Čo považujete za najväčšie šťastie vo svojom živote?

Profilova fotka
Čaute kočky, len tak by ma zaujímalo, že čo považujete za najväčšie šťastie vo svojom živote ? A akú máte najkrajšiu spomienku so svojím drahým ? ;-)
Odpovedať
Tuto otazku by som si chcela zodpovedat, ked budeme obaja uz stari a budeme spominat. Nie zeby teraz nebolo na co spominat alebo byt za co vdacni, ale ked mam vyhodnotit, co z toho vsetkeho je to najvacsie statsie, tak to budem schopna povedat az ked budem mat viacej rockov...Inak za stastie samozrejme povazujem to, ze sme sa stretli, zosobasili, ze mam skvelu maminku a par kamaratov "do koca i do voza", ze mozem poznat co je to viera v Boha a stale sa o to snazit, ze sa mi podarilo vystudovat VS mojich snov, ze mam pred sebou plany a ciele, ktore som si dala, ze mam zatial ako tak pevne zdravie a ze mozem zit relativne spokojny zivot...
Odpovedať
Profilova fotka
Marya, s mojim drahym mam len tie najkrajsie spomienky a som vdacna, ze som ho stretla a tiez som vdacna, za kazdy jeden den, ktory s nim mozem prezit. :-) Ale ktora je najkrajsia spomienka? Neviem to posudit, lebo je ich hned viac. Urcite den, ked sme prekonali hamblivost a dali sme sa do kopy, dalej den, ked ma poziadal o roku a tiez den nasej svadby. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Stastie je nieco, co mozes druhym davat, aj ked to sama nemas ... To je len taka myslienka alebo tema do plena ... Ja za svoje velke stastie povazujem mojho najdhrahsieho, ze som sa s nim spoznala a ze medzi nami je LASKA.
Odpovedať
Profilova fotka
Marya a co povazujes za najvacsie stastie vo svojom zivote ty? :-) Pre mna je stastim uz len to, ze som sa narodila a narodila som sa v rodine, kde sme netrpeli nikdy nudzou a ze mam rodicov, ktori ma vzdy podrzia a pomahaju mi, ze mam kamaratov, na ktorych sa mozem spolahnut. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je super kočky čítať riadky plné šťastných slov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
za najvacsie stastie povazujem ze som sa narodila v skvelej rodine a ze casom do nej pribudol aj dalsi super cloviecik ktoreho som stretla - moj snubencek ;-) mohla by som mat cokolvek ale bez tychto ludi by som stastna byt nemohla...
Odpovedať
Profilova fotka
Pre mňa je tiež veľkým šťastím, že som sa narodila v mojej rodine, no a podobne ako miau som šťastná, že som spoznala svojho drahého, ktorý ma už len svojím bytím robí šťastnou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna je stastim,ze kazdy clen mojej aj manzelovej rodiny,vratane nas dvoch je ZDRAVI,ze ako rodina drzime spolu,ze mame tych "par" kamaratov,na ktorych sa mozme VZDY spolahnut, a samozrejme ze mam pri sebe pre mna toho najuzasnejsieho manzela na svete,pri ktorom som stastna! :-) :-) :-) A najkrajsia spomienka co som prezila s manzelom...? Pre mna osobne je to spomenut si na kazdy jeden den co spolu za 6 rokov... :-D Ja som vdacna za vsetky dni,aj za tie,kedy sme sa napr. pohadali...aj to obcas patri do vztahu,nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Šťastie pochádza viac z toho, keď niekoho milujeme, než keď sme milovaní; a často, keď cítime, že naše city ostali zranené, to iba krváca naša márnivosť. Milovať, byť často ranený a milovať opäť - to je šťastný a statočný život. -J.E.Buchrose- :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Medeleine : veľmi pekne si to napísala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je statocny zivot...ale stastny? neviem si predstavit ze by som bola stastna v takom kolobehu... nemyslim si ze ked niekoho city ostali zranene ze to iba krvaca marnivost... to su zmarene iluzie, viera, zranene srdce... ale s marnivostou to po vacsine nema nic... stastie je to, ked toto vsetko clovek dokaze prezit a kracat dalej a narazi na cloveka ktoreho miluje tak ako miluje on jeho...ani to si nemyslim ze by som dokazala byt stastna keby som milovala a nebola milovana... mozno som sebec ale v tomto pripade sa za to nehanbim...
Odpovedať
Profilova fotka
dana, podla mna nie.... podla mna je stastim cokolvek co robis bez naroku na odplatu a robi ta to spokojnym... ja som stastna, ked vidim ako sa brachovi rozziaria oci pri stromceku, alebo ked pridem zo sluzobky a nejaku drobnost prinesiem drahemu... toto su veci, ktore robia stastnou mna a predchadza im faza tesenia sa na ich radost... a stastie z prekvitajuceho vztahu je kapitola sama o sebe... milujem a to ma robi stastnou a som milovana a to ma naplna... vztah, ktory cloveku vela dava len tym ze je... a som v blizkosti milovaneho partnera, alebo rodiny, znamych ci priatelov - stastie, ze ich mam... a to ze k tomu obcas patri i bolest, lebo niekto nieco neprijme, tak ako sme ocakavali... prijat to a ist dalej za svojim kazdodennym stastim, to je statocne. a to neboli moje slova ale citat... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?