Ja ešte nechcem byť v tom. Čo mám robiť?

Profilova fotka
ahojte kocky. viem ze takych tem tu uz bolo ale vacsina bola pozitivnych. co s tym, ked este dietatko neplanujete? pretoze studujete alebo si nie ste ista partnerom... co robit ked vam neprechadzaju vase dni...?
Odpovedať
Kazdopadne zajdi hned k lekarovi alebo si urob test sama a uvidis. Zbytocne sa trapit nad niecim co mozne vobec nie je. Potom to budes riesit ak bude potvrdene ze si tehotna. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lara1znk.... meska mi to dnes treti den... mam trochu stres. toto sa mi este nestalo. uz som to povedala aj mame. bola trochu sklamana pretoze studujem a plany svadbu to este ani v buducnosti nie su zname. mam noveho partnera takze asi tak. mesiac som bola pod vplyvom velkeho stresu. je mozne ze aj to ovplyvnilo ze mi neprisli. ale kazda rada je vhodna. mali by mi pichnut injekciu na vyvolanie menstruacie. a ked nepride asi zajdem ku gynekologovi. test by som si asi nechcela robit. pocula som ze nie su velmi spolahlive.
Odpovedať
3 dni je celkom normalne, aj ked pises ze sa ti to este nestalo. Asi to bude tym stresom. Urcite este nemusis panikarit. ;-) Ja nemam skusenosti s testom, vlastne s takouto situaciu vobec, len cez kamosky. Ale viem ze ak MS meskala 2 tyzdne tak vacsinou boli testy pozitivne. Ty mas este cas. Drzim palce, snad to bude ok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som mozno tiez na treti den zacala panikarit (ale v dobrom :-D ), pretoze mne to chodi pri HA presne na den a mozno aj polden. ked by som nebrala HA tak by som to este az tak nebrala. ako pises mayli, kludne to moze byt aj stresom. :-)
Odpovedať
presne tak - nie ako jedna "nevesta pre milionara" co najprv o nej a honzikovi popisali stories o babatku a nakoniec ma cystu :-| tym chcem povedat, ze si urob test a podla vysledku to ries - kazdopadne, ak bude pozitivny, treba ist k lekarovi, ak negativny a ms sa nedostavi ani o par dni, treba ist tomu lekarovi tiez ;-) drzim palce, aby to bolo podla predstav
Odpovedať
Profilova fotka
baby.... vy ma tak podporujete. ale mam zvlastne pocity. neviem... trochu to nechapem pretoze dovod panikarit by nemal byt. uz sme o tom aj s partnerom diskutovali ale nic sme ani spojenymi hlavami nevyhutali. ale aj tak sa mi to nezda... ach jaj keby bolo vsetko negativne tak sa podakujem hocikomu a v tomto pripade asi uz budem slusna. velmi sa bojim kocky. mam posledny semester skoly. ale v ociach mojich rodicov klesnem pod uroven nuly ak to nepojde tak ako by som si priala :-( dakujem vam kocky...
Odpovedať
Profilova fotka
choď lekárovi a panikár až po jasnom výsledku... ;-) Posledny semester zvládneš aj v tehotenstve a predsalen si dospelá žena a pokiaľ ťa tvoji rodičia neakceptujú takú aká si a s tým čo máš, tak neviem, neviem... predsalen sme ich deti a tiež neboli svätí v mladosti. A čo sa partnera týka, neviem, či si tým myslela seba, ale ak áno, ani to nie je dôvod panikáriť... treba si sadnúť a premyslieť, čo chceš a čo nie a potom konať. Držím palce. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mayla, ved este par dni pockaj. Ked sa MS nedostavi, zajdi k lekarovi, a on ked vyluci tehotenstvo, tak ti pichne vyvolavacku. Ale kludne to moze byt aj stresom.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mayla114, skolu zvladnes urcite, nebudes prva, ani posledna. A ak sa mate radi s partnerom a vies, ze je ten pravy, tak skus sa na to pozerat aj z tej lepsej stranky a naplanovat termin svadby ;-) Viem, pise sa to lahko, v kazdom pripade, Drz sa !!!
Odpovedať
mayla114, neboj. Ako vidis, hned sa vela bab vedelo vzit do Tvojej situacie a drzi Ti palce :-) Skoda sa zbytocne deptat a predcasne vymyslat hororove scenare. A nech je tak ci onak, tak Ti, co Ta maju radi Ta budu mat aj nadalej, vratane Tvojich rodicov. Hlavne zelam pevne nervy najblizsie hodiny(snad nie dni) Mozno si uz zajtra povies, ze to bola len trochu dramatickejsia skuska Tvojho vztahu ;-) Drz sa.
Odpovedať
Profilova fotka
mayla zalezi aj od tvojho samotneho organizmu, ja uz momentalne 2. mesiac nemam svoje dni a som kludna lebo sa poznam ze u mna je to normal-divne ale je to tak :-S vacsinou to byva ovplyvnene stresom, chorobou... By som na tvojom mieste este par dni pockala a potom navstivila lekara lebo ten jediny ti na 100% povie ako si na tom ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Doplnam: nemyslela som - naplanovat svadbu len preto, ak "budes v tom"... Bude dobre neboj, tak ako pisala Bajka. Drz sa
Odpovedať
Článok sa načítava...
este k tym faktorom 'stres a choroba' pridavam cestovanie a fyzicku namahu. Proste dnes nemas uz nic iste :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dik... aj ked je to utecha za co dakujem. no stale sa neviem upokojit :-( svadba? hm to je trochu zlozitejsie... s partnerom sa pozname rok a pol ale spolu sme asi 2 mesiace. a on nie je typ na svadby ak viete ako to myslim :-| pod stresom som bola o dost viac ako inokedy... ach kocky. obcas si lamem hlavu ze niekto sa nechrani a nic mu nie je. a ja co sa chranim sa udeje takato vec a potom clovek hlada kde sa stala chyba... ci nieco uniklo alebo co. mozno je to len predcasne a mozno nie. dozviem sa to asi zajtra alebo na dalsi den. drzte mi palce kocky aby to bolo negativne :-(
Odpovedať
no tak ja si myslim, ze fakt nemas zatial preco stresovat...ja som stresovala po svojom prvom sexe - tiez mi to par dni meskalo a to som mala dovod na paniku ;-) chvalabohu sa nic neudialo... potom som stresovala, ked smemali s drahym krizu, to sme sa skoro rozisli, ja som bola z toho tyzden hotova, ze za 2 dni som dokazala zjest AZ jeden banan, nejedla som, nespala no a ked sa kriza vyriesila, tak mi tyzden meskala 'navsteva' :-D s drahym sme aj test boli kupit, vysiel tak blbo - neurcito, ze sme z toho nevedeli vydedukovat ci ano alebo nie :-D :-D tak som si zasla k lekarovi, ja mam takeho mladeho flegmosa, tenmi povedal, ze mam pockat este par dni a skusit test znova a ten uz potom vysiel negativnytak sme mali dostresovane...ale bolo to divne, navsteva mi vtedy vobec nedosla, a dalsi mesiac potom zas uplne v pohode...asi z tych stresov okolo tej krizy...takze mayli, drz sa a mysli pozitivne!
Odpovedať
este ma tak napadlo, co takto skusit stare babske rady pre skratenie Tvojho trapenia. Skus si dat cervene vino alebo cerveny grep. Tiez by mohlo pomoct sadnut si do tepleho az horuceho kupela a fyzicka namaha. Neviem, ci nieco z toho naozaj pomaha urychlit cyklus, ale uskodit by to nemalo.
Odpovedať
Profilova fotka
Mayla a priatel sa k tomu ako k tomu stavia?
Odpovedať
Profilova fotka
jej sorry, za preklep e este: ak to nie je tajomstvo, kolko mas Mayli rokov?
Odpovedať
Profilova fotka
momice....priatel... no je v strese ako ja. ubezpecuje ma ze on o nicom nevie co by malo viest k tomu ze som tehotna. je vystresovany rovnako ako ja a nechape... a ja budem mat 22. a buduci rok koncim VS.
Odpovedať
...momice...už ste rozoberali aj variantu *čo ak predsa*???
Odpovedať
...ja už mám vážne dnes úpal... :-o :-D ..takže *repete* ....mayla114...už ste rozoberali aj variantu *čo ak predsa*???
Odpovedať
Profilova fotka
expertka8.... s priatelom nie. povedali sme si ze ja este nechcem byt mama a on este nechce byt otec... ale to je reakcia ktoru mozem teraz povedat. doma som to chcela rozoberat ale sestra s mamou mi to zakazali. aby som na to nemyslela a dufala ze to je len kvoli tomu stresu, chudnutiu... od januara som totiz schudla 7 kil. ale menstruacia sa mi zacala kazit asi 2 mesiace dozadu. ale tentoraz mam taky zvlastny pocit ze v tom nie je nico v poriadku... neviem. ak by to bolo pozitivne tak si musime na to s priatelom sadnut. mam pred sebou este rok skoly a neplanovala som si byt hned mamou. a moj priatel rovnako... takze je to vo hviezdach. musime verit
Odpovedať
...podľa mňa sa na meškaní cyklu určite podpísali aj tieto horúčavy...človeka to strašne vyšťavý....a telu to dá riadne *do tela* :-N ...ak Ti to mešká len týxto pár dní..nestresuj sa...je to zbytočné..a v konečnom dôsledku je to len tzv. začarovaný kruh..stresuješ sa kvôli stresom..atď...atď... ..daj si teplú vaňu /..že vraj to pomáha/...relaxuj...čistá hlava...a uvidíš..o pár hodín?..dní??...sú tu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
expertka8.... dakujem za povzbudenie. dnes ich uz bolo tolko ze normalnym ludom by to pomohlo. ale ja som nenormalna... pretoze ja mam na vsetko taku smolu. a bojim sa ze ta smola sa preukaze aj teraz. ano tu vanu si napustim. uz som vypila aj 3 pohare vinka. otec ma zahlusi ak to zbada :-N ale je mi to jedno. zajtra mi idu pichat vyvolavacku a tiez si idem robit test. to budu stresy... ano som len stres stres stres... keby stres kvitol tak som sami puk :-| dakujem vsetkym povzbudzovatelkam
Odpovedať
mne meskala menstruacia 2 tyzdne a ked som bola u lekara, tak mi povedal, ze mam akusi bublinu na vajecniku a ze mi nepichne vyvolavacku, lebo to moze byt aj babo. Myslela som, ze odpadnem na kresle kedze mame rok do svadby. Ale nakoniec som to dostala a bola to len akasi vzduchova bublina. Mozno, ze to je prave aj u teba.
Odpovedať
..na margo týx teh. testov...kamarátka si robila teh. test dokonca 2x...obidva pozitívne...a nakoniec jej lekár tieto *pozitívne* správy vyvrátil |-| ...zajtra Ti idú pixnúť vyvolávačku bez toho,aby ste si boli na jasnom...či čakáš bábo alebo nie????
Odpovedať
To je divné, nie?
Odpovedať
No aj mne sa to zda divne, mna najskor vysetril a to som mu aj povedala, ze som si test robila 3 x a vysiel, ze nie som tehotna. :-S
Odpovedať
mayla...ešte ma napadlo..počítala si si plodné a neplodné dni????..sedelo by to?????
Odpovedať
mayla114, nie som odbornik, ale ked pocujem, ze chudnutie a meskajuca menstruacia, tak to ide celkom dokopy. Skus aj toto spomenut lekarovi, nech Ti povie, ci nerobis niekde v dietach chybu. Ale to je len taky dalsi tip. A este nieco. Pises, ze si sa o tom zhovarala s priatelom, sestrou a mamou. To musite mate pekny vztah, ked si sa im nebala zdoverit.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?