Harmonogram.Fotenie z druzickami atd.

Profilova fotka
Ahojte, uz mam vybavenu vatsinu veci na svadbu a zacinam rozmyslat na organizaciou svadobneho dna. Kadernicku mam v BA kde zijem , svadba je hodku od BA. Tak rano o 6-7 si dam kadernicku ked budem ucesana sadneme do auta a pojdeme do Skalice. Tak kozmeticka.A tu nastava problem. o takej 10h budem ucesana namalovana. Mam sa o 10h uz aj obliect a ist sa fotit? tak na 2h? Len ja mam kamaratky druzicky s ktorymi sa chcem tiez fotit aj z druzbami a to je dost skoro im povedat aby prisli oblecene o 10h knam. Sobas je o 15h stretnutie pred svadbou nemame. Jedine na snubencovi rodicia pridu na malu odobierku o 14:30. Takze mam jediny problem ako to urobit stym fotenim s durzickami. Keby uz prisli o 10h tak budu hladne do 15h. A aj ja ked sa uz o 10h obleciem tak potom sa o 12h mam zase vyzliekat aby som sa najedla atd.? U rodicov maximalne nachystame gulas k obedu ci mame si nejake rezne nachystat ako to bolo u vas ked ste sa stretavali v kostole potrebovala by som poradit ako to chodi. Ako to mate vy zmanazovane rozmyslate uz nad tym?
Odpovedať
ahoj ak sa chces ist fotit tak si rozmysli ake chces fotky aby aj fotograf vedel kolko vam to bude trvat ale ja si myslim ze to nieje skoro pretoze vsade si musis dat rezervu pretoze vas moze vselico zdrzat.....a ak budete aj hladne tak si nemusite dat ten gulas ale spravite si pre seba chlebicky alebo nieco pri com nieje velke riziko uspinenia sa....ak by si mala nejake otazky kludne mi napis spravu :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@zuzka255 my sa budeme tiež fotiť s druzickami a druzbami. Ja mam vizážistu all in one takze o 10:00 by som som mala byt hotovo. Najprv budeme fotiť portretovky my dvaja, a o dvanástej sa pripoja ostatní. Obrad mame o štvrtej ale fotiť sa asi budeme v Rakúsku tak tam mam rezervu na cestu. Všetci sa povinne naranajkujú a na cestu zbalime nejaké to bounty atď. Aspoň bude miznut večera :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?