Kedy je tá pravá chvíľa mať dieťa?

Máme čerstvo po svadbe. Konečne to máme šťastne za sebou a teraz sa rozpútali v okolí debaty okolo toho či už plánujeme dieťa. Poznáte to... Manžel by už aj chcel a ja neviem. Chvíľu áno, chvíľu nie... Ako teda žena vie, kedy je tá pravá chvíľa mať dieťa? Že je pripravená?
Odpovedať
@nini1010 myslim, ze to budes citis..verim, ze je to tak..ze srdce ti bude stale len o babetku snivat a v hlave tiez bude len mimco:) ja by som sa nedala ovplyvnit okolim..predsalen to budes ty, kto ho bude mat v brusku a bude sa on najviac starat:))) nas sa tiez pytaju a este nam aj nieco chyba do svadby, ale kazdy sa pyta, ci hned po svadbe budeme pracovat na babetku.. celkom to lezie krkom..ja si uzijem deturenec dost v praci, tak viem, ze este nie:)) ale myslim, ze deti su v kazdom pripade dar:)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/k...
Odpovedať
Profilova fotka
@nini1010 presne, ako píše @elucka. Keď tá správna chvíľa príde, nebudeš mať v hlave nič iné a budeš s úžasom nakúkať do každého okoloidúceho kočíka. Ja už jedno dieťa mám, svadba bude až o necelé 4 týždne a môj muž už sníva o ďalšom. Ja sa však na to ešte necítim a rozhodne sa do toho nedám tlačiť. Takže muž si bude musieť počkať, kým to budeme chcieť obaja rovnako - a okrem toho, veľká väčšina toho bude aj tak na mojich pleciach, tak prečo by som sa mala podriadiť, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som podobne pocity.... a tiez manzel tuzil po babatku.... a ja som nevedela, ci som uz na to pripravena a tak.... ale ten pocit, ze mozes byt matkou uz teraz a mozes urobit svoju lasku este stastnejsou je ovela krajsi, ako to stale odkladat a vyhovarat sa, ze som este mlada a tak dalej....a tvoja otazka, ze kedy to zena vie?? ked uz je matkou.... dopredu to nikdy nebudes vediet...ked chytis to malinke telicko do ruk a privinies si ho k hrudi.. .a ono tak krasne spinka...nie je nic krajsie... ja byt tebou, tak neokladam to rozhodnutie napotom....ked budes pripravena, ked budeme mat byt, ked budete mat vela penazi....ked bude pekne pocasie..... dieta obohati vas vztah...drzim palce...
Odpovedať
hm ..pravá chvíla nie je nikdy...........
Odpovedať
Ja už by som chcela drobca aj hned teraz....uz sa neviem dockat. S priatelom sme sa zdohorli, ze pockame po svadbe, takze ja uz netrpezlivo pocitam dni do svadby, nech sa mozeme zacat snazit :-D
Odpovedať
@nini1010 Viem ako sa citis. Asi pred 3? mesiacmi so mnou strasne sili materske hormony. Tak nejak sa stalo, ze sa nam smyklo a poviem ti, bola to riadna skuska toho ci som pripravena alebo nie. Priatel sa bal,ale snazil sa mi to nedavat najavo. Zaujal postoj, ze ak tak co, my to zvladneme. Uplne by nam to vsetky plany polozilo ku dnu, ale bol taky zlaty, ze este mna ukludnoval lebo.... lebo som zistila, ze predstava materstva vo mne vyvolala strach a paniku. Takze aj ked by som mimco chcela, pripravena este nie som. Predtym ako sme sa dali s drahym dokopy som o dietati nechcela ani pocut. Su to 2r a materske hormony sa zobudili, tak ratam, ze ak to pojde tymto tempom, tak na malom krtkovi budeme pracovat asi hned po svadbe o 3r :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako mama dvoch uzasnych deti suhlasim s @sara07 - prava chvila nie je nikdy a clovek co si aspon trosku uvedomuje zodpovednost s detmi suvisiacu musi mat pochybnosti... Ale zaroven je to to najuzasnejsie a najkrajsie co ma v zivote stretlo a nelutujem ani jednu neprespanu noc, alebo sedivy vlas. Neviem si predstavit byt bez nich <3
Odpovedať
Vtedy, ked nebudes mat taketo otazky. Teda aspon dufam. :-D
Odpovedať
Spravny cas nie je nikdy to je pravda no u mna to boli jednoznacne pocity ze uz chcem mat dieta. no vtedy sme sa rozhodli pre pracu v zahranici tak sa moje pocity trosku ukludnili.Po roku v zahranici, po vsetkych stresoch pri stahovani a novej praci sa pocity vratili. A tak sme sa rozhodli pre svadbu v juni 2012 a uz v marci som vysadila tabletky a vcera sme si dali romanticke rano bez ochrany... uzasneee !!!! Nevieme sa dockat az sa "TO" stane :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?