nezáleží, důležité je používat ho pravidělně třeba i dvakrát denně , aby byl výsledek vidět. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak já taky používám krém od Schollu,a je perfektní. Ale minulý měsíc jsem byla na pedikůře. A paní mi řekla,že je to úplně jedno jaký krém člověk používá,může to být i klasická modrá indulona,ale musí se používat každý den !!! A mazat a mazat a mazat.....Že prý měla babičku,která měla 80let a měla prý paty jak mimino. A to jen tím,že si celý život,každý večer mazala,mazala a mazala..... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja pouzivam vyrobky na nohy z avonu a musim len chvalit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja používam bambucké masko na večer a taky dobré ale chce to fakt každy den, jak se vynechá tak je to znát ]-( scholl mám sprej takový praskající na unavené nohy a ten je famozní, kráně voní skoro lepší než deodoranty :-D
Odpovedať
Vďaka kočky za rady, samozrejme, že si nohy krémujem každý deň, ale aj tak to nie je to pravé orechové, neviem čím to je?
Odpovedať
ja pouzivam mast s propolisom, hlavne kvoli kozke okolo nechtov, nejak mi hrubne a tvrdne :-| a aj na pätach,ale potom je to fajn, ale tiez to chce denno denne natierat.
Odpovedať
používám taky krémy z avonu z mrtvého moře a super, pravda je, že se musí mazat a mazat a mazat. A taky pokaždé ve vaně to drhnu takovou kovovou rašplí, není to ta klasická malá. A to je paráda, mám potom paty jak dětskou prdelku :-) dřív jsem měla klasické pemzy a ty byly naprd.
Odpovedať
bambucke maslo .. to sa kde da zohnat?
Odpovedať
Mne poradila pani na pedikúre krem Ozalin a musim povedat, ze je super. Nie je vobec drahy a funguje super. Da sa kupit v lekarnach, ale zistila som, ze v niektorych tych modernych ho uz ani nemaju, nakolko davaju prednost drahym vyrobkom (asi sa im to viac oplati), hoci to, ze je nieco drahsie neznamena, ze je aj lepsie.
Odpovedať
grizly66 - rozhodně si dojdi na pedikúru, až z tebe nožíkem nebo skalpelem nebo čím to dělá oškrabe tu starou ztrvdlou kůži, můžeš začít nanovo :-) Mně se osvědčil typ mojí babičky, pokud chci echt jemné patičky a není na pedi čas: kopice indulony, dva igelitový pytlíky, bavlněný fusky a spát :-D (akorát já se v noci vzbudím a to šuštění mi deptá, tak to pak sundám, takže to nemám až do rána :-) ) Jinak krémy různě střídám a nemám žádný oblíbený - přijde mi to všecko stejné a je jedno, jestli je od OPI za pětikilo nebo z Oriflame v akci za 60 Kč ;-)
Odpovedať
ja pouzivam klasiku z AVONU a mne vyhovuje ..... http://www.kosmetika-avon.cz/files/pr... - su rozne druhy tohto kremu ale asi najlepsi je ten mentolovy....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
ahojte urcite vyskusajte krem na nohy od znacky HappySkin , je vyborny.. krasne vonia skoricovo , obsahuje skoricovy olej, regeneruje pokozku, hydratuje, a ma pozitivne ucinky aj na mykozu :) staci z neho aj malo naniest na nohy.. ja pouzivam jedine tento krem na nohy odkedy som nanho natrafila.. predtym som vyskusala rozne kremy no ziadny mi tak nepomohol ako tento.. je to este aj prirodny krem takze nic s tym nepokazite :) viem ze teraz to velmi fici a ze predajcovia napisu a reklamuju svoje produkty ze su "prirodne" pritom nie nebojte sa produkty od tjto znacky viem ze maju na 100% prirodne zlozenietakze vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kalma fakt je taký dobrý? Lebo som ho ešte nikdy neskúšala ale doteraz čo som krémy používala na nohy tak mi moc nepomáhali. Tak teraz rozmýšľam že čo. Mne najviac pomáhala keď som chodila pomaly každé 4 mesiace na pedikúru, lenže na to teraz čas nejako nemám
Odpovedať
no ja som s nim maximalne spokojna :) ine na nohy ani nepouzivam mam po nom take jemne hebke nohy , uz ani nemam tvrdu kozu na pate a to som s tym bojovala viac rokov aj ked som pouzivala skrabky hociake kremy nic nepomohlo aj tak som mala taku hrubu vsrtvu zhrubnutej koze na patach a ked som zacala pouzivat tento krem + skrabku mi to pekne dal do poriadku :) naozaj velmi dobre hydratacne ucinky ma oplati sa vyskusat
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?