Keď sa deň s partnerom nevydarí. Ako to riešiť?

Ahojte,chela by som vediet ako to riesite,ked sa vam s partnerom nepodari prezit spolocny den tak,ako si to predstavujete...a ako obycajne vyvrcholi to vsetko hadkou za uplne malickosti... :-( Uz som z toho niekedy taka smutna... :-| a pytam sa preco sa pohadame ,ked ani nechceme..a potom nas to boli oboch...a aj ked sa zmierime,trosku jazvicky ostavaju...my sa budeme v auguste brat...a pytam sa sama seba,ci to tak bude aj po svadbe...ci sa budeme hadat aj potom a ci to bude take krasne ako na zaciatku...Mate aj vy obcas take zmiesane pocity??? Neviem cim to bude,ci tym zacinajucim stresom zo svadby...vela vas pisalo,ze pred svadbou ste mali pocit,ze to asi zabalite,ze ste sa stale hadali,ze to bolo ako na rozchod skor... :-( ale ze to boli take prechodne stavy...a vsetko bolo potom v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Broskynka... z toho si nic nerob ;-) hadky a nedorozumenia su uplne normalne, aj ked su to totalne malichernosti. Mne tiez niekedy rozum postava nad tym, ohladom coho sa my dvaja dokazeme pohadat, lebo niekedy su to fakt totalne kraviny a na uplne nevhodnych miestach, resp. v uplne nepochopitelnych situaciach. Stava sa, nerob si z toho tazku hlavu 8-) teda pokial to neprekracuje hranice unosnosti, cize pokial na seba viac stekate nez sa usmievate :-p myslim, ze aj v nasom vztahu su take stavy, ako si Ty opisala, bezne. Ale nemam pocit, ze by nieco nebolo v poriadku. Proste stava sa...
Odpovedať
Profilova fotka
...a ako to riesim? Neriesim :-p nemam potrebu to riesit..proste je to asi normalne...ale dolezite je vediet si priznat chybu a ospravedlnit sa, ak som ja nebola v prave (to iste plati aj pre moju polovicku) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
broskynka, najprv "zle" spravy... 1, po svadbe sa nic, co bolo pred nou, zazracne nezmeni; 2, nikdy to nebude take intenzivne ako na zaciatku vztahu to je proste realita zivota pozitivne je, ze vztah sa vyvija, silnie, rastie, ze tie puta zamilovanosti a ruzovych okuliarov sa po case transformuju v nieco pevnejsie, v doveru, uctu, vzajomnu podporu ale aj toleranciu k chybam toho druheho, lebo sa beriete taki aki ste a nie len svoje dobre stranky... nechcem aby to vyznelo, ze sa z vas po svadbe stanu kamarati, aj vasen a iskra je vo vztahu dolezita a treba ich pestovat... aj my sa sem-tam nezhodneme, ale dolezite je, ked sa vsetko ukludni, aby ste si povedali "mne sa nepaci ked...." a "je mi smutno, ked reagujes takto" a podobne... verim, ze nervy pracuju, niekto proste tie svadobne pripravy preziva viac a ked sa mu zda, ze ten druhy to "flaka" moze byt hned ohen na streche... a este som celkom nepochopila, co znamena, ze "prezit spolocny den ako si to predstavujete" ... netreba veci velmi planovat, spontannost a imrpvizacia su korenim zivota :-) zelam vsetko dobre
Odpovedať
Profilova fotka
laleeta - absolutny suhlas 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nemala vobec pocity ako popisujes...nehovorim, ze sa nikdy nehadame, to je jasne, ale zeby som bola pred, pocas alebo po svadbe z niecoho nervozna a stale sme sa hadali, nemozem povedat....bolo to krasne obdobie a ak si nie si ista tym, co robis, to nerob, to je jasne...lebo hadat sa pre hovadiny je naozaj len jazvenie srdca a hadzat to na nervozitu zo svadby...no neviem... |-| a mysliet si, ze svadbou alebo dietatom sa nejak extra vztah upevnuje, tak to teda nie je vobec pravda... :-|
Odpovedať
Súhlasím s Laleetou
Odpovedať
take dni sa deju pravidlene..ale ako pridu tak odidu a my sa potom mame o to radsej chut "zmierovat" :-D je jedno koli comu sa povadime, ci sa len ja ofucim lebo nespravil co som chcela alebo nejdeme vonku alebo hociake prkotinky, ktore na druhy den alebo za par hodin uz nie su dolezite ale samozrejme treba sa zamysliet nad tym ci su vase hadky vazne, alebo sa len tak zbytocne natahujete...a stres pred svadbou? to snad nie...:-)
Odpovedať
ano baby...ja chapem..ale ked som sa tk zamyslela nad vysimi odpovedami...tak mi doslo...ze to asi nieje take hrozne ako sa mi v ten danz moment zdalo,ked osm pisala tieto riadky...Asi je fakt prirodzene,ked pridu aj mraky a obcas sa zatiahne....a potom je nadherne ked opat vykukne slniecko a vsetko je znova nadherne...My sa tiez povadime pre malickosti,a aj ja sa casto ofukujem,ked sa nieco nedeje tak ako ja chcem,aj tam je vela hadok a smutnku...priatel je tolerantnmnjesi..Ale musim upozornit,ze dlhsie ako pol hodinu sme sa nikdy nehnevali...vzdy prislo uzmierenie a bolo po hadke.A je jedno,kto prisiel prvy...raz ja...potom on.Ani by sme sa nevedeli dlho hnevat,proste ten tlak na hrudi mi nerobi dobre. A co sa tyka riesenia...tak urcite nic zachranovat svadbou,ani dietatom nemienim.Proste my sa chceme vziat aj taki aki sme...lubime sa...babo pride potom.A jasne ze neocakavam,ze sa nieco extra znmeni po svadbe,resp.ze to budde ako na zaciatku...to nie.A co sa ytka tych predsvadobnych stresov,tak zo zaciatku som na draheho dost tlacila...a potom sme sa aj sekli...Ale teraz je to pohoda,mame klud,viac menej vsetko vybavene..uz len cakame na ten kraaasny den :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ako casto sa hadate? ak je to len sem tam tak to je uplne normalne, ale ak sa hadate casto, tak to moze signalizovat nejaky problem, ktory sa svadbou len vystupnuje. ak sa hadate pre blbosti, tak to nestoji za rec, ale ak pre vazne veci, ako su rozdielne nazory na zivot, to uz problem je.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?