Je lepšie ísť na Ukrajinu autobusom alebo autom?

ahojte chcem sa opytat ci ste boli kupovat svadobne saty v Uzhorode. Oplati sa mi ist viac autom alebo autobusom.
Odpovedať
Profilova fotka
tak autom by som ti neodporúčala ísť cez hranice, prečkala by si tam celý deň s keby si sa im nepáčila vypratali by ti kopmlet celé auto aby sa presvedčili či nič neprevážaš :-D my to robíme tak že odstavíme auto na parkovisku pred hranicami ( vlastní ho jeden súkromník zaplatíme mu smiešne parkovné) a prejdeme peši cez hranicu :-) a hneď za hranicou sú taxíky, ktoré ťa odvezú kam budeš chcieť za 10 eur :-D autobus tiež nie je zlý, väčšina autobusárov ( alebo súkromníkov, ktorý majú mikrobusy) sú väčšinou dohodnutí že ich bez väčších problémov pustia :) tak už sa sama rozhodni ako ti to bude pohodlnejšie ;-)
Odpovedať
A nie je v nejaký limit, za koľko max. môžeš previesť tovar cez hranicu? Ja som kdesi čítala, že v Slemencoch to bolo dáko 250 eur, ešte stále to platí? a platí to aj na priechode vo Vyšnom Nemeckom, neviete?
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som pred dvoma tyzdnami na Ukrajine - uzhorod.isli sme autom rano o osmej sme uz boli na hranici a presli sme v pohode aj spat.Pokial si tam chces kupit svadobne saty tak nie je problem preniest ich cez hranicu aj keby ta suma presahovala 250 eur.Pokial nenesies nejake veci ktore su zakazane vobec ti tam nerobia problem.Co sa tyka svadobnych siat na ukrajine maju tam fakt pekny vyber ale ja som teraz nasla aj salony v He a cenovo je to to iste ako na ukrajine.Takze ti prajem vela stastia pri rozhodovani sa :)
Odpovedať
pokiaľ ja viem tak hodnota tovaru neobchodneho charakteru nesmie presahovat 300eur/osoba takze ked idete 3-4 nemas problem previest viac veci, a druha vec, aj keby ako ti dokaze colnik, ze saty, ktore vezies stali 300eur a nie 200eur?! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?