Dátum svadby podľa Feng Shui?

riadite sa niekto podla feng suej? odporuca toto: Najlepšie by bolo, keby dátum Vašej svadby obsahovalo čísla osem a deväť alebo celkový súčet číslic by mal činiť osem alebo deväť. Podľa Feng Shui a starých čínskych tradícií je číslo osem veľmi priaznivé číslo pre lásku a číslo deväť vyjadruje večnosť. Úplne najlepší dátum by bolo osemnásteho, pretože obsahuje obidve čísla, ale tiež sedemnásteho, dvadsiateho šiesteho, dvadsiateho siedmeho, ôsmeho a deviateho. Myslite ze na tom nieco bude? mate s tym osobne skusenosti, resp.poznate niekoho kto sa aj napriek takemuto datumu aj tak rozviedol? alebo je manzlstvo aj tak nestastne? prosim napiste svoje nazory.... vdaka
Odpovedať
hmmm nikto ziadny nazor? :-( skoda no.....
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna - su veci, ktore su dolezite pre stastne manzelstvo, ale datum svadby medzi ne rozhodne NEpatri....
Odpovedať
Nepovazujem sa za vyznavaca starych cinskych tradicii kedze cinanka nie som a stary zoschnuti dedkovia cinsky mi nahanaju hrozu, ale myslim si, ze ak sa na ratanie cisel, astrologiu, horoskopy,karmy a ja neviem este co, sustredis viac ako na vlastne manzelstvo tak nech pri tebe stoja aj vsetci svaty, aj tak ti to nepomoze. Videli ste niekto tu cast Sudnej siene kde sa zena rozvadzala s milujucim muzom len preto lebo podla nejakej vestice a hviezd by s nim nebola stastna? Prezila s nim skoro cely zivot,mali deti vsetko jedno s druhym a zenskej zadrbkalo zacala sa starat viac o vesticu a hviezdy a rozhodla sa rozviest aj ked ju jej muz stale miloval? Stratila svoju rodinu, stratila aj materialne hodnoty takze pochybujem, ze bola po rozvode stastna. No ale ide o to kto comu veri a co je prenho prioritou. Ak sa vydavas kvoli datumu tak si to odrataj. AK ale preto ze svojho nastavajuceho milujes a chces s nim zostarnut tak ti radim, kasli na datum.
Odpovedať
tak toto je ina haluz... co tak skusit knihu 600 otazok a odpovedi z teorie pravdepodobnosti? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja si riesim svadbu podla feng shui, vyberam podla neho vsetko, aj datum svadby, feng shui mi pomohlo v mnohych situaciach a preto ho uznavam....chcem stastnu, harmonicku svadbu a dlhoveke manzelstvo :-D 8-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@luciabrselova super, ja som tiez vyberala datum podla feng shui a podla numerologie a vyslo mi to na 10.8.2013 ( po spocitani vsetkych cisel vyjde 6, co znamena vraj spolupracu) no zvazovala som aj 13.7.2013 (po scitani 8) -co povies, ktore je lepsie? obidve su v pribudajucom mesiaci, co znamena pribudanie deti a bohatstva :-) mozes mi povedat este nejake ine tipy podla feng shui, podla ktorych by som mohla organizovat?? budem mat aj gulate stoly -to ma tiez byt.. a co este?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?