Kamarátka sa ide vydávať. Poraďte mi.

Profilova fotka
Ahojte nevestičky. Chcela som Vás poprosiť o radu. Moja kamarátka žije s priateľom u jej rodičov. A ide sa teraz vydaváť. Keď som sa jej pýtala prečo to robí, tak mi odpovedala, že keď sa mu niečo stane a bude v nemocnici, nebudú jej chcieť dať informácie, keď nebude jeho manželka. Je to síce absurdný dôvod, ale mali ste s tým niekto skúsenosti? Lebo veď mnohí ľudia iba spolu žijú a nechce sa mi veriť, že nepodajú v nemocnici informáciu družke! Poprípade, tie ktoré ste právničky, ako to je z právneho hľadiska. Potrebujem to vedieť, lebo nemyslím si, že tá kamarátka robí dobre a nie je to chlap pre ňu. A chcem jej pomôcť. Veľmi ďakujem za pomoc.
Odpovedať
no ja som bola s manželom u kožnej, mali sme obaja nejaké problemi, ale lekarka nam nedovlolila byť spolu v ambulancii, ale jedneho vždy poslala von a každého vyšetrila osobitne.....
Odpovedať
Ahoj sloniiicek, ak chces kamaratke pomoct, opytaj sa jej, ci svojho partnera lubi, a on ju. To je ten hlavny dovod na sobas...a ked si ona mysli, ze je to chlap pre nu, vie preco si ho berie ;-)
Odpovedať
sloniiicek: je pravda ze "len priatela/ku" (družka je oficialne oznacenie - legalizovane ) nemusia informovat o zdravotnom stave, ale myslim ze to vzdy zalezi na konkretnom lekarovi... u nas nebol problem ked sme potrebovali informacie... No a tazko svojej kamaratke pomozes, ked si ona mysli ze ma "dovod" na vydaj...mozno to povedala len tak, alebo chce vyjst vustrety rodicom, alebo svojho priatela lubi a preto sa rozhodla sa za neho vydat. Kazdopadne by si to s nou mala citlivo prediskutovat...ale asi jej moc nepomozes ked na nu vyrukujes ze to neni chlap pre nu...i keby si mala 100krat pravdu... ;-) Drzim palce :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?