Darček - zážitok k 30 narodeninám pre manžela

Profilova fotka
Caute kocky, moj cerstvy manzel ma za 3 tyzdne 30ku a vyjadril sa, ze chce prezit krasny den. Takze by som mu rada pripravila nejaky super program, nieco co sa mu ako chlapovi bude pacit (ziadny wellnes, pobyty, to si my doprajeme casto len tak). Chcem ho zobrat na morsku veceru a pripravit mi surprise party s kamosmi a tortou, ale cez den by som chcela by zazil nieco zaujimave... noze dajte nejake tipy ;) dakujem!!
Odpovedať
@montira let lietadlom, bunjee jumping, jazda na buginach, zorbing(tj kotulanie sa v guli), splavenie nejakej rieky, čo má tvoj manžel rád? všetko možné sa dá vymyslieť ;-) síce teraz v zime trošku problémovejšie ale dá ;-)
Odpovedať
@montira alebo taku tu skolu smyku, tam sa chlap podla mna vyblazni ;-) popripade motokary, ked ste parta tak paitball, lezenie na stenu...vselico sa da...su aj rozne zazitkove agentury, skus nejake pogooglit, tam urcite tiez najdes inspiraciu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@redhairy @yukiki baby ja momentalne nemam vela roboty v praci take som zavesena na nete a googlim a vsetky tieto klasicke zazitky aj agentury poznam... skor som hladala napad na nieco ine ako si viem aj sama vygooglit... moj drahy nie je taky ten mega adrenalinovy typ v style bungee, skor sporty a turistika....rozmyslala som aj nad splavom ale raftingom, ale na to nesmie ist sam a ja s nim asi nepojdem... ak by vas napadlo este nieco ine, dajte vediet, dikyt moc ;)
Odpovedať
@montira no v súčasnej dobe je už na nete asi všetko originálnejšie nenájdeš asi nič :-N
Odpovedať
@montira a lyzujete?Vezmi ho niekam na hory bud na par dni alebo ak mate nejake stredisko blizko, tak aspon na pol dna pred tou vecerou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yukiki no to by nemuselo byt zle, len on ma narodky 2.1. a je dost mozne ze budeme lyzovat do 1.1., ale ka nie, tak ho niekam vezmem , dakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby takze v piatok som kupila kupon na 1hod okruzny let v okoli BA a idem mu zorganizovat surprise party a veceru, verim ze ho to velmi potesi :) lyzovacka bude spolocna cez sviatky ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dostal jazdu na K1 ATTACK a bolo to fajn :)
Odpovedať
@montira Ako to dopadlo? Moj priatel bude mat 30 v maji, tak hladam inspiracie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eugenie dopadlo to super! :) z okruzneho letu sa velmi tesil, pojde na jar a surprise party ani nemohla dopadnut lepsie.Vobec nic netusil, len vecer som ho uz musela trosku natahovat ze niekam ideme, ale som ho zavadzala... boli sme na bowlingu, asi 500m od nas, takze doma som mu zaviazala oci a netusil kam ideme, az som ho priviedla pred stol s 20 kamaratmi... bolo to super a strasne sa tesil, takze odporucam ;)
Odpovedať
Profilova fotka
moj manzel bude mat 30 v aprili 4 dni pred svadbou a spolu v ten isty den ma aj dcerka 1 cize minuly rok som mu presne na narodeniny dala dceru tak takyto darcek uz asi netronfnem ale predsa by som mu teraz chcela nieco pekne pripravit tak tiez by som nejake rady prijala a este sa chcem spytat nema niekto skusenosti sklbit svadu s oslavou narodenin? neviem ako presne to mam spravit. dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?